Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Hej hej

Ania, może i się uda wybrać ale samochodem i z mężem to długo bym nie była ale nie będę sie zarzekać, bo jeszcze znowu coś wypali nie teges i wstyd mi będzie :oops:

Anijamen, nie taberowata, dobrze? Niższa po prostu, niższa :wink:

Wiolaszko, ja też nie będe długo, jade po obiedzie i muszę być koło 20tej w domu.

Moja mała ma o tej godzinie....hm..

no awaria sie robi :roll:

nie mogę sobie z nią sama poradzić a co dopiero ktoś inny :roll:

nie zawsze oczywiście, ale często tak jest.

na przykład wczoraj i przedwczoraj to była tragedia :-?

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Małgoś, na razie oki :lol:

Ania, no i ja też jakoś w tych godzinach chyba, bo wcześniej muszę ten stół w końcu kupić bo nie mamy przy czym jeść :lol:

Ania, co to znaczy awaria? Kolkę ma czy co? chyba za stara na kolki jest..

Mam zamontowane lampy w kuchni :lol:

dzis malowałam Julki pędzelkiem jakieś odpryski, nawet w miarę równo wyszło.

Ania, ale chodzi mi o wnetrznosci - czy nie np. z pierza przypadkiem. :roll: To moze byc cokolwiek, ale alergia to taki cichy syf. Moga jej objawy po prostu przechodzic po jakims czasie. :roll: Ja jako dziecko mialam taka jazde, ze nie mozna bylo ani na chwile stanac ze mna na spacerze, bo sie darlam. I nie wpadlabys na to, ze chodzilo o alergie na pylki. Jak wozek jechal, to mniej osiadalo na mnie, a urodzilam sie w maju, wiec w najgorszym okresie. Teraz to wiem, ale po dziecku trudno poznac. :-?

Małgosia to nie pierze, laminat jakiś albo coś w tym stylu.

Nawet nie laminat bo piorę często podusię (młoda się ślini :roll: ) i się nie sklupia :roll:

Ja ciągle myślę, że to od zębów.

Ale wiesz, matka to stara sie zawsze uniknąć tego co najgorsze :cry:

Kwiecień przed nami.

Zobaczymy co będzie się działo :-?

Dzień bry

Małgoś, posciel dla dzieci nigdy nie jest z pierza, jest z takich jakiś nie wiadomo czego, żeby można było to prać. Nawet Julka podobną ma w przedszkolu, bo też pierzastej nie wolno używać.

Ania, mam nadzieję, ze wszystko minie szybko. Pierwsze słyszę, żeby od alergii dziecko sie darło :o

Co do wyjazdu do Krakowa: jadę ale w niedzielę, znowu się miniemy... :x :(

No wiem, ale co sie odwlecze to nie uciecze :lol:

odnośnie kaski, próbowałaś starać sie o dofinansowanie z Unii? Takie kursy jak Ty masz to mają wzięcie.

A myslisz, ze spolkom daja? Bo z tego, co slyszalam, to tylko dzialalnosciom gospodarczym... :roll: :roll: :roll:

Chyba, ze na jakies duze inwestycje, ale wtedy trzeba kase najpierw miec... :-?

No o spółkach nic nie wiem. My sie staramy jako szkoła i szefowa jest na działalnosci gospodarczej to nie wiem czy u Ciebie coś da. Jak wejdę głebiej w temat to będę wiedzieć więcej. Na razie jestem na etapie wniosków ale tyle tego jest, że trzeba siedzieć i czytać. :x