wiolasz 11.03.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.03.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wiola, zabierz Lunke ze soba. gdzie mam ją wziąć? ja pociągiem chyba jadę Nie sciemniaj. Mozna przeciez psa wziac do pociagu. Placi sie 50% 2 klasy i dostaje sie bilet z pieczatka: PIES. a co z nią zrobię jak będę chciała wejść do lokalu? Poczekam na zewn. i będziemy przez szybę gadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 11.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wiola, zabierz Lunke ze soba. gdzie mam ją wziąć? ja pociągiem chyba jadę Nie sciemniaj. Mozna przeciez psa wziac do pociagu. Placi sie 50% 2 klasy i dostaje sie bilet z pieczatka: PIES. a co z nią zrobię jak będę chciała wejść do lokalu? Poczekam na zewn. i będziemy przez szybę gadać? Wyrób jej papiery na psa-przewodnika balangowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.03.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 Wiola, zabierz Lunke ze soba. gdzie mam ją wziąć? ja pociągiem chyba jadę Nie sciemniaj. Mozna przeciez psa wziac do pociagu. Placi sie 50% 2 klasy i dostaje sie bilet z pieczatka: PIES. a co z nią zrobię jak będę chciała wejść do lokalu? Poczekam na zewn. i będziemy przez szybę gadać? Nie kochana, taki wybralam, do ktorego mozna wejsc z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień bry Małgoś, przyjeżdżam bez psa. Na razie nie wiem czy z mężem czy sama ale chyba całkiem samiusia. Dziś pierwszy raz przyjechałam swoim samochodem do pracy Jeździ jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień bry Małgoś, przyjeżdżam bez psa. Na razie nie wiem czy z mężem czy sama ale chyba całkiem samiusia. Dziś pierwszy raz przyjechałam swoim samochodem do pracy Jeździ jak burza To przyjedz chociaz ze zdjeciami psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień bry Małgoś, przyjeżdżam bez psa. Na razie nie wiem czy z mężem czy sama ale chyba całkiem samiusia. Dziś pierwszy raz przyjechałam swoim samochodem do pracy Jeździ jak burza To przyjedz chociaz ze zdjeciami psa. W dzisiejszych czasach królują cyfrówki. nie chce mi się zdjeć wywoływać Cześć Olga, co tam słychać w stolycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Dzień bry Małgoś, przyjeżdżam bez psa. Na razie nie wiem czy z mężem czy sama ale chyba całkiem samiusia. Dziś pierwszy raz przyjechałam swoim samochodem do pracy Jeździ jak burza To przyjedz chociaz ze zdjeciami psa. W dzisiejszych czasach królują cyfrówki. nie chce mi się zdjeć wywoływać Cześć Olga, co tam słychać w stolycy? Nie wnerwiaj mnie. To wezmiesz aparat a w nim zdjecia Lunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Pomalutku - jedni zwalniają, bo kryzys, inni zatrudniają, bo "jaki kryzys?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Olga, super. Mam nadzieję, ze już niedługo ruszysz, stronkę sobie zrób to linka podrzucisz Małgoś, izi kobito, izi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Małgoś, izi kobito, izi.. Ty nie przeginaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.03.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Wiolasz, tak jak napisałam u siebie - daj mi maila na priva A to nie o mnie było - ja jeszcze nie zatrudniam Mam nadzieję, że już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.03.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Małgoś, izi kobito, izi.. Ty nie przeginaj... myślałby kto, żeś Ty taka groźna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Małgoś, izi kobito, izi.. Ty nie przeginaj... myślałby kto, żeś Ty taka groźna.... Jak nie jak tak? Sasiad mnie zahartowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.03.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O matko, to już niedługo czy ja będę mogła się z Wami wyściskać? Jestem tu od jakiegoś czasu i normalnie niektóre osoby to jak rodzina Ze mną możesz -ja się już z malgos, Anią i Olgą ściskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O matko, to już niedługo czy ja będę mogła się z Wami wyściskać? Jestem tu od jakiegoś czasu i normalnie niektóre osoby to jak rodzina Ze mną możesz -ja się już z malgos, Anią i Olgą ściskałam Nie pamietam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O matko, to już niedługo czy ja będę mogła się z Wami wyściskać? Jestem tu od jakiegoś czasu i normalnie niektóre osoby to jak rodzina Ze mną możesz -ja się już z malgos, Anią i Olgą ściskałam Nie pamietam... hmmm... z Tobą nie? no bo z Olga i Anią to na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 O matko, to już niedługo czy ja będę mogła się z Wami wyściskać? Jestem tu od jakiegoś czasu i normalnie niektóre osoby to jak rodzina Ze mną możesz -ja się już z malgos, Anią i Olgą ściskałam Nie pamietam... hmmm... z Tobą nie? no bo z Olga i Anią to na 100% A nie wiem, moze taka pijana bylam, ze film mi sie urwal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Ze mną możesz -ja się już z malgos, Anią i Olgą ściskałam Nie pamietam... hmmm... z Tobą nie? no bo z Olga i Anią to na 100% A nie wiem, moze taka pijana bylam, ze film mi sie urwal... No nie -może po prostu zerwałaś się za wcześnie -i nie był to jeszcze "etap ściskania" na pożegnanie z dziewczynami to się wyściskałyśmy -nawet "na trzeźwo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts