Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i co tam Wiola? Jak angina? :roll:

angina żyje :lol: jak na razie.

Staram się odpoczywać i leżeć ile mogę, to może się uda, nie? znaczy anginę przegonic :lol: ale jeszcze trwa.

Za życzenia baaardzo dziękuję, bardzo :lol:

W domu był tort, były moje ulubione frezyjki i życzonka od męża, bo przecież nie codziennie kończy się 21 lat, nie? :lol: :wink:

Duszku, podrzuć mi zdjecia na maila, odbiorę w następnym tygodniu.

Wogle to jedno, które tu jest jest rewelka, Ależ laseczki z Was :o :lol:

leila, niestety nie wiem czy te płytki w wietrołapie to piemme czy nie, bo z przeceny były. Już nie pamietam a pudełek nie mam. Nawet nie wiem, które to faktury. Jak tylko będę mogła zrobić zdjecie i wrzucić na forum to wrzucę, obiecuję, na razie niestety technicznie jest to niemożliwe.

Ale zdziwił mnie komplement o pięknym domu :oops: dla mnie to nadal budowa :roll:

Mieszka mi się ciut lepiej niż na początku. Nadal jestem atrakcją wsi, bo często rano wybiegam na bosaka i w pidżamie za psem wrzeszcząc co sił. Od razu przyznam sie, że milej jest mieć śnieg pod gołą stopą niż glinę i błoto.

Dzis zrobiłam awanture firmie odbierającej śmieci, bo o moich zapomnieli a wogle to na moją gminną drogę nieasfaltową nie jeżdżą. Powinnam wg nich dowozić te śmieci do asfaltu- mam 700 m- mimo że płacę za worki :o no nie popuściłam.

Korzystam ze zmywarki juz nawet, problemem jest zbyt mała ilosć naczyć, ale to nadrobie. Na glancuś mam zrobioną łazienkę małą oprócz drzwi. Dziś jeszcze dokupiłam koszyki na kosmetyki, które musze postawić pod szafką.

Wielką rewelacją dla mnie są moje płytki. Na poczatku mieszkania co drugi dzień latałam z mopem, bo albo zwierzaki brudziły podłogę, albo Julka kredkami i flamastrami. Teraz sprawę lekko olałam i myję rzadziej- nie przyznam się jak rzadko :oops: - ale wszystko schodzi :lol:

Panele classen- to samo. Wszystko zejdzie oby ciepłą wodą.

Pies chodzi na szkolenie. Łapie szybciej komendy niż ja. A jaki fajowy trener :lol:

Dzień dobry :lol:

Kasia, podobno tyle się ma na ile się człowiek czuje, nie? :lol:

Oglądam w końcu zdjęcia i jeny, jaki boski ten beton :o nie wiedziałam że taki wyjdzie....i listwy już masz założone...łał

Wogle to cieszę się niesamowicie, że Anjamen jest z tych niższych cobym kompleksów nie miała :lol:

A wogle to co Wy tak wszystkie na czarno?

Dzień dobry :lol:

Kasia, podobno tyle się ma na ile się człowiek czuje, nie? :lol:

Oglądam w końcu zdjęcia i jeny, jaki boski ten beton :o nie wiedziałam że taki wyjdzie....i listwy już masz założone...łał

Wogle to cieszę się niesamowicie, że Anjamen jest z tych niższych cobym kompleksów nie miała :lol:

A wogle to co Wy tak wszystkie na czarno?

no mowilam ze taboretowata :lol: