wiolasz 20.02.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 dziekuję i wzajemnie piątek czy poniedziałek, oba na P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dzień dobry Kachna, po ciuchach szwendać sie nie będę, to samo mam w Rzeszowie, tylko czasu nie mam i kasy brak. Czy Ania z Trzecini coś sie odzywała? Wiola, nie wiem, czy masz to samo, ale ostatnio w GK chodze wylacznie po sklepach z roznymi cudami do domu. Nawet nie wszystko tam jest super drogie, ale strasznie duzo wszystkiego, wiec mozna zbankrutowac. Ania z Trzebini sie postara dojechac. I Monia tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dzień dobry Kachna, po ciuchach szwendać sie nie będę, to samo mam w Rzeszowie, tylko czasu nie mam i kasy brak. Czy Ania z Trzecini coś sie odzywała? Wiola, nie wiem, czy masz to samo, ale ostatnio w GK chodze wylacznie po sklepach z roznymi cudami do domu. Nawet nie wszystko tam jest super drogie, ale strasznie duzo wszystkiego, wiec mozna zbankrutowac. Ania z Trzebini sie postara dojechac. I Monia tez. no i mów mi tak jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wiola, ale nie musisz zaraz WSZYSTKIEGO kupowac. Moj malz przed Swietami chodzil tam codziennie w poszukiwaniu prezentow dla mnie i zakupil w koncu mase roznych przesmiesznych rzeczy za nieduza kase, wiec jak bedziesz miec dobry humor to moze cos znajdziesz. Ostatnio wpadlo mi w oko naczynko na cytryne. Takie z przykrywka, ze jak przekroisz, zeby mozna bylo ja przykryc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 eee nie, to ja nie lubię takich pierdoł bo nigdy nie pamiętam co gdzie mam i że wogle mam, a miejsce mi zajmuje. Jak czegoś nie używam min. pół roku to wywalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 A ja takie pierdoly uwielbiam i ich uzywam. Ostatnio wlazlam przez przypadek na strone sklepu, ktory sprzedaje rzeczy Joseph Joseph i kurna wyszlo mi, ze bez tysiaca nie mam po co tam wchodzic. Wszystko mi sie podoba. No i wiesz, ode mnie z mieszkanka masz blisko do Castoram, Max-Flizow i innych takich, w razie, gdybys miala ochote na cos "grubszego". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie nie nie, my się nie rozumiemy. Ja jadę bo po 1) umówiłyśmy się wczesniej po 2) wstyd być w Krakowie i nie widzieć sie z Tobą czy Anią po 3) skoro już zwołałaś pół forum to naprawdę chamstwem z mojej strony byłoby teraz odwołać. po 4) chcę zobaczyć sławny na pół Polski beton Małgośki zakupy nie wchodzą w grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie nie nie, my się nie rozumiemy. Ja jadę bo po 1) umówiłyśmy się wczesniej po 2) wstyd być w Krakowie i nie widzieć sie z Tobą czy Anią po 3) skoro już zwołałaś pół forum to naprawdę chamstwem z mojej strony byłoby teraz odwołać. po 4) chcę zobaczyć sławny na pół Polski beton Małgośki zakupy nie wchodzą w grę No ja mam nadzieje, ze nie jedziesz na zakupy! Ci tylko mowie, bo chcesz przyjechac skoro swit, gdzie sie mozesz zaczepic z rana. Od poludnia zajme sie Toba i juz Cie nie wypuszcze na zadne zakupy. Po moim trupie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na rano mam inne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na rano mam inne plany Mow predko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 15:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na rano mam inne plany Mow predko! nie nie nie..jak wypalą to sie pochwalę nic wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na rano mam inne plany Mow predko! nie nie nie..jak wypalą to sie pochwalę nic wielkiego Na strzelnice jedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.02.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na rano mam inne plany Mow predko! nie nie nie..jak wypalą to sie pochwalę nic wielkiego Na strzelnice jedziesz? A może po następnego psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Na rano mam inne plany Mow predko! nie nie nie..jak wypalą to sie pochwalę nic wielkiego Na strzelnice jedziesz? A może po następnego psa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wiem! Chcesz meza w komisie opchnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Nie, no coś Ty jak już sie go wychowa to będzie lux chcę mu tor kartingowy zarezerwować na urodziny ale ciiii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale Ty mężowi prezenty serwujesz fajne Mój ma jutro wolno. Nie pamietam od kiedy ma wolną sobotę. Z tego wszystkiego aż zgłupiałam i nie zorganizowałam mu na jutro domowej roboty jakiejś Ma szczęście, ze śnieg leży bo byśmy komórkę kończyli rozbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Maylandziu, jakoś tak wyszło, bo moje urodziny spedzę z osobami z forum. Cały rok ciężko harował, niedosypiał, wszystko to widzę, tylko nic nie mówię. Najbardziej mi szkoda, ze od czasu kiedy sie poznaliśmy nie latał na szybowcach a przecież wcześniej kazdą wolną chwile spędzał na lotnisku. To jedyny pomysł jaki mi przyszedł do głowy ostatnio. Skok spadochronowy może za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No tak nie do konca chyba z tymi urodzinami, nie? Prawdziwe masz w poniedzialek, dobrze pamietam? Czy cos mi sie pokielbasilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.02.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 prawdziwe mam 16, ale pewnie już nic nie bedzie, no moze impreza w jakimś klubie. ALe wiesz...to takie kolejne 16-te, bo ja co roku 16-te obchodzę, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts