wiolasz 01.11.2007 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Lipowa Panienka witaj co do koloru szafek to myślę na ciemnym bordo, nie wiem jak nazywa sie taki odcien, ale na pewno nie brąz. Chociaż nie będę sie zarzekać bo to różnie bywa. Okap chciałam trochę szklany, półokrągły. Takie są wg mnie najładniejsze i chyba jedne z droższych Stół mały, taki na śniadanie dla rodzinki. I prosty. Chyba nie chcę rozkładanego, bo do salonu może kiedyś rozkładany kupimy. O wymiarach jeszcze nie myślałam, ale jakiś nieduży. ewikS, zamawiaj i zdjęcia podrzuc Poza tym u nas nie ma przejścia z kuchni do salonu próbuję to sobie wyobrazić u siebie i jakoś nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lipowa Panienka 01.11.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2007 Hi hi - wiem jak to jest z tymi kolorami mebli do kuchni - ja marzylam o bordo a skonczylismy na ... czarnej kuchni Pozdrawiam i czekam na fotki jak juz skonczycie kuchnie ciekawy jaki kolor bedzie LP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 16.11.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Dawno mnie nie było Pikny ten Twój daszek ..... oj pikny, szczerze godom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.11.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 wiolasz, u nas po elektryce były tynki,a potem wylewki,a czy scigac się z zimą? to zależy jaka ta zima bedzie,a nie zapowiada się na taką jak w zeszłym roku...niestety. Tynki muszę dobrze wyschnąc,wylewki też,więc może z tą mokrą robotą poczekać do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2007 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dzieki Stelka, tak samo mówi nasz Pan Tadzio. Może to i lepiej jak poczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janec 04.12.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 cześć rzadko się odzywam ale prawie codziennie odwiedzam twój dziennik. sprawdzam czy nie zamieściłaś nowych fotek. domek z dachem i oknami super. my jesteśmy na etapie ustalania gdzie co będzie stało. to pierwsze zdjęcie to łazienka u góry? te przyłącza są zrobione pod pralkę?? a ta rura która wychodzi nad murłatę to do czego?? macie dwie wnęki w tej łazience?? łazienka na dole wydaje się długa. u nas łazienka wyszła jeszcze mniejsza bo komin jest trochę inaczej zrobiony, nie wiem jak my tam coś zmieścimy. podoba nam się twój projekt kuchni. czy możesz zamieścić inne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.12.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Cześć janec Ale pytań.. to pierwsze zdjęcie to łazienka u góry? te przyłącza są zrobione pod pralkę?? a ta rura która wychodzi nad murłatę to do czego?? pierwsze dwa pytania tak, a do czego ta rura to pojęcia nie mam. Podobno jeszcze nie skończyli. Nie wiem, czy to czasami nie tamtędy będą szły rurki do solarów, bo tym to wogle się nie zajmuję. Ale konkretna odpowiedź jak męza dopytam. macie dwie wnęki w tej łazience?? Tak, obie wnęki naprzeciw siebie. Mało wygodne pod kibelek lub coś podobnego ale szafki można tam ustawić. łazienka na dole wydaje się długa. tylko na zdjeciu wydaje się długa, bo nie ma tam jeszcze ścianki oddzielającej ją od pokoju. Ta ścianka bedzie tam, gdzie widzisz na dole zdjecia cegłę. Tak wiec nadal uważam że jest mała. co do projektu kuchni to tylko ten nam się udał. Innych już nie pokażę bo nie mam. Co zrobiłam to wyrzuciłam, bo to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.12.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Bardzo zgrabnie wygląda teraz Twój domek nawet w tej zimowej szacie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janec 19.12.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dzięki wiolasz za odpowiedz. wiesz może już co to za rurka nad murłatą. instalacja wody z jakiego materiału jest zrobiona?? ja zastanawiam się nad materiałem na co ale chyba miedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.12.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 janec, tam jest woda doprowadzona do pralki (rura niebieska), odpływ od pralki i rura odpowietrzająca od kanalizacji. Nie wiem co ona tam robi... Co do rurek to też miedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 19.12.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam, Dawno nie zaglądałam bo się ścigam z czasem przy wykończeniówce. A tu zmiany, zmiany, zmiany. Domek pięknieje w oczach. Jest naprawdę bardzo ładny i proporcjonalny. Teraz przy dachu to widać w całej okazałości. Fajnie ,że kuchnia w L.Moim zdaniem to najlepszy układ .Też taki mogłam zrobić , ale się zgapiłam Widzę ,że masz zlew pod oknem -uważaj z możliwością otwarcia okna. Ja właśnie przerobiłam ten problem. A co do tynków- przy takiej pogodzie naprawdę trzeba grzać, żeby schły. My od dwóch miesięcy grzejemy kominkiem, ale trzeba jeździć codziennie i palić. Jeżeli nie macie na to czasu-może faktycznie lepiej poczekać do wiosny? Chociaż rozumiem, że się niecierpliwisz. Było nie było -to już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.12.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 Dzięki Kasia. co do zlewu, to już wcześniej wymyśliłam, że kran będzie z boku okna, bo tak naprawdę zlewozmywak nie będzie centralnie pod oknem ale lekko z boku. Tak jak u Ciebie prawie.. A potem okazuje się , że zlewozmywak z centralnie umieszczoną baterią =niemożność szerokiego otwarcia okna. Z tego powodu bateria zostanie zamontowana z boku, w blacie.I okno się otworzy w całej że tak powiem szerokości. Stąd nietypowe zamówienie.Na zlewozmywak bez otworów. lecę do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.12.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Serdeczne życzonka uśmiechu i słonka... Śniegu po pas białego, pod choinką dużo dobrego, a Sylwestra z Nowym Roczkiem powitaj trochę chwiejnym kroczkiem. http://img528.imageshack.us/img528/945/wzimowymnastrojudg0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.12.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka36844.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 23.12.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pomyślności wszelakiej, zdrowia końskiego i zwykłego ludzkiego szczęścia na Święta i Nowy Rok życzę Ci ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 23.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Niech ta gwiazda betlejemska, która wschodzi tuż o zmroku da Ci szczęście i pomyślność w nadchodzącym nowym roku. http://digilander.libero.it/blogdinatale/sfondi%20di%20natale/m8RWUj16cd8p.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://212.244.189.200/pics/choinka.jpg 'Mizerna cicha, stajenka licha, pełna niebieskiej chwały,oto leżący przed nami śpiący w promieniach - Jezus mały' życzenia błogosławieństwa Bożego w każdym dniu Nowego Roku dla Ciebie i całej rodzinki składa Maksiu z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/1192.JPG Życzy Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts