Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

No wiem, ale co sie odwlecze to nie uciecze :lol:

odnośnie kaski, próbowałaś starać sie o dofinansowanie z Unii? Takie kursy jak Ty masz to mają wzięcie.

A myslisz, ze spolkom daja? Bo z tego, co slyszalam, to tylko dzialalnosciom gospodarczym... :roll: :roll: :roll:

Chyba, ze na jakies duze inwestycje, ale wtedy trzeba kase najpierw miec... :-?

kazda poomoc z unii polega na tym ze najpierw wykladasz kase a potem Ci czesc tej kasy zwaracja.

a co to znaczy spolkom? chodzi Ci o spolki kapitalowe?

a czemu mieliby nie dawac?

pewnie ze daja,

jest podzial na male i serdnie i duze przedsiebiorstwa a nie na spolki :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No wiem, ale co sie odwlecze to nie uciecze :lol:

odnośnie kaski, próbowałaś starać sie o dofinansowanie z Unii? Takie kursy jak Ty masz to mają wzięcie.

A myslisz, ze spolkom daja? Bo z tego, co slyszalam, to tylko dzialalnosciom gospodarczym... :roll: :roll: :roll:

Chyba, ze na jakies duze inwestycje, ale wtedy trzeba kase najpierw miec... :-?

kazda poomoc z unii polega na tym ze najpierw wykladasz kase a potem Ci czesc tej kasy zwaracja.

a co to znaczy spolkom? chodzi Ci o spolki kapitalowe?

a czemu mieliby nie dawac?

pewnie ze daja,

jest podzial na male i serdnie i duze przedsiebiorstwa a nie na spolki :wink:

Tak, kapitalowe. Bo wiesz, sa teraz takie jakies srodki, ale tylko dla bezrobotnych zakladajacych dzialalnosc.

A te inne dotacje to luz, tylko ja na razie mam na koncie slownie zero, nie mam czego inwestowac. :-? Wiem, ze np. fundacje moga brac kredyty pod promesy, ale teraz z kredytami to cienko. :-?

Czesć

Ania, Tobie zawsze nic sie nie chce :wink:

Monia, szczerze? Bo mogę powiedzieć tak na potrzeby forum, żeby innych nie zniechęcać.. :oops:

Generalnie mam wrazenie ze tylko latam ze ścierą i mopem i nic wiecej nie robię. Co spojrzę przez okno to mnie wkkk....ica bierze bo glina, dechy i śmieci pobdowlano-remontowe. Koszmar. Nie ma kiedy tego wywieźć, brak kasy na kostke i chodze po deskach do samochodu. Chciałabym mieć choć drzwi w domu albo ściany pomalowane albo no nie wiem, żebym nie czuła że przebywam na budowie non stop. Najzwyczajniej myślałam, że jak już się wprowadzimy to będę pełna euforii i przeszczęśliwa. Nic takiego nie czułam ani przez 1 dzień. Uciekam z domu do pracy albo do sklepów do miasta. Nie lubie tam być. Ot i szczera prawda.