anjamen 25.03.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No wiem, ale co sie odwlecze to nie uciecze odnośnie kaski, próbowałaś starać sie o dofinansowanie z Unii? Takie kursy jak Ty masz to mają wzięcie. A myslisz, ze spolkom daja? Bo z tego, co slyszalam, to tylko dzialalnosciom gospodarczym... Chyba, ze na jakies duze inwestycje, ale wtedy trzeba kase najpierw miec... kazda poomoc z unii polega na tym ze najpierw wykladasz kase a potem Ci czesc tej kasy zwaracja. a co to znaczy spolkom? chodzi Ci o spolki kapitalowe? a czemu mieliby nie dawac? pewnie ze daja, jest podzial na male i serdnie i duze przedsiebiorstwa a nie na spolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 czesc Wiola zapomnialam sie przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No wiem, ale co sie odwlecze to nie uciecze odnośnie kaski, próbowałaś starać sie o dofinansowanie z Unii? Takie kursy jak Ty masz to mają wzięcie. A myslisz, ze spolkom daja? Bo z tego, co slyszalam, to tylko dzialalnosciom gospodarczym... Chyba, ze na jakies duze inwestycje, ale wtedy trzeba kase najpierw miec... kazda poomoc z unii polega na tym ze najpierw wykladasz kase a potem Ci czesc tej kasy zwaracja. a co to znaczy spolkom? chodzi Ci o spolki kapitalowe? a czemu mieliby nie dawac? pewnie ze daja, jest podzial na male i serdnie i duze przedsiebiorstwa a nie na spolki Tak, kapitalowe. Bo wiesz, sa teraz takie jakies srodki, ale tylko dla bezrobotnych zakladajacych dzialalnosc. A te inne dotacje to luz, tylko ja na razie mam na koncie slownie zero, nie mam czego inwestowac. Wiem, ze np. fundacje moga brac kredyty pod promesy, ale teraz z kredytami to cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 wszyscy moga brac pod promesy nie tylko fundacje. troche sie zajmowalam przez ostatnie pol roku dotacjami sami sie staralismy i wniosek przeszedl zostal pozytywnie zaoopiniowany przez komisje kasy braklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 wszyscy moga brac pod promesy nie tylko fundacje. troche sie zajmowalam przez ostatnie pol roku dotacjami sami sie staralismy i wniosek przeszedl zostal pozytywnie zaoopiniowany przez komisje kasy braklo Ale komu? Wam czy Unii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 25.03.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Unii braklo kasy dla nas, bylismy na 172 miejscu a wystarczylo kasy na 100 projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.03.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No to kanal... Przygotowanie wniosku to srednia przyjemnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzień dobry Kasia, nie zakładam firmy nadal jestem w tym samym zakł. pracy i dla firmy siedze i czytam. Małgoś, wg mnie warto spróbować. Oczywiscie jak już ocenisz szansę. A do pisania wniosków można kogoś wziąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Mozna wziac, jak mu sie ma czym zaplacic to raz, a dwa, ze samemu trzeba wszystkie dokumenty przygotowac tak czy inaczej. Jesli sie zdecyduje to zrobic, to raczej bede to robic sama, wiec dawaj, jak sie czegos dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oj, to na mnie musisz chwile poczekać. My startujemy z wrzesniowym terminem.Mamy jeszcze troche czasu. Ale jak tylko czegoś się dowiem to lecę jak w dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nie wypowiadam się, bo się nie znam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kasia, co sie martwisz. Ja sie na wielu rzeczach nie znam a gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 26.03.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kasia, co sie martwisz. Ja sie na wielu rzeczach nie znam a gadam podejście godne forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.03.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Kasia, co sie martwisz. Ja sie na wielu rzeczach nie znam a gadam podejście godne forumowiczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.03.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Oj, to na mnie musisz chwile poczekać. My startujemy z wrzesniowym terminem.Mamy jeszcze troche czasu. Ale jak tylko czegoś się dowiem to lecę jak w dym. Okejos. Dzisiaj sie tak naglowkowalam, ze mi normalnie czaszka peka, a to dopiero poczatek firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.03.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Wiolaszko, bardzo dziękuję za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.03.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Ania, cała przyjemność po mojej stronie, naprawdę. Żałuję ze nie osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.03.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 czesc czesc. nic mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.03.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Cześć, Wiolu - jak Ci się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.03.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Czesć Ania, Tobie zawsze nic sie nie chce Monia, szczerze? Bo mogę powiedzieć tak na potrzeby forum, żeby innych nie zniechęcać.. Generalnie mam wrazenie ze tylko latam ze ścierą i mopem i nic wiecej nie robię. Co spojrzę przez okno to mnie wkkk....ica bierze bo glina, dechy i śmieci pobdowlano-remontowe. Koszmar. Nie ma kiedy tego wywieźć, brak kasy na kostke i chodze po deskach do samochodu. Chciałabym mieć choć drzwi w domu albo ściany pomalowane albo no nie wiem, żebym nie czuła że przebywam na budowie non stop. Najzwyczajniej myślałam, że jak już się wprowadzimy to będę pełna euforii i przeszczęśliwa. Nic takiego nie czułam ani przez 1 dzień. Uciekam z domu do pracy albo do sklepów do miasta. Nie lubie tam być. Ot i szczera prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts