Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Wiecie, jestem zła...na kogo? na psa :evil:

Zjadła mi wewn. stronę drzwi :o :evil: i było wycie -podejrzewam ze całe 40 min. kiedy poszłam zaprowadzić Julkę do przedszkola i zrobić zakupy. No tyle czasu jej wystarczyło..dobrze ze to drzwi nie moje nowiuśkie z działki, te za 4 tys. tylko płytowe z lat 70-tych..

:evil: :evil: :x :x :evil: :x :evil: :x

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiecie, jestem zła...na kogo? na psa :evil:

Zjadła mi wewn. stronę drzwi :o :evil: i było wycie -podejrzewam ze całe 40 min. kiedy poszłam zaprowadzić Julkę do przedszkola i zrobić zakupy. No tyle czasu jej wystarczyło..dobrze ze to drzwi nie moje nowiuśkie z działki, te za 4 tys. tylko płytowe z lat 70-tych..

:evil: :evil: :x :x :evil: :x :evil: :x

Upssssssss :evil:

Miałam to samo z psem po przejściach, nie można go było samego w domu zostawić :evil: Drapał drzwi i wył lepiej niż syrena alarmowa :evil:

Współczuję :(

Kasiu, znam teorię, wiem, że boi się porzucenia i samotności. No widać kot jej nie wystarcza. Tylko ja szukam sposobu jak ją oduczyć tego zjadania i wycia i drapania.

yyyyy a może by do jakiegoś tresera spróbować iść? :roll:

a ja od kogoś na FM -już nie pamiętam od kogo :roll: :oops: odgapilam takie w Cargo 15cm -i te bede miała :) :

http://www.reling.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/b9b9de8d023d31b85ce55497c0b788bb.jpg

Kachna fajowe, a jaka szerokosc drzwiczek musi byc do tego carga?

Potwierdzam markotki slowa -15cm :wink:

Dzień dobry

Odnośnie psa: musi się udać, nie zakładam inaczej. Trzeba tylko trochę pracy włożyć i mieć ciut wiecej samozaparcia niż normalnie :lol:

Po południu wyszłam do pracy i zanim wrócił maż już była sama. nie było wycia, wszystko w srodku było oki, trochę pobałaganili z Mańkiem w kuchni ale to chyba przez pościgi. Pierwszy raz widziałam, żeby mały rudy kot gonił wielkiego psa :lol: :lol: :lol: Maniek walczy!!

Ze spraw budowlanych. maż pojechał w nocy napalić w piecu, zakopał sie totalnie. Acha, czy ja się chwaliłam, ze wjeżdżając na działkę zniknęła nam droga? zrównała sie śniegiem z polami :o No i wczoraj maż wjeżdżał drugim wjazdem i troche sie zakopał. Troche bo o północy z łopatą latał, zeby odgarnąć :lol:

W tym tygodniu musimy jechać wybrać materac, może w piątek. Łóżka do obejrzenia niestety nie ma mojego w sklepie, musiałabym zamówić specjalnie. Mam trochę pietra, bo zamówię a jak mi sie nie spodoba? :-?

Wiola - suni przejdzie. Teraz jest samotna w nowym domu więc szaleje. Nasz Misiek w okresie swojego dzieciństwa zeżarł nam wszystkie kąpielowe ręczniki (mniejsze mu nie smakowały) :o :roll: :lol: W ogóle był straszliwym zniszczkiem jak był mały - potem mu przeszło.

dzień doberek :D

Gosiu, z tym słodkim to mozna na Ciebie liczyc :lol:

Odnośnie łóżka, obdzwonilam wszystkie w okolicy. Jeśli na razie nie będzie, to kupimy sam materac, trudno. Materac jest od spania a łóżko tylko uzupełnieniem :lol:

Maluszku, tylko moja nie jest taka mała, ma ok. 7 miesięcy..

Dziś już przeprosiłam sąsiada, zrozumiał, ma co prawda ok. 10 lat ale chyba wie o co chodzi, nie? :wink:

Maluszku, tylko moja nie jest taka mała, ma ok. 7 miesięcy..

Dziś już przeprosiłam sąsiada, zrozumiał, ma co prawda ok. 10 lat ale chyba wie o co chodzi, nie? :wink:

Misiek miał wtedy 5 miesięcy. W wieku 2 lat jak przez tydzień siedział sam w domu bo nie było ogrodzenia - przez wszystkie dni było ok a ostatniego dnia jak mój małż wrócił do domu to nie wiedział co się stało - w domu po prostu była ropierducha - wszystkie firanki i zasłony w strzępach, obgryzione krzesła, drzwi, miotła, poduchy się walały po podłodzie, normalnie koszmar :evil:

zobaczysz powolutku jej przejdzie - podobno przed zostawieniem psa samego w domu trzeba wyjść z nim na długaśny spacer, żeby się zmęczył a w domku bedzie spał. Może kup jej jakieś zabawki, żeby miała co robić