anjamen 21.02.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 i Duch zniknał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.02.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Poszedl do ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.02.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 aaaaaaaa mój brat zawsze mówił, że on wtedy sprawdza tylko, nie podrywa kurczę samochodu nie kupiłam na stronach komisów są superowe ofert a jak zajechałam, to nawet już tych samochodów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.02.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 i Duch zniknał berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.02.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 i Duch zniknał berek no tak, można było sie tego po Duchu spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.02.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 lece powaga..punishera 2 jke posaglondac a o 18,30 wyjazd na impre..reste bedzie tsym,ajta siem dziefcynki ja siem puscac tys nie bede.. papatki p.s jakbym wypisywał jakies totalne bzdury..pozno w nocy tzn ze bede..skuty jak pierwszy malgosi tzw "beton" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.02.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 kurczę samochodu nie kupiłam na stronach komisów są superowe ofert a jak zajechałam, to nawet już tych samochodów nie ma a na co polujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.02.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Duchu, puszczę Twoje ewentualne bzdury w niepamięć Kasia, corsę chcę kupić, ale co znajdę, zdążę pomyśleć i nie ma..a mam tylko 6 tysiaków ok. wiec nie poszaleję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 ja tez spadam na impreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Kasia, corsę chcę kupić, ale co znajdę, zdążę pomyśleć i nie ma..a mam tylko 6 tysiaków ok. wiec nie poszaleję.. Moja droga -za tą kasę to radze Ci kupic Golfa III. My mamy takiego od 12 lat -i NEVER nic w nim nie robilismy -samochód jest totalnie bezawaryjny -no i nieco pojemniejszy od Corsy Sprzedałabym ci mojego -bo jest pewny na 100%, ale my dopiero za rok autko zmieniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.02.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Nie chcę golfa. Nie podoba mi sie, źle mi sie kojarzy i jest jednym z najczęściej zatrzymywanych samochodów przynajmniej u nas. Ale obie zgadzamy się że co niemieckie to niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Wioluś, masz cudniastego psiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Oj Monia, dzięki. Wszyscy mnie zaczepiają na spacerze zachwycając się nią. Przekażę Lunie razem z palcem "no no no" bo dziś zjadła mi kapcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.02.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Wiola to już kolejna opinia na forum negatywna o tych panelach kronopolu Mam nadzieję, że efekt jest jednak zadowoaljacy i wynagrodzł trudy związane z układaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.02.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mój mąż choruje na huskiego. Ja wolałabym malamuta. Ale chyba skończy się na burku Sliczna ta Wasza Luna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Maylandziu, faktycznie, podobno wyglądają ładnie, ale mąż powiedział,że nawet dla efektu finalnego nie chce się męczyć z ich układaniem.Zażyczył sobie tylko classena i koniec. Cenowo wychodzą podobnie, wiec chyba mu ulegnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Mój mąż choruje na huskiego. Ja wolałabym malamuta. Ale chyba skończy się na burku Sliczna ta Wasza Luna Wiesz co, dokładnie przeczytaj ten link o charakterze tego psa. nie narzekam, absolutnie, ale jest uparta niesamowicie, i za chiny nie chce zostawać sama. Nie uznaje legowiska własnego, jej miejsce do spania czy leżenia to podłoga obok moich nóg. Nie odchodzi na krok. Wielki minus to taki, że wyje niemiłosiernie. Nie da sie jej wtedy uspokoić. No i polecam ludziom młodym, bo jednak spacery kilka razy dziennie są męczące. Szczególnie że te spacery to nie 5-10 min tylko min. godzina 2-3 razy dziennie. Dobrze, że mam czas. Dzis zjadła mi kapcia chyba się nudziła, kiedy czekała aż sie obudzimy. Może to i dobrze, bedzie mniej gratów do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Tak wiem, czytałam o nich trochę juz wcześniej. Ja mam wiele obaw dlatego nie bardzo chcę huskyego, pomimo duuużej działki. Co do butów to Kokuś z tesknoty za nami rozszarpał chyba ze 13 par kapci nasza wina, bo powinniśmy chować. Innych rzeczy nie ruszał nigdy, tylko kapcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 22.02.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i polecam ludziom młodym, bo jednak spacery kilka razy dziennie są męczące. Szczególnie że te spacery to nie 5-10 min tylko min. godzina 2-3 razy dziennie. My 2 lata temu kupilismy tesciowej sznaucera miniaturkę -ona ma sporą nadwage i chodziło o to żeby ją zmobilizowac do ruchu. No i co? Przez 3 m-ce jakoś z nim chodziła, ale w końcu oddała go do brata na wieś -bo to "nie dla niej" No i nadal siedzi przed TV i rzadko kiedy wychodzi z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No i polecam ludziom młodym, bo jednak spacery kilka razy dziennie są męczące. Szczególnie że te spacery to nie 5-10 min tylko min. godzina 2-3 razy dziennie. My 2 lata temu kupilismy tesciowej sznaucera miniaturkę -ona ma sporą nadwage i chodziło o to żeby ją zmobilizowac do ruchu. No i co? Przez 3 m-ce jakoś z nim chodziła, ale w końcu oddała go do brata na wieś -bo to "nie dla niej" No i nadal siedzi przed TV i rzadko kiedy wychodzi z domu Kasia, może zamiast psa przyprowadźcie jej do domu jakiegoś przystojnego pana, który zaprosi ją na spacer? maylandziu, a widzisz, Ty czytasz to wiesz na co musiałabyś się zdecydować, Husky tak samo jak przesttrzeni potrzebuje uwagi człowieka i zabawy. Sama już to też zauważyłam. Mam mieszańca ale cech z husky ma mnóstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts