Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ogrodzenie odpada teraz. nie mam na czym siedzieć a nie ogrodzenie robić. Schodów do domu też nie mam.

Faktycznie. Kaganiec :o zobaczymy...

Coś w tym rodzaju to i ja mam. :-? Ogrodzenia brak, schodów do domu brak, pies lata luzem pod domem a jest z tej listy... no wiecie. Jeszcze go nie zgłosiłam. We wniosku trzeba napisać jakie są zabezpieczenia, w jakich warunkach pies jest trzymany i takie tam, a co ja napiszę jeśli jest tak jak wyżej napisałam ? Pawełek się śmieje, że trzeba napisać, że trzymamy ja w studzience wodomierzowej i karmimy żywymi królikami i kurami, a jak jest większy mróz i ludzie nie włóczą się po wiosce to ją wypuszczamy żeby sie wybiegała, to czasem nawet sarnę przywlecze na obiad. :wink: :lol:

Śmiechem, żartem muszę te sprawy uporządkować.

Wiolcia, nie przejmuj się kupuj jej czasem na bazarku żywą kurę, żeby dziewczyna spędziła sobie ochotę. Tak głupio piszę bo z sąsiadami to jest różnie, moi ostatnio wlali swoje ścieki wprost do naszego ogrodu :o ups... podobno niechcący :roll: .

Piesek piękny, więc warto zacząć przeciwdziałać takiemu zachowaniu bo gorzej będzie jak sąsiedzi sie nią zajmą :wink: Wiesz o co chodzi? :o

Do tej pory tak robiłam, bo nie oddala się od domu. Tylko jak okazało sie, że kury są za blisko to już przestałam.

Wiola, ja bym umarla ze strachu, gdyby pies, ktorego mam od niedawna biegal sam gdziekolwiek... :o Potem bedziesz jej szukac jak Manka. Po prostu musi sie nauczyc nie gryzc rzeczy w domu, musi miec duzo swoich zabawek dopoki nie wypadna jej zeby i tyle. Nie ma co liczyc na to, ze przestanie sie interesowac kurami, bo kura ma to do siebie, ze wkurza kazdego psa. Glupie ptaszysko i tyle.

Zobacz, co mi malzon przyslal... Slicznosci. http://www.boston.com/bigpicture/2009/03/dog_sledding.html

Dziewczyny, będzie dobrze. Nie dam jej skrzywdzić bo to Moja Luna jest. Czasem wkurza ale jak popatrzę w te ślepia to serce mięknie.

Małgoś, Luna sama nie odejdzie. Mąż puszcza ją wieczorem samą i zawsze trzyma się domu. Nawet jak znika na chwile, to przywołana wraca zawsze. To znajda jest więc szanuje dom i pilnuje go.

zdjęcia przecudne.

Treser powiedział, że mam szczeście, że to mieszanka z owczarkiem, bo ciężko uczy się husky.