anjamen 15.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 mam komenty bo brakowalo mi ichhttp://forum.muratordom.pl/just-komentarze,t152111.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.02.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Karola, wiem ze jest Wam smutno. Nie dziwię się bo to fantastyczny pies. 3 razy pokazałam siad i już siada sama jak tylko rękę wyciągnę. Acha, i w końcu wygrałam z łóżkiem Powolna konsekwencja działa cuda. Samuel, rety...cudne imię. Jak tak chciałam syna nazwać ale mam córkę Chyba jeszcze Wam nie podziękowałam, bo gdybyście nie zgodzili się podjechać do Krakowa, na pewno nie pojechałabym do Wrocławia specjalnie po psa. Jak widać, tak musiało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.02.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Karoo, mozesz byc pewna, ze psiunia jak juz tylko Manka pokona bedzie miala zycie jak w Madrycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Cudny psiurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.02.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Śliczny piesek Gratuluję odwagi Ja mam bardzo zle doświadczenia z psem "po przejściach" ale mam nadzieję, że Was to ominie. My powoli też rozważamy temat psa, córcia nam żyć nie daje, tylko musimy najpierw dokończyć ogrodzenie i chyba stanęlo na posokowcu bawarskim Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzień dobry Za kompleksy na temat Luny dziękuję. Nadal boi się mojego męża i najgorzej jest przy spacerach. Ja z kolei dziś nie mogłam spać w drugim pokoju, bo Luna musiała byc obok mnie. No i ostatecznie po wielu bojach przeniosłam się na inne łóżko, nawet jej koc przeniosłam przy samym łóżku ale na łóżko już nie pozwoliłam wejść czyt. osiągneliśmy kompromis. Magi, Luna jest jeszcze młoda. Boi się trochę ale myślę, że to minie z czasem. Julka jest przeszczęśliwa, Maniiek trochę mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 16.02.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ha ha, pies obejrzany, cudo niech się chowa zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Teraz Cie bedziemy meczyc o zdjecia Lunki codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Małgoś, na razie masz avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoo 16.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 WiolaLunka też musiała spac tam gdzie ja, nie odstępowała mnie na krok.Arka na początku też się bała, widocznie jakiś facet źle ją traktował. Ten strach jej minie, później jak Arek wracał z pracy to była pierwsza przy drzwiach żeby go witac. Tak myślałam, że spacery na początku będą trudne. Ja miałam taki patent, że chodziłam codziennie w to samo miejsce, tam gdzie mało ludzi, gdzie mogła biegac z innymi psami. Brałam zawsze trochę jedzonka na zachętę. Szybko oswoiła się z nowym terenem i było super. Ja jej nie nosiłam, bo zwyczajnie nie dałam rady, po schodach szła najchętniej bez smyczy i co parę schodów była nagroda. Po 3 dniach biegała już bez problemu. Przepraszam, że Ci się tak wtrącam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.02.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 http://www.ikea.com/PIAimages/23056_PE098256_S3.jpg a ja od kogoś na FM -już nie pamiętam od kogo odgapilam takie w Cargo 15cm -i te bede miała : http://www.reling.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/b9b9de8d023d31b85ce55497c0b788bb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 mnie też się takie rzeczy podobają.... i tez będe miała... w wersji mini na bank, a maxi to się okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.02.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 http://www.ikea.com/PIAimages/23056_PE098256_S3.jpg a ja od kogoś na FM -już nie pamiętam od kogo odgapilam takie w Cargo 15cm -i te bede miała : http://www.reling.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/b9b9de8d023d31b85ce55497c0b788bb.jpg Kachna fajowe, a jaka szerokosc drzwiczek musi byc do tego carga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Z tego co pamietam to 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzień dobry Jaki to miły dzień, nie? wstaje człowiek o 5:30 bo do pracy na 7 a trzeba z psem wyjść Karolka, bardzo dobrze że piszesz. Luna już sama stoi przy drzwiach żeby wyjść. Nauczyłam ją że na słowo "spacer" zawsze wychodzimy i reaguje. Od wczoraj już jest super, znalazła koleżankę, labradorkę w swoim wieku i szaleja pod blokiem. Byliśmy też u weta, ma małą ranę na łapie, nie wiem kiedy ale musiała sobie rozciąć. Nie zszywał jej ale ma zastrzyki i psikanie takim czymś, żeby szybciej się wygoiło. No i już myślimy o sterylce bo jakoś nie uśmiecha mi się jej puścić tam na wsi. A im młodsza tym lepiej to znosi. Tylko serce mnie boli, jak pomyślę o operacji. U nas na budowie-tudzież domku spokój, dziś w końcu wypycham dziecię do przedszkola i idę zamówić łóżko i materace. Już czas bo nie będziemy mieli na czym spać. W czwartek ekipa domowa (mąż i koledzy) kończą układać panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.02.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Hehe no to rzeczywiscie poranek dynamiczny jest..witam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 17.02.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 wiolasz - Luna jest śliczna :D Co do sterylki to zobaczysz, że rana bardzo szybko zagoi się - kup jej tylko taki kubraczek, żeby nie mogła lizać rany i będzie po kłopocie. Nie zakładaj jej kołnierza bo się bardzo namęczy. cmokaski dla suni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Moje dzieci bardzo chcą mieć psa, ja bardzo chcę mieć psa..... Dzień dobry Jaki to miły dzień, nie? wstaje człowiek o 5:30 bo do pracy na 7 a trzeba z psem wyjść ale nie wiem czy jestem na to gotowa dzięń dobry.... bardzo się cieszę, że Julcia w przedszkolu, bo to znak, że zdrowa... i że zakupki się w końcu zmaterializują, i że panele tyż to jest dobry dzień, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.02.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Moje dzieci bardzo chcą mieć psa, ja bardzo chcę mieć psa..... ale nie wiem czy jestem na to gotowa O ja mam tak samo Dziecię starsze męczy nas okrutnie ale dopóki nie będzie ogrodzenia jak należy, to i psa nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts