Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej hej

Ania, no jakoś tak wyszło na wariata wszystko.

Za pieskiem już nie ganiam bo na smyczy ze mną chodzi.

Wogle to nie chciałabym się z siąsiadami kłócić, ale czemu ich kury moga łazić gdzie chcą a mój pies nie? Co ona, gorsza? a jak nie pilnują i bramy otwierają to trudno. Mój pies też musi się wybiegać.

Cała ta sprawa z psem źle odbija się na moim małżeństwie. Naprawdę do d..y. Ale przynajmniej widzę co za ziółko z mego męża. Albo ja mam chore spojrzenie na tego psa i jego prawa, nie wiem. Mnie Luna słucha się i nie narzekam, głupawki dostaje jak mnie nie ma i jest mąż. Robi co chce...

co do domciu, to od wtorku planuję zacząć górę: malowanie i takie tam, potem panele..Nie mam tam mebli to nie mam wiele do zasłaniania.

Dzis wkurzona przyszłam do pracy, bo o 12:10 wyszłam z domu na autobus 12:45 i co? i nic nie jechało przez prawie 2 godziny. Jeżdżą tam jak chcą... :evil: Spóźniłam sie do pracy na 14 i jeszcze prawie całą drogę szłam na piechotę :o prawie 10 km...

Jak jutro nie będę miała samochodu to nie idę do pracy. :evil: :x

Hej hej

Ania, no jakoś tak wyszło na wariata wszystko.

Za pieskiem już nie ganiam bo na smyczy ze mną chodzi.

Wogle to nie chciałabym się z siąsiadami kłócić, ale czemu ich kury moga łazić gdzie chcą a mój pies nie? Co ona, gorsza? a jak nie pilnują i bramy otwierają to trudno. Mój pies też musi się wybiegać.

Cała ta sprawa z psem źle odbija się na moim małżeństwie. Naprawdę do d..y. Ale przynajmniej widzę co za ziółko z mego męża. Albo ja mam chore spojrzenie na tego psa i jego prawa, nie wiem. Mnie Luna słucha się i nie narzekam, głupawki dostaje jak mnie nie ma i jest mąż. Robi co chce...

co do domciu, to od wtorku planuję zacząć górę: malowanie i takie tam, potem panele..Nie mam tam mebli to nie mam wiele do zasłaniania.

Dzis wkurzona przyszłam do pracy, bo o 12:10 wyszłam z domu na autobus 12:45 i co? i nic nie jechało przez prawie 2 godziny. Jeżdżą tam jak chcą... :evil: Spóźniłam sie do pracy na 14 i jeszcze prawie całą drogę szłam na piechotę :o prawie 10 km...

Jak jutro nie będę miała samochodu to nie idę do pracy. :evil: :x

masakra. a kiedy Twoje autko bedzie?

i to są właśnie uroki mieszkania w domu...

przyzwyczaisz się :wink: :lol: :lol: :lol:

chociaż 10 km to ja bym napewno nie szła... :roll: :wink:

co do mężów...

odkąd mieszkamy tutaj, to też ciągle na nowo poznaję mojego męża i też często mam go dość..

pokazuje jakie z niego ziółko jest :roll:

przedtem był grzeczniutki i pokorniutki, bo mieszkaliśmy u jego rodziców :roll:

Autko podobno już dziś gotowe, ale ma być właścicielem mąż, wiec sama nie mogłam pojechać. Jutro musi być

Ania, my mieszkamy sami od początku. Ale kiedyś nie odważyłby się do mnie mówić tak, jak teraz. Dobrze, ze nie używa przekleństw, bo kto by mi kredyt spłacił, jakbym go wykopała... :-? Musze go wypionować, bo coś sie chwieje, chyba...

Jest taki fajny program na tvn style o babce ktora uczy psy, i tam tez bylo o takich psach co znowu wyrywaly na widok innego psa, udalo sie je nauczyc wiec i Tobie sie uda.

Marta do psa to co innego. To wiem, że się da. Luna ma w sobie husky wiec poluje.. Instynkt ciężej zagłuszyc..

lecę do Ciebie bo muszę nadrobić :lol:

Mąż nie ma do niej słabości. On jej nie lubi, bo za dużo problemów przez nia ma. A pies to wyczuwa i go olewa.

ech, takie głośne myślenie.

Ale wiem ze nawet na forum była dziewczyna, która rozwiodła się z mężem po wybudowaniu domu. Jeszcze troche i ja też dołączę chyba do klubu jak tak dalej pójdzie.. :evil: :x

Mąż nie ma do niej słabości. On jej nie lubi, bo za dużo problemów przez nia ma. A pies to wyczuwa i go olewa.

ech, takie głośne myślenie.

Ale wiem ze nawet na forum była dziewczyna, która rozwiodła się z mężem po wybudowaniu domu. Jeszcze troche i ja też dołączę chyba do klubu jak tak dalej pójdzie.. :evil: :x

Eee, przejdzie Wam :wink: Cieszcie się nowym domkiem :D

No jak widac można.

Najgorzej mnie dobija, ze o psa można sie tak wkurzać...jakby to był pierwszy pies na świecie, który na kury poluje i buty gryzie. :-?

Dzis Lunka pokazała, ze pilnuje domu. I to ostro. Wlazł mi do domu jakiś gościu, że niby ma list polecony i powiedzieli mu że to tutaj. W kapturze zasłonięty, samochodem...od kiedy listonosz samochodem jeździ i wygląda jak dresiarz? :o wyjrzałam potem i nawet nie podjechał do sąsiadki, tylko pojechali prosto. A Luna co? od razu sie zerwała, dalej go nie wpuściła, tylko biedak cofał się na zewnątrz tyłem. Musiałam ją trzymać.

Więc dumna jestem z mego psiaka i nie ustąpię.

No jak widac można.

Najgorzej mnie dobija, ze o psa można sie tak wkurzać...jakby to był pierwszy pies na świecie, który na kury poluje i buty gryzie. :-?

Dzis Lunka pokazała, ze pilnuje domu. I to ostro. Wlazł mi do domu jakiś gościu, że niby ma list polecony i powiedzieli mu że to tutaj. W kapturze zasłonięty, samochodem...od kiedy listonosz samochodem jeździ i wygląda jak dresiarz? :o wyjrzałam potem i nawet nie podjechał do sąsiadki, tylko pojechali prosto. A Luna co? od razu sie zerwała, dalej go nie wpuściła, tylko biedak cofał się na zewnątrz tyłem. Musiałam ją trzymać.

Więc dumna jestem z mego psiaka i nie ustąpię.

opowiedz to mezowi, to mu rura zmieknie