Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasia, corsę chcę kupić, ale co znajdę, zdążę pomyśleć i nie ma..a mam tylko 6 tysiaków ok. wiec nie poszaleję..

Moja droga -za tą kasę to radze Ci kupic Golfa III. My mamy takiego od 12 lat -i NEVER nic w nim nie robilismy -samochód jest totalnie bezawaryjny -no i nieco pojemniejszy od Corsy :wink: Sprzedałabym ci mojego -bo jest pewny na 100%, ale my dopiero za rok autko zmieniamy :wink:

Mój mąż choruje na huskiego. Ja wolałabym malamuta. Ale chyba skończy się na burku :lol: Sliczna ta Wasza Luna :lol:

Wiesz co, dokładnie przeczytaj ten link o charakterze tego psa. nie narzekam, absolutnie, ale jest uparta niesamowicie, i za chiny nie chce zostawać sama. Nie uznaje legowiska własnego, jej miejsce do spania czy leżenia to podłoga obok moich nóg. Nie odchodzi na krok.

Wielki minus to taki, że wyje :o niemiłosiernie. Nie da sie jej wtedy uspokoić.

No i polecam ludziom młodym, bo jednak spacery kilka razy dziennie są męczące. Szczególnie że te spacery to nie 5-10 min tylko min. godzina 2-3 razy dziennie. Dobrze, że mam czas.

Dzis zjadła mi kapcia :o chyba się nudziła, kiedy czekała aż sie obudzimy. Może to i dobrze, bedzie mniej gratów do przeprowadzki :wink:

Tak wiem, czytałam o nich trochę juz wcześniej. Ja mam wiele obaw dlatego nie bardzo chcę huskyego, pomimo duuużej działki.

Co do butów to Kokuś z tesknoty za nami rozszarpał chyba ze 13 par kapci :lol: nasza wina, bo powinniśmy chować. Innych rzeczy nie ruszał nigdy, tylko kapcie :wink: :lol:

No i polecam ludziom młodym, bo jednak spacery kilka razy dziennie są męczące. Szczególnie że te spacery to nie 5-10 min tylko min. godzina 2-3 razy dziennie.

My 2 lata temu kupilismy tesciowej sznaucera miniaturkę -ona ma sporą nadwage i chodziło o to żeby ją zmobilizowac do ruchu. No i co? Przez 3 m-ce jakoś z nim chodziła, ale w końcu oddała go do brata na wieś -bo to "nie dla niej" :roll: No i nadal siedzi przed TV i rzadko kiedy wychodzi z domu :-?

No i polecam ludziom młodym, bo jednak spacery kilka razy dziennie są męczące. Szczególnie że te spacery to nie 5-10 min tylko min. godzina 2-3 razy dziennie.

My 2 lata temu kupilismy tesciowej sznaucera miniaturkę -ona ma sporą nadwage i chodziło o to żeby ją zmobilizowac do ruchu. No i co? Przez 3 m-ce jakoś z nim chodziła, ale w końcu oddała go do brata na wieś -bo to "nie dla niej" :roll: No i nadal siedzi przed TV i rzadko kiedy wychodzi z domu :-?

Kasia, może zamiast psa przyprowadźcie jej do domu jakiegoś przystojnego pana, który zaprosi ją na spacer? :wink:

maylandziu, a widzisz, Ty czytasz to wiesz na co musiałabyś się zdecydować,

Husky tak samo jak przesttrzeni potrzebuje uwagi człowieka i zabawy. Sama już to też zauważyłam. Mam mieszańca ale cech z husky ma mnóstwo :lol: