Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Kachna, po ciuchach szwendać sie nie będę, to samo mam w Rzeszowie, tylko czasu nie mam i kasy brak. Czy Ania z Trzecini coś sie odzywała?

Wiola, nie wiem, czy masz to samo, ale ostatnio w GK chodze wylacznie po sklepach z roznymi cudami do domu. Nawet nie wszystko tam jest super drogie, ale strasznie duzo wszystkiego, wiec mozna zbankrutowac. :roll:

Ania z Trzebini sie postara dojechac. I Monia tez. 8)

Dzień dobry

Kachna, po ciuchach szwendać sie nie będę, to samo mam w Rzeszowie, tylko czasu nie mam i kasy brak. Czy Ania z Trzecini coś sie odzywała?

Wiola, nie wiem, czy masz to samo, ale ostatnio w GK chodze wylacznie po sklepach z roznymi cudami do domu. Nawet nie wszystko tam jest super drogie, ale strasznie duzo wszystkiego, wiec mozna zbankrutowac. :roll:

Ania z Trzebini sie postara dojechac. I Monia tez. 8)

no i mów mi tak jeszcze... :oops:

Wiola, ale nie musisz zaraz WSZYSTKIEGO kupowac. Moj malz przed Swietami chodzil tam codziennie w poszukiwaniu prezentow dla mnie i zakupil w koncu mase roznych przesmiesznych rzeczy za nieduza kase, wiec jak bedziesz miec dobry humor to moze cos znajdziesz. Ostatnio wpadlo mi w oko naczynko na cytryne. Takie z przykrywka, ze jak przekroisz, zeby mozna bylo ja przykryc. :roll:

A ja takie pierdoly uwielbiam i ich uzywam. :roll: Ostatnio wlazlam przez przypadek na strone sklepu, ktory sprzedaje rzeczy Joseph Joseph i kurna wyszlo mi, ze bez tysiaca nie mam po co tam wchodzic. Wszystko mi sie podoba. 8)

No i wiesz, ode mnie z mieszkanka masz blisko do Castoram, Max-Flizow i innych takich, w razie, gdybys miala ochote na cos "grubszego". :roll:

Nie nie nie, my się nie rozumiemy. Ja jadę bo po 1) umówiłyśmy się wczesniej

po 2) wstyd być w Krakowie i nie widzieć sie z Tobą czy Anią

po 3) skoro już zwołałaś pół forum to naprawdę chamstwem z mojej strony byłoby teraz odwołać.

po 4) chcę zobaczyć sławny na pół Polski beton Małgośki :lol: :lol:

zakupy nie wchodzą w grę

Nie nie nie, my się nie rozumiemy. Ja jadę bo po 1) umówiłyśmy się wczesniej

po 2) wstyd być w Krakowie i nie widzieć sie z Tobą czy Anią

po 3) skoro już zwołałaś pół forum to naprawdę chamstwem z mojej strony byłoby teraz odwołać.

po 4) chcę zobaczyć sławny na pół Polski beton Małgośki :lol: :lol:

zakupy nie wchodzą w grę

No ja mam nadzieje, ze nie jedziesz na zakupy! :lol: :lol: :lol: Ci tylko mowie, bo chcesz przyjechac skoro swit, gdzie sie mozesz zaczepic z rana. :roll: Od poludnia zajme sie Toba i juz Cie nie wypuszcze na zadne zakupy. Po moim trupie! :lol: :lol: :lol:

:o Ale Ty mężowi prezenty serwujesz fajne :o :lol:

Mój ma jutro wolno. Nie pamietam od kiedy ma wolną sobotę. Z tego wszystkiego aż zgłupiałam i nie zorganizowałam mu na jutro domowej roboty jakiejś :lol: Ma szczęście, ze śnieg leży bo byśmy komórkę kończyli rozbierać :wink: :lol:

Maylandziu, jakoś tak wyszło, bo moje urodziny spedzę z osobami z forum.

Cały rok ciężko harował, niedosypiał, wszystko to widzę, tylko nic nie mówię.

Najbardziej mi szkoda, ze od czasu kiedy sie poznaliśmy nie latał na szybowcach a przecież wcześniej kazdą wolną chwile spędzał na lotnisku.

To jedyny pomysł jaki mi przyszedł do głowy ostatnio.

Skok spadochronowy może za rok :lol: