malgos2 22.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Moj znajomy ma huskyego, pies juz nie jest mlody, ale nadal dostaje takich odpalow jak nikogo nie ma w domu. Znajomy z nim jezdzi na wyscigi zaprzegow, sam codziennie biega, a pies z nim. Tak to mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 no dokładnie tak ma i nasza. Myśle, że można ją zmęczyć też ale ja sama padam obok niej Ale daje naprawdę dużo radości, więc warto. Zobaczymy jak będzie już w domu, czy nie będzie się bała sama zostawać. W ten poniedziałek biorę ją na próbę w samochód-ciekawe czy uda mi się ją wsadzić i sruu na działkę, muszę zacząć okna myć A dziś już sie pakuję w worki wielkie i pudełka. Boże, ile człowiek przez 4,5 roku mieszkania może zgromadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja na razie pare pudel ksiazek przewiozlam i doslownie pare drobnych rzeczy i juz sie zmachalam jak glupia. Ksiazki to najgorsza kicha, a ich mam najwiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 No właśnie wymiękam, bo książki próbuję upchnąć.. Znalazłam swój indeks i jedną prezerwatywę. Ale chyba mi się nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a propos... 1. Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych, 2. Stąd jeden plemnik 37,5 MB, 3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników, 4. Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy, 5.Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi(37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę, 6. W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie! 7. Jedna wada... Ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Duchu, jakby mój takim językiem do mnie mówił, to do dziś nie miałby możliwości zawiesić ani swojego ani mojego systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 heheh wiec tak nie mowil Tylko inaczej cie shakował...facet wie jak sie dostac do twego systemu...nawet nie wiedzialas ze shakowana jestes heheh..no a podobno szyja jestescie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Jesteśmy szyją, bośmy nasze głowy wyszkolili jak mają mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.02.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 rzekla wiolaszka na 69 stronce idz do chlopa zaroz...ze znaleziskiem i pofieds ze pragniesz zawiesic system.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.02.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 piesek cudowny my planujemy w domu dwa. Chcielibyśmy berneńczyka ale prawdopodobne weźmiemy też ze schroniska jakiegoś burka Teraz mamy staruszka foxteriera ale on to taki kanapowiec co z łóżka go wygonić nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 DUchu, mego nie ma, jest na urodzinach u teściów i wrócą wieczorem. Ja chciałam psa to teraz musze go pilnować Czesć Justyś. Ja też chciałam strasznie berneńczyka, ew. suczkę wyżła niemieckiego. Ale dość słono sobie liczą a ja za przyjaciela płacić nie zamierzam. Przyjdzie czas, kochana, przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.02.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 DUchu, mego nie ma, jest na urodzinach u teściów i wrócą wieczorem. Ja chciałam psa to teraz musze go pilnować Czesć Justyś. Ja też chciałam strasznie berneńczyka, ew. suczkę wyżła niemieckiego. Ale dość słono sobie liczą a ja za przyjaciela płacić nie zamierzam. Przyjdzie czas, kochana, przyjdzie czas właśnie my mamy fajnie ponieważ w rodzinie mamy berneńczyki i może nam skapnie jakiś szczeniak gratis a jak nie to w schronisku dużo biednych psiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 oo prosze no cóż, ja mam za cienkie serce do przebywania w schroniskach. Nie mogę, jak pójdę to wyjdę ze sforą I nie będzie ważne jak wyglądają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 a propos... 1. Jedna ludzka komórka zawiera 75 MB informacji genetycznych, 2. Stąd jeden plemnik 37,5 MB, 3. W jednym ml spermy jest 100 milionów plemników, 4. Przy ejakulacji trwającej średnio 5 sekund uwolni się 2,25 ml spermy, 5.Z wyliczeń otrzymamy, że przepustowość danych męskiego penisa wynosi(37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabajtów na sekundę, 6. W wyniku tego wiemy, że żeńskie jajeczko jest zdolne wytrzymywać ataki DDoS o objętości więcej niż 1,5 Pentabajtów na sekundę a przy tym przepuści tylko jeden pakiet danych. Tym samym jest to najlepszy hardware'owy firewall na świecie! 7. Jedna wada... Ten jeden jedyny pakiet, który system przepuści, zawiesi cały system na 9 miesięcy. A do mnie moglby tak mowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Małgos idę zdjecia uzupełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Ja po prostu lubie intelektualistow. Bedzie Lunka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Nie mam za dużo zdjęć Luny. Biegam dużo i nei mam siły już na trzymanie aparatu. Zresztą, wszystkie jej pozy sa podobne: nos i pierwsza połowa ciała w śniegu zanurzone a reszta w górze Małgoś, czyżbyś zdradziła już Mańka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 W zyciu! Manka i Julki nie zdradze nigdy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.02.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 W zyciu! Manka i Julki nie zdradze nigdy! mnie z tymi zwierzakami domowymi to za dziwaczkę u teściowej pewnie biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.02.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 To dawaj zdjecia Manka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts