Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Okejos, to nadrobimy tym razem. A wiesz w ogole gdzie sie spotykamy i o ktorej? :roll:

Nie :D

A o ktorej chcesz dolaczyc? :roll:

malgos -chyba od samego poczatku -czyli od Twojego mieszkanka :roll: (wspominałas cos o 13-14?)

O 14 to my juz bedziemy na Rynku. Wycieczka ok. 12 dotrze do mieszkanka, tak mysle. :wink: Wiem, ja tez bede musiala budzik nastawic.

Wiola, czekam na Ciebie u mnie, okejos? :roll:

O matko, to już niedługo :o

czy ja będę mogła się z Wami wyściskać? Jestem tu od jakiegoś czasu i normalnie niektóre osoby to jak rodzina :oops:

Ze mną możesz -ja się już z malgos, Anią i Olgą ściskałam :D

Nie pamietam... :roll:

hmmm... z Tobą nie? no bo z Olga i Anią to na 100% :roll:

8) 8) 8)

O 14 to my juz bedziemy na Rynku. Wycieczka ok. 12 dotrze do mieszkanka, tak mysle. :wink: Wiem, ja tez bede musiala budzik nastawic.

Malgos -dzięki -to może i dobrze, ze tak wczesnie zaczniemy, bo nie wiem czy jutro nie bedę wieczorkiem jeszcze do S-rza wracała :roll:

a teraz lecę na autobus do KRK :) -na razie -PA!

Malgos -dzięki -to może i dobrze, ze tak wczesnie zaczniemy, bo nie wiem czy jutro nie bedę wieczorkiem jeszcze do S-rza wracała :roll:

a teraz lecę na autobus do KRK :) -na razie -PA!

Pa! 8)

Hej, Małgoś, mam pociąg o 7:20- będę na 9:42 lub 9:18 będę na 11:42. Oba jadą na główny. Może być? który? Jak chcesz mnie na śniadanie zaprosić to mogę wcześniej, choć wolałabym się wyspać :oops: Ty pewnie też. Odbierzesz mnie z głównego? Maż się zbiesił i zostaje. Samochód będzie mi odświeżał. :lol:

Ja już w KRK -i zgadnijcie, gdzie skierowałam swe pierwsze kroki? -do Galerii Krakowskiej of korse -jak "rasowa wsiura" ;-)

Maż się zbiesił i zostaje.

Mój też nie chce was poznać (na razie) -mimo, ze mu 2 dni trułam.

Kachna :o

Tu też ściemniasz?! :o :lol:

Powiedz, że poznał mnie i Anię i ma serdecznie dość forumowych koleżanek :lol: :lol: :lol: