Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam Wszystkich :lol:

Nie mam netu i na razie brak perspektyw na jego założenie.

Od początku mam przeboje z tym domkiem no ale już własny nie? :lol:

Mam wodę w kranie-zimną na razie- ale jakby coś to podgrzewam bo gaz też już mam :wink: Na początku i tego nie było to mąż zafundował nam restaurację na obiad.

Mam nawet złożone łóżko, choć spanie na samym materacu też jest wygodne.

Mam 6 kanałów ale nic w nich nie ma, więc rzadko oglądam.

Nie mam żadnych szafek na ciuchy-mam same worki niebieskie :lol: problem jak muszę coś znaleźć i nie wiem w którym to worku było :p

Mam w salonie meble ogrodowe. Fajne są, już nawet spałam na nich.

Mam glinę na całym podwórzu i w domu, kiedy zwierzaki wpadną. Wtedy ja z prędkością światła lecę za nimi.

Bolą mnie dłonie- od trzymania wałka. Pogruntowałam wiatrołap-sama :lol:

wczoraj skończyłam malować kuchnię. Wygląda przytulnie ale nie zachwyca. Zachwyci mnie może ze stołem i firankami.

Mam kibelek i od kilku dni nawet wodę w spłuczce :lol:

Nie mam kraniu w łazience-zęby myję w kuchni. A sama myję się w misce. To jak powrót do przeszłości i wakacji u babci na wsi, kiedy się wodę ze studni czerpało.

Mam prawie wszystkie potrzebne kontakty i gniazdka. Reszty nie mam, widać nie jest niezbędna.

Mam super płytki w przedpokoju i kuchni. Zmywa się z nich wszystko.

Najbardziej żal mi piekarnika, bo jeszcze nie podłączony i nie mogę nic upiec. Nie mamy czasu.

Wyprawa do miasta to hektogodziny. Dziecka nie ma w domu od 7-17. Dłużej niż mnie :( Ale Julka jakoś to znosi i dzielnie budzi się ok. 6 rano :o taki śpioch był kiedyś, a teraz...

No i co mam jeszcze? Mnóstwo problemów z psem-łapie wszystko co jest na jej terenie i zagryza. Normalnie poluje. Dzis pierwszy dzień szkolenia bo maż powiedział, ze inaczej do budy ją przywiąże..

No i mam samochód. W pewien środowy dzień chciałam autobusem dotrzeć do Rzeszowa. Niestety Wyszłam z domu o 9:30 i po drodze nie mijał mnie żaden. Na przystankach zero rozkładu jazdy, nic. W końcu kiedy już mnie minął jeden był to autobus PKS, który skasował 3 zł za podwiezienie mnie 3 przystanki po prostej drodze prowadzącej do Rzeszowa, do miasta zatoczyłam się na 12,00. Powiedziałam sobie wtedy, że nie wrócę bez samochodu. I nie wróciłam. I mam. Pół godziny wyierania i oglądania i już. Czekam do wtorku na dokumenty.

Alem sie rozpisała.....

Dziękuję za wizytę, mam nadzieję, ze mnie nie zostawicie. Sorki, ale net mam w pracy, rzadko wchodzę ale postaram się nadrobić zaległosci w miarę możliwości. Jakby coś poproszę o skrót najważniejszych wydarzeń. :lol:

Ps. Małgoś, wyslij mi smsa bo gdzieś przepadł mi Twój numer.

Nadal 14 wybieram się do Krakowa :lol:

Buźka dla wszystkich

Wiolka jesteś moją idolką.... aż mi świczki w oczach stanęły jak to czytałam. Bardzo się cieszę, że mimo strachu o to jak to będzie jesteś odważna i juz na swoim...

trzymam kciuki za Was wszystkich :)

i gratuluję samochodu :p pochwal się co zakupiłas ....

przesyłam gorące buziaki

:wink:

Wiola... idolko...

oby Ci się dobrze wiodło, szczęściło, żebyś zawsze trafiała na fajnych PANÓW wykonawców... i byś była wiecznie młode.... jak nie ciałem to choć duchem :p

http://images35.fotosik.pl/19/cc7b37df03a46318.jpg