MaEmi0 31.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 z wieloletniego doświadczenia życia na wsido samochodu po błocie to się w "roboczych" butach chodzia wyjściówki wozi w samochodzie ( w razie czego wozi się również linkęi odzież ochronną, w zimie saperkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaEmi0 31.03.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a i jeszcze jedno wiolasz to tylko chwilowy kryzys, to jest normalne tego się nie leczy pamiętaj o pozytywach: - jesteś naprawdę u siebie panem, sterem .... - odwaliłaś kawał dobrej roboty - wchodząc do gotowego wypicowanego mieszkania byłabyć załamana - tyle do poprawy - tyle ciekawych pomysłów masz szanę jeszcze wdrożyć w swych truskawach - szczęście dawkujesz sobie etepami (teraz płytka, jutro półeczka) - twoja mała będzie spokojnie jeździć na rowerku i sypać piachem gdzie dusza zapragnie i wogóle się rozbestwiać - gdy masz syf w domu możesz zewsze "nie być w domu" dla niezapowiedzianych gości albo wytłumaczyć się budową - a gdy zażułci się w około ty w kawusią i ciachem słuchać bedziesz skowronków, wieczorkiem świerszcze i takie tam ... komary - żyć nie umierać - to mówię ja - całe życie mieszkająca na wsi z wielką przyjemnością śledządza twój wątek [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.04.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wioluś jesteś tam????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.04.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 Wioluś jesteś tam????? "tam" to Ona jest -tylko TU Jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.04.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://smyki.pl/cardimages/slonko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Hop, hooooooooooop. Jest tu kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.04.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2009 Wiola chyba też się za ogródek zabrała skoro nie ma dla nas czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Dzień bry Wszystkim dziękuję za miłe słowa. Wiecie co, schowałam dumę do kieszeni, znaleźliśmy z pomocą sąsiada ekipę od kostki i zadzwoniłam po funusze do tatusia. No i dziś zaczęli układać opaskę wokół domu, schody i chodniczek od schodów do ulicy Nie wiem czy mam humor lepszy w związku z tym. Moze nie wspaniały ale może być. MaEmi0 witam serdecznie, miło mi że Tobie jest miło Buty "robocze" wożę i nie tylko buty Zaczynam swój tydzień w pracy to moze jakieś zaległosci nadrobię. Co do ogródka-w tym roku nic w nim nie robię, mam zakaz dotykania się. Mąż musi po swojemu coś podkombinować. Planuję tylko na jesień jakieś truskawki posadzić i drzewka owocowe. U mnie raczej kwiatków nie będzie. Wolę warzywka i owoce Ja myśle że to wielce niesprawiedliwe jest. Naoglada się człowiek na forum zdjeć z domków już gotowych, piknych, wychuchanych, wysprzątanych i myśli że jak wejdzie do swojego to taki sam zachwyt będzie czuł. G..no prawda. U siebie się mieszka, inne domy się ogląda. Anjamen, ja to jednak Ci współczuję. Nie chcę rodziny aż tak blisko, choć nie zarzekam się wcale. Może kiedyś los sprawi inaczej. nie wiem. Ale ja z moimi dogaduje sie najlepiej przez telefon. no i jak przyjadę to przez pierwsze 4 dni lecę, bo niedługo kończę robotę. Jutro wpadnę Ps. pikne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No to gites, ze jednak kostka bedzie. Duma nie duma, liczy sie efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.04.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 ja tam cenie rodzine 8m ode mnie, bardzo bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.04.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ja tez bym wolala miec mame blizej mieszkanka - zawsze to latwiej kota, psa zostawic, kwiatki podlac. Ale wyglada na to, ze mam rzut beretem tylko do tesciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dzień bry Ja jakoś aż tak rodzinna nie jestem. Całe dzieciństwo to za każdym płotem ciotka albo jeszcze ktoś tam, i tylko gadanie jedno na dugie, i wogle niezdrowo czasami było. Najlepiej to na zdjeciu i tyle. Kostka się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Super! Będizesz szczęśliwa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Cześć Maylandziu, szcześliwa bo kostka będzie? I tak czepiam się bo miała być piaskowa a jest brudna żółta Mąż mówi, ze taka ma być, ale czy ja wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wiola, ja tez tak uwazam z ta rodzina, ale dla mamy zrobilabym wyjatek. Jest wyjatkowo subtelna jesli chodzi o niewpieprzanie sie w nieswoje sprawy. Zreszta tesciowa tez w zasadzie, wiec luuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 MOje obie mamusie niby sie nie wtrącają, ale znam je już. One się nie wcinają, ale...jakby były na moim miejscu.... wolę odległość. Może kiedyś to sie zmieni, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Dla zainteresowanych zdjęcia psa w dzienniku Pozdrowienia dla Karoliny i Arka i dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 07.04.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Wiolaszko, czemu masz tak mało zdjęć wnętrz?? I połowę to wcięło pewnie fotosik zrobił blokadę rzuć coś na pożarcie oprócz tej pięknej kuchni, co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.04.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Witaj Ja miałam dokładnie takie same odczucia przy przeprowadzce Błoto na około, samochód na deskach i po deskach do furtki, buty na zmianę w aucie. Do tego brak wody zdatnej do picia, więc wożenie w bańkach i noszenie przez błotko, tak samo z ciuchami, bo pranie u teściowej Syf na około, trawko zero, tylko krzaczory W domu ciągły kurz i brud, tylko mop i ściera Brak mebli i większość niedokończona I ja w ciąży Ale to minęło, jak tylko skończyła się zima i jak zrobiliśmy kostkę Od razu wróciła chęć do życia, bo do domu wchodziłam suchymi butami Wodę w końcu dociągnęli, gaz też Meble po troszku się pojawiały Teraz pora na trawkę i myślę, że będzie mi już całkiem dobrze No może jeszcze jakbym znalazła bliżej pracę, to by było całkiem git Także uszy do góry Idzie ku lepszemu Trzymaj się i nie poddawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts