wiolasz 17.02.2009 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wiecie, jestem zła...na kogo? na psa Zjadła mi wewn. stronę drzwi i było wycie -podejrzewam ze całe 40 min. kiedy poszłam zaprowadzić Julkę do przedszkola i zrobić zakupy. No tyle czasu jej wystarczyło..dobrze ze to drzwi nie moje nowiuśkie z działki, te za 4 tys. tylko płytowe z lat 70-tych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wiecie, jestem zła...na kogo? na psa Zjadła mi wewn. stronę drzwi i było wycie -podejrzewam ze całe 40 min. kiedy poszłam zaprowadzić Julkę do przedszkola i zrobić zakupy. No tyle czasu jej wystarczyło..dobrze ze to drzwi nie moje nowiuśkie z działki, te za 4 tys. tylko płytowe z lat 70-tych.. Upssssssss Miałam to samo z psem po przejściach, nie można go było samego w domu zostawić Drapał drzwi i wył lepiej niż syrena alarmowa Współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No i co? przestał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wiola... wybacz jej... jest w nowym miejscu, została sama i może się bała, co?.... tęskniła może nie bronię jej, bo drzwi są drzwi, ale trzeba jej dać chyba czasu ciut.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2009 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kasiu, znam teorię, wiem, że boi się porzucenia i samotności. No widać kot jej nie wystarcza. Tylko ja szukam sposobu jak ją oduczyć tego zjadania i wycia i drapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Kasiu, znam teorię, wiem, że boi się porzucenia i samotności. No widać kot jej nie wystarcza. Tylko ja szukam sposobu jak ją oduczyć tego zjadania i wycia i drapania. yyyyy a może by do jakiegoś tresera spróbować iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.02.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 NIby mogę, tylko musze poszukać. Najpierw wolałabym jednak sama spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Wiola, nie widze Twojego awatara nadal. Obawiam sie, ze moj znajomy mial to samo z husky i wcale nie byl po przejsciach. Tez mu drzwi zjadl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.02.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 a ja od kogoś na FM -już nie pamiętam od kogo odgapilam takie w Cargo 15cm -i te bede miała : http://www.reling.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/b9b9de8d023d31b85ce55497c0b788bb.jpg Kachna fajowe, a jaka szerokosc drzwiczek musi byc do tego carga? Potwierdzam markotki slowa -15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.02.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 No i co? przestał? Niestety nie Mieliśmy z nim same kłopoty, ale to strasznie długa hstoria Potem uciekł i ślad po nim zaginął i chyba odetchnęliśmy z ulgą Życzę powodzenia Mam nadzieję, że Wam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dzień dobry Odnośnie psa: musi się udać, nie zakładam inaczej. Trzeba tylko trochę pracy włożyć i mieć ciut wiecej samozaparcia niż normalnie Po południu wyszłam do pracy i zanim wrócił maż już była sama. nie było wycia, wszystko w srodku było oki, trochę pobałaganili z Mańkiem w kuchni ale to chyba przez pościgi. Pierwszy raz widziałam, żeby mały rudy kot gonił wielkiego psa Maniek walczy!! Ze spraw budowlanych. maż pojechał w nocy napalić w piecu, zakopał sie totalnie. Acha, czy ja się chwaliłam, ze wjeżdżając na działkę zniknęła nam droga? zrównała sie śniegiem z polami No i wczoraj maż wjeżdżał drugim wjazdem i troche sie zakopał. Troche bo o północy z łopatą latał, zeby odgarnąć W tym tygodniu musimy jechać wybrać materac, może w piątek. Łóżka do obejrzenia niestety nie ma mojego w sklepie, musiałabym zamówić specjalnie. Mam trochę pietra, bo zamówię a jak mi sie nie spodoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.02.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 dzień doberek Wioluś a gdzieś w pobliskiej lub ciut dalszej okolicy Twojego łóżka nie możecie oblukać a z pieskiem to ops ale tak sobie myślę, że TY dasz sobie radę http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/pains_aux_raisins/files/page275_2.jpg na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.02.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiola - suni przejdzie. Teraz jest samotna w nowym domu więc szaleje. Nasz Misiek w okresie swojego dzieciństwa zeżarł nam wszystkie kąpielowe ręczniki (mniejsze mu nie smakowały) W ogóle był straszliwym zniszczkiem jak był mały - potem mu przeszło. dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Gosiu, z tym słodkim to mozna na Ciebie liczyc Odnośnie łóżka, obdzwonilam wszystkie w okolicy. Jeśli na razie nie będzie, to kupimy sam materac, trudno. Materac jest od spania a łóżko tylko uzupełnieniem Maluszku, tylko moja nie jest taka mała, ma ok. 7 miesięcy.. Dziś już przeprosiłam sąsiada, zrozumiał, ma co prawda ok. 10 lat ale chyba wie o co chodzi, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Acha, dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.02.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Maluszku, tylko moja nie jest taka mała, ma ok. 7 miesięcy.. Dziś już przeprosiłam sąsiada, zrozumiał, ma co prawda ok. 10 lat ale chyba wie o co chodzi, nie? Misiek miał wtedy 5 miesięcy. W wieku 2 lat jak przez tydzień siedział sam w domu bo nie było ogrodzenia - przez wszystkie dni było ok a ostatniego dnia jak mój małż wrócił do domu to nie wiedział co się stało - w domu po prostu była ropierducha - wszystkie firanki i zasłony w strzępach, obgryzione krzesła, drzwi, miotła, poduchy się walały po podłodzie, normalnie koszmar zobaczysz powolutku jej przejdzie - podobno przed zostawieniem psa samego w domu trzeba wyjść z nim na długaśny spacer, żeby się zmęczył a w domku bedzie spał. Może kup jej jakieś zabawki, żeby miała co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Pociesza mnie to, ze dziś nic nie pogryzła. Pierwszym razem nie piszczała jak wróciłam, drugim razem wyszłam do sklepu i po powrocie słychać było na klatce wycie. Zaraz idziemy na spacer a potem ją zostawiam, bo musze znowu wyjść, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoo 18.02.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiola napisałam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.02.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiola, gdzie Twoj awatar, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.02.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wiola napisałam PW wiem, czytałam i odpisałam, nie martw się bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts