Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

GRATULUJĘ przeprowadzki i tak jak napisałaś "najważniejsze, że na swoim" :lol:

Nawet kiepskie ( jak na razie) warunki wszystko rekompensuje myśl, że to WASZE , że uporaliście się z pewnymi etapami budowy a do końca coraz bliżej :lol: Czekam na zdjęcia :lol: :lol: :lol:

Gorąco pozdrawiam i życzę samych szczęśliwych, przyjemnych, wspaniałych chwil spędzonych w nowym domku :lol: :lol: :lol:

wiolasz,

wielkie gratulacje z okazji przeprowadzki :D :D :D

Wiesz, to wszystko o czym piszesz wspomina się później jako wsoaniałe dni :wink: a teraz musisz to po prostu przeżyć :roll:

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego na swoim :D

http://www.twojekwiaty.pl/photo/987.jpg

Dzień dobry :lol:

Jakie życzenia boskie :o i te czekoladki, no mniam mniam...

Dziekuję bardzo i spóźnione ode mnie dla wszystkich babek. Jak to mówią, oby do wiosny :lol:

Mam już łazienkę prawie kompletną, prawie bo bez drzwi. Ale jest już prysznic działający i bieżąca ciepła woda :lol:

Samochód do odebrania w środę. Dziś przyjechała do mnie koleżanka na kawę, bo zlitowała się że musze na piechotę chodzić. Wracając zabrała mnie ze sobą :lol: Acha, jaki? ano corsa, 3-drzwiowa, w diesel, rocznik 2000 :lol: i jaki kolor ma? kanarkowy :lol: :lol:

Że na swoim to wiem, jakos tak inaczej niż w bloku.

Dziś przez okno zobaczyłam jak pies mój od sąsiadki porwał kurę z podwórka, to w pidżamie i klapkach, bose stopy a tu odwilż i śnieg z błotem pomieszany wywaliłam wściekła na dwór. A co? Mam się krępować? :wink: kura dzisiejsza przeżyła. Ale sąsiedzi już gadają. Jak nie da się Luny oduczyć tego głupiego zachowania, to będę musiała ją zamknąć albo w kojcu albo przywiązać. Normalnie az mi jej szkoda że taki a nie inny instynkt ma. :evil:

Chodzimy na szkolenie. Po jednej godzinie siada i przychodzi na zawołanie. ALe tylko jak nie jest puszczona luzem bez smyczy. Wtedy ma wszystko w dupie. I wszystkich.

Maniek za to łazi nocami a w dzień śpi kołami do góry :wink:

Cześć Małgoś,

To zamkniecie kur nie da się wogle zorganizować. Dzis zasugerowano mi nawet uśpienie jej. Mam nadzieję, że coś ten treser potrafi jej nauczyć. Kazał przynieść mi żywą kurę i psa i zostawić mu na 2 godziny a ją oduczy. Nie mam skąd kurę załatwić. No chyba że martwą :wink:

Może na wiosnę uda nam sie ogrodzić to już będzie łatwiej.

Jak te kury na widoku dla niej a Luna z taką radością mi te kury przynosi na śniadanie. Jakby dzika nie mogła..

ale pies + kura to zawsze harakiri jest :p

dzień dobry....

moi teściowie mają wilczura... i jak co roku na wiosnę sobie kupują małe cipciaczki na poźniejsze rosołki, które swobodnie wypuszczają na trawkę, to on mało budy i kojca nie zeżre by się do nich dostać....

potem jest ciut lepiej bo one również są zamykane na czymś a'la wybieg... ale jak tylko się która dostanie w jego łapy - nie ma zmiłuj :roll:

Cześć Kasia, zaraz lecę do Ciebie tylko na maile odpiszę.

Moze to dlatego ten pies tak ma, bo to mieszanka owczarka niemieckiego i husky? :-? No nie wiem, wogle zdziwienie na wsi, że ja kundla szkolę... :lol: ależ gadają już na nasz temat...

a bo nowi jesteście ... :p

a i psa macie furiata :wink: więc gadają.... minie im...

a powiedz mi jeszcze ona je zjada? czy tylko zabija... bo ten pies teściów tylko zabija i zostawia... nawet do chałupy nie donosi... ino zostawia tam gdzie sprawe załatwił :roll:

Dzień dobry! -wiolasz -nie przejmuj sie -może jej to minie. Moja suka to przez pierwsze 2 lata była niemilosiernie głupia i nieusłuchana.. miałam już nawet tragiczne myśli żeby ja gdzieś oddac :roll: a teraz trzeba ja siłą z budy wydzierac -bo dupska nie chce ruszyc, a koty na podwórku to sama musze jej pokazywac, żeby ją jakos "pobudzic" :) -bo cielę nieprzytomne jakos nie ma weny do polowań :-?