kachna28 08.03.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Dzień dobry -wiolasz dzis nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 08.03.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 GRATULUJĘ przeprowadzki i tak jak napisałaś "najważniejsze, że na swoim" Nawet kiepskie ( jak na razie) warunki wszystko rekompensuje myśl, że to WASZE , że uporaliście się z pewnymi etapami budowy a do końca coraz bliżej Czekam na zdjęcia Gorąco pozdrawiam i życzę samych szczęśliwych, przyjemnych, wspaniałych chwil spędzonych w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.03.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 wiolasz, wielkie gratulacje z okazji przeprowadzki Wiesz, to wszystko o czym piszesz wspomina się później jako wsoaniałe dni a teraz musisz to po prostu przeżyć Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego na swoim http://www.twojekwiaty.pl/photo/987.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry Jakie życzenia boskie i te czekoladki, no mniam mniam... Dziekuję bardzo i spóźnione ode mnie dla wszystkich babek. Jak to mówią, oby do wiosny Mam już łazienkę prawie kompletną, prawie bo bez drzwi. Ale jest już prysznic działający i bieżąca ciepła woda Samochód do odebrania w środę. Dziś przyjechała do mnie koleżanka na kawę, bo zlitowała się że musze na piechotę chodzić. Wracając zabrała mnie ze sobą Acha, jaki? ano corsa, 3-drzwiowa, w diesel, rocznik 2000 i jaki kolor ma? kanarkowy Że na swoim to wiem, jakos tak inaczej niż w bloku. Dziś przez okno zobaczyłam jak pies mój od sąsiadki porwał kurę z podwórka, to w pidżamie i klapkach, bose stopy a tu odwilż i śnieg z błotem pomieszany wywaliłam wściekła na dwór. A co? Mam się krępować? kura dzisiejsza przeżyła. Ale sąsiedzi już gadają. Jak nie da się Luny oduczyć tego głupiego zachowania, to będę musiała ją zamknąć albo w kojcu albo przywiązać. Normalnie az mi jej szkoda że taki a nie inny instynkt ma. Chodzimy na szkolenie. Po jednej godzinie siada i przychodzi na zawołanie. ALe tylko jak nie jest puszczona luzem bez smyczy. Wtedy ma wszystko w dupie. I wszystkich. Maniek za to łazi nocami a w dzień śpi kołami do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hej Wiola. Sluchaj, pies kure bedzie lapal zawsze. Moja psica jak tylko zobaczyla jakas to nie dawala jej zyc, a to lozkowy pies byl. Niech oni sobie lepiej te kury pozamykaja gdzies. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Małgoś, To zamkniecie kur nie da się wogle zorganizować. Dzis zasugerowano mi nawet uśpienie jej. Mam nadzieję, że coś ten treser potrafi jej nauczyć. Kazał przynieść mi żywą kurę i psa i zostawić mu na 2 godziny a ją oduczy. Nie mam skąd kurę załatwić. No chyba że martwą Może na wiosnę uda nam sie ogrodzić to już będzie łatwiej. Jak te kury na widoku dla niej a Luna z taką radością mi te kury przynosi na śniadanie. Jakby dzika nie mogła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ale pies + kura to zawsze harakiri jest dzień dobry.... moi teściowie mają wilczura... i jak co roku na wiosnę sobie kupują małe cipciaczki na poźniejsze rosołki, które swobodnie wypuszczają na trawkę, to on mało budy i kojca nie zeżre by się do nich dostać.... potem jest ciut lepiej bo one również są zamykane na czymś a'la wybieg... ale jak tylko się która dostanie w jego łapy - nie ma zmiłuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Kasia, zaraz lecę do Ciebie tylko na maile odpiszę. Moze to dlatego ten pies tak ma, bo to mieszanka owczarka niemieckiego i husky? No nie wiem, wogle zdziwienie na wsi, że ja kundla szkolę... ależ gadają już na nasz temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 09.03.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Cześć Kasia, zaraz lecę do Ciebie tylko na maile odpiszę. Moze to dlatego ten pies tak ma, bo to mieszanka owczarka niemieckiego i husky? No nie wiem, wogle zdziwienie na wsi, że ja kundla szkolę... ależ gadają już na nasz temat... a bo nowi jesteście ... a i psa macie furiata więc gadają.... minie im... a powiedz mi jeszcze ona je zjada? czy tylko zabija... bo ten pies teściów tylko zabija i zostawia... nawet do chałupy nie donosi... ino zostawia tam gdzie sprawe załatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A nie da sie zorganizowac jakiegos ogrodzenia?Zeby oddzielic Lune od kur?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.03.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A może zwyczajnie kaganiec jej zakładaj może to coś pomoże Problem jest i to duży .....bo zły sąsiad, gorszy od złego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.03.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ogrodzenie odpada teraz. nie mam na czym siedzieć a nie ogrodzenie robić. Schodów do domu też nie mam. Faktycznie. Kaganiec zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jest taki fajny program na tvn style o babce ktora uczy psy, i tam tez bylo o takich psach co znowu wyrywaly na widok innego psa, udalo sie je nauczyc wiec i Tobie sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 09.03.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wioluś, a może Twoja Luna spokrewniona z yoreczkiem? Moja Pusia na widok kur chce wyjść przez okno, szału dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 09.03.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wiola wszystkiego naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 09.03.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Dzień dobry! -wiolasz -nie przejmuj sie -może jej to minie. Moja suka to przez pierwsze 2 lata była niemilosiernie głupia i nieusłuchana.. miałam już nawet tragiczne myśli żeby ja gdzieś oddac a teraz trzeba ja siłą z budy wydzierac -bo dupska nie chce ruszyc, a koty na podwórku to sama musze jej pokazywac, żeby ją jakos "pobudzic" -bo cielę nieprzytomne jakos nie ma weny do polowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A Maniek na kury nie poluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 moja kota wczoraj sie napompowala zrobila sie 3 razy wieksza i na wilczura skoczyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.03.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 moja kota wczoraj sie napompowala zrobila sie 3 razy wieksza i na wilczura skoczyla A czym sie napompowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 moja kota wczoraj sie napompowala zrobila sie 3 razy wieksza i na wilczura skoczyla A czym sie napompowala? no tak sie napuszyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts