Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no dokładnie tak ma i nasza. Myśle, że można ją zmęczyć też ale ja sama padam obok niej :lol: Ale daje naprawdę dużo radości, więc warto. Zobaczymy jak będzie już w domu, czy nie będzie się bała sama zostawać. W ten poniedziałek biorę ją na próbę w samochód-ciekawe czy uda mi się ją wsadzić i sruu na działkę, muszę zacząć okna myć :lol:

A dziś już sie pakuję w worki wielkie i pudełka. Boże, ile człowiek przez 4,5 roku mieszkania może zgromadzić :o

a propos...

1. Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych,

2. Stąd jeden plemnik 37,5 MB,

3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników,

4. Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy,

5.Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi(37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę,

6. W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie!

7. Jedna wada... Ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy. 8) :lol:

Gość justyna_m

piesek cudowny :roll: :D my planujemy w domu dwa. Chcielibyśmy berneńczyka ale prawdopodobne weźmiemy też ze schroniska jakiegoś burka :wink:

Teraz mamy staruszka foxteriera ale on to taki kanapowiec co z łóżka go wygonić nie można :roll: :lol:

DUchu, mego nie ma, jest na urodzinach u teściów i wrócą wieczorem. Ja chciałam psa to teraz musze go pilnować :p

Czesć Justyś. Ja też chciałam strasznie berneńczyka, ew. suczkę wyżła niemieckiego. Ale dość słono sobie liczą a ja za przyjaciela płacić nie zamierzam. Przyjdzie czas, kochana, przyjdzie czas :lol:

Gość justyna_m
DUchu, mego nie ma, jest na urodzinach u teściów i wrócą wieczorem. Ja chciałam psa to teraz musze go pilnować :p

Czesć Justyś. Ja też chciałam strasznie berneńczyka, ew. suczkę wyżła niemieckiego. Ale dość słono sobie liczą a ja za przyjaciela płacić nie zamierzam. Przyjdzie czas, kochana, przyjdzie czas :lol:

właśnie my mamy fajnie ponieważ w rodzinie mamy berneńczyki i może nam skapnie jakiś szczeniak gratis :wink: a jak nie to w schronisku dużo biednych psiaków.

a propos...

1. Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych,

2. Stąd jeden plemnik 37,5 MB,

3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników,

4. Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy,

5.Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi(37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę,

6. W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie!

7. Jedna wada... Ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy. 8) :lol:

A do mnie moglby tak mowic... :roll: