Magi77 05.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wiola i jak się mieszka? Daj znak życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.03.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wiola się urządza... dajmy jej czas.... nich się nacieszy nowym domkiem.... a zresztą może nie tylko sprząta wiecie nowy domek - nowy ..... potomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Taaa, jasne, nowy potomek... Bez nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a co Malgos chcesz pomoc czy tylko popatrzec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 jak juz wrócisz to mam nadzieję ze ze zdjeciami nowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a co Malgos chcesz pomoc czy tylko popatrzec??? Nie zapominaj, ze my tego samego meza mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.03.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a co Malgos chcesz pomoc czy tylko popatrzec??? Nie zapominaj, ze my tego samego meza mamy. serio?????????? no cos slyszalam ale do tych spraw tez tylko jeden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.03.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a co Malgos chcesz pomoc czy tylko popatrzec??? Nie zapominaj, ze my tego samego meza mamy. serio?????????? no cos slyszalam ale do tych spraw tez tylko jeden? A co? Mialby miec dwa organy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.03.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Chodzę i się witam ! nawet nie próbuję nadrabiac zaleglości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.03.2009 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam Wszystkich Nie mam netu i na razie brak perspektyw na jego założenie. Od początku mam przeboje z tym domkiem no ale już własny nie? Mam wodę w kranie-zimną na razie- ale jakby coś to podgrzewam bo gaz też już mam Na początku i tego nie było to mąż zafundował nam restaurację na obiad. Mam nawet złożone łóżko, choć spanie na samym materacu też jest wygodne. Mam 6 kanałów ale nic w nich nie ma, więc rzadko oglądam. Nie mam żadnych szafek na ciuchy-mam same worki niebieskie problem jak muszę coś znaleźć i nie wiem w którym to worku było Mam w salonie meble ogrodowe. Fajne są, już nawet spałam na nich. Mam glinę na całym podwórzu i w domu, kiedy zwierzaki wpadną. Wtedy ja z prędkością światła lecę za nimi. Bolą mnie dłonie- od trzymania wałka. Pogruntowałam wiatrołap-sama wczoraj skończyłam malować kuchnię. Wygląda przytulnie ale nie zachwyca. Zachwyci mnie może ze stołem i firankami. Mam kibelek i od kilku dni nawet wodę w spłuczce Nie mam kraniu w łazience-zęby myję w kuchni. A sama myję się w misce. To jak powrót do przeszłości i wakacji u babci na wsi, kiedy się wodę ze studni czerpało. Mam prawie wszystkie potrzebne kontakty i gniazdka. Reszty nie mam, widać nie jest niezbędna. Mam super płytki w przedpokoju i kuchni. Zmywa się z nich wszystko. Najbardziej żal mi piekarnika, bo jeszcze nie podłączony i nie mogę nic upiec. Nie mamy czasu. Wyprawa do miasta to hektogodziny. Dziecka nie ma w domu od 7-17. Dłużej niż mnie Ale Julka jakoś to znosi i dzielnie budzi się ok. 6 rano taki śpioch był kiedyś, a teraz... No i co mam jeszcze? Mnóstwo problemów z psem-łapie wszystko co jest na jej terenie i zagryza. Normalnie poluje. Dzis pierwszy dzień szkolenia bo maż powiedział, ze inaczej do budy ją przywiąże.. No i mam samochód. W pewien środowy dzień chciałam autobusem dotrzeć do Rzeszowa. Niestety Wyszłam z domu o 9:30 i po drodze nie mijał mnie żaden. Na przystankach zero rozkładu jazdy, nic. W końcu kiedy już mnie minął jeden był to autobus PKS, który skasował 3 zł za podwiezienie mnie 3 przystanki po prostej drodze prowadzącej do Rzeszowa, do miasta zatoczyłam się na 12,00. Powiedziałam sobie wtedy, że nie wrócę bez samochodu. I nie wróciłam. I mam. Pół godziny wyierania i oglądania i już. Czekam do wtorku na dokumenty. Alem sie rozpisała..... Dziękuję za wizytę, mam nadzieję, ze mnie nie zostawicie. Sorki, ale net mam w pracy, rzadko wchodzę ale postaram się nadrobić zaległosci w miarę możliwości. Jakby coś poproszę o skrót najważniejszych wydarzeń. Ps. Małgoś, wyslij mi smsa bo gdzieś przepadł mi Twój numer. Nadal 14 wybieram się do Krakowa Buźka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dzielna dziefcynka dziekuje za wieści prosze sie trzymac dzielnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wiolka jesteś moją idolką.... aż mi świczki w oczach stanęły jak to czytałam. Bardzo się cieszę, że mimo strachu o to jak to będzie jesteś odważna i juz na swoim... trzymam kciuki za Was wszystkich i gratuluję samochodu pochwal się co zakupiłas .... przesyłam gorące buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.03.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wioleczko no suuuuper, ale Ci fajnie...gratuluje samochodu. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wiolcia - ja też się cieszę, że Ci tam dobrze, pomimo niepełnego wyposazenia. Dzielna z Ciebie dziewczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wiola, wyslalam... Wracaj szybko, bo smutno bez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.03.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wiolasz -no super!!!! warunki pionierskie a co to za samochod? jeździsz nim już na codzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.03.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Wiola z każdym dneim będzie coraz lepiej Ja zamieszkałam w podobnych warunkach i da się żyć Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.03.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wiola... idolko... oby Ci się dobrze wiodło, szczęściło, żebyś zawsze trafiała na fajnych PANÓW wykonawców... i byś była wiecznie młode.... jak nie ciałem to choć duchem http://images35.fotosik.pl/19/cc7b37df03a46318.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.03.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 jak duchem ..to z duchem posta powyzej... http://img21.imageshack.us/img21/5762/czekoladki.jpghttp://img21.imageshack.us/img21/czekoladki.jpg/1/w600.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts