DarioAS 23.03.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Hej hej Ania, może i się uda wybrać ale samochodem i z mężem to długo bym nie była ale nie będę sie zarzekać, bo jeszcze znowu coś wypali nie teges i wstyd mi będzie Anijamen, nie taberowata, dobrze? Niższa po prostu, niższa Wiolaszko, ja też nie będe długo, jade po obiedzie i muszę być koło 20tej w domu. Moja mała ma o tej godzinie....hm.. no awaria sie robi nie mogę sobie z nią sama poradzić a co dopiero ktoś inny nie zawsze oczywiście, ale często tak jest. na przykład wczoraj i przedwczoraj to była tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.03.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgoś, na razie oki Ania, no i ja też jakoś w tych godzinach chyba, bo wcześniej muszę ten stół w końcu kupić bo nie mamy przy czym jeść Ania, co to znaczy awaria? Kolkę ma czy co? chyba za stara na kolki jest.. Mam zamontowane lampy w kuchni dzis malowałam Julki pędzelkiem jakieś odpryski, nawet w miarę równo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wiolcia, ona nie ma kolek. Poprostu marudzi i to konkretnie. Tak się poprzestawiała od szpitala Dopiero kąpiel i herbatka ją uspokajają ale też nie zawsze. Mysle, ze tak będzie dopóki jej górne jedynki nie wyjdą na wierzch, bo są w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Moja mama mi opowiadala, ze ja sie tez tak darlam bez powodu wieczorami i dzisiaj podejrzewa alergie, ktora sie juz wtedy objawila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgosia.. ja wiem ale się łudzę, że to jednak nie będzie alergia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.03.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 No niestety na to wplywu nie masz... A z czego Nadusia ma posciel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.03.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Małgosia, ja Cię proszę... a ja wiem nie skojarzyłam tego marudzenia z alergią zwykła pościel chyba z Klupsia (dla dzieci). Ale ona tak ma tylko koło 20tej, potem jej wszystko przechodzi i jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ania, ale chodzi mi o wnetrznosci - czy nie np. z pierza przypadkiem. To moze byc cokolwiek, ale alergia to taki cichy syf. Moga jej objawy po prostu przechodzic po jakims czasie. Ja jako dziecko mialam taka jazde, ze nie mozna bylo ani na chwile stanac ze mna na spacerze, bo sie darlam. I nie wpadlabys na to, ze chodzilo o alergie na pylki. Jak wozek jechal, to mniej osiadalo na mnie, a urodzilam sie w maju, wiec w najgorszym okresie. Teraz to wiem, ale po dziecku trudno poznac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.03.2009 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Małgosia to nie pierze, laminat jakiś albo coś w tym stylu. Nawet nie laminat bo piorę często podusię (młoda się ślini ) i się nie sklupia Ja ciągle myślę, że to od zębów. Ale wiesz, matka to stara sie zawsze uniknąć tego co najgorsze Kwiecień przed nami. Zobaczymy co będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Bardzo mozliwe, ze od zebow, oby... Alergia to nie koniec swiata, tylko upierdliwe jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.03.2009 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dzień bry Małgoś, posciel dla dzieci nigdy nie jest z pierza, jest z takich jakiś nie wiadomo czego, żeby można było to prać. Nawet Julka podobną ma w przedszkolu, bo też pierzastej nie wolno używać. Ania, mam nadzieję, ze wszystko minie szybko. Pierwsze słyszę, żeby od alergii dziecko sie darło Co do wyjazdu do Krakowa: jadę ale w niedzielę, znowu się miniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Nie lubie Cie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.03.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Lubisz kobieto tak samo, jak ja Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale smutno mi, noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.03.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No wiem, ale co sie odwlecze to nie uciecze odnośnie kaski, próbowałaś starać sie o dofinansowanie z Unii? Takie kursy jak Ty masz to mają wzięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No wiem, ale co sie odwlecze to nie uciecze odnośnie kaski, próbowałaś starać sie o dofinansowanie z Unii? Takie kursy jak Ty masz to mają wzięcie. A myslisz, ze spolkom daja? Bo z tego, co slyszalam, to tylko dzialalnosciom gospodarczym... Chyba, ze na jakies duze inwestycje, ale wtedy trzeba kase najpierw miec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.03.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No o spółkach nic nie wiem. My sie staramy jako szkoła i szefowa jest na działalnosci gospodarczej to nie wiem czy u Ciebie coś da. Jak wejdę głebiej w temat to będę wiedzieć więcej. Na razie jestem na etapie wniosków ale tyle tego jest, że trzeba siedzieć i czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.03.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 To wywiedz sie, wywiedz kochana. Moze Ci nawet te 2 impry wybacze wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.03.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 25.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Dzień dobry -wiolasz firmę zakładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts