Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiola - miłam tak samo jak Ty. Ja typowa miastówka przeprowadziłam się na wieś - normalnie masakra. Jakoś mi tak na początku trudno było się w tym wszystkim odnaleźć. Przprowadziliśmy się w marcu więc było brzydko, ponuro i w ogóle nieciekawie :( I te dojazdy do pracy - masakra. Wszystko mi się jakoś tak poukładało jak w około zaczęło zielenieć - można było posiedzieć na tarasie :D Od razu inaczej się zrobiło. Mieszkam już w tym moim miasteczku 5 lat - chałupa dalej nie wykończona bo zawsze brak pieniędzy :( Kostki jeszcze nie ma, ale jakoś jest dobrze :D Czego i Tobie życzę :D

Kuchnię masz super :D Bardzo mi się podoba :D I dziewuszki są bardzo sympatyczne :D

No jak w szpitalu? że tak biało? Bo czysto to na pewno nie jest.

Jeszcze mąż potrafi mi powiedzieć, że w chlewie mieszka, bo akurat Luna ma cieczkę i ciągle trzeba po niej sprzątać, choć sam sprzątał chyba tylko raz. Ja nie narzekam ale facet... :roll: :evil:

Ania, zdjęć nie mam ze środka, bo wszędzie szmaty porozrzucane leżą, pudła, wiertła i inne takie. Chciałam łazience zdjęcia zrobić ale niestety za mała jest i nie mieszczę sie wogle. Ale wierzcie mi, jest fajna, naprawdę fajna.

Acha, na zdjęciu moja córa to ta z ciemniejszymi włosami. Ta z jasnymi to Kasia, sąsiadka :lol:

Magi, jakbym swoje myśli czytała normalnie. Identycznie...

Maluszku, Magi, no więc witam w Klubie Początkowo Wkurzonych i Rozczarowanych - KPWiR. Inaczej tego nie da się opisać chyba.

Dziś już ładniej, jutro chłopaki chcą skończyć juz wszystko, mam nadzieję, że będzie ładniej :lol:

ślepawa jestem? ale jakoś nie wyczytałam w dzienniku, że już mieszkacie - dopiero zdjęcie z użytkowania w kuchni coś mi podpowiedziało :)

więc G R A T U L U J Ę, choć czytam, że początki nie są dla Ciebie łatwe - tak jak pozostali myślę, że to szybko się zmieni i niebawem będziesz się tam czuła coraz lepiej :)

powodzenia i pozdrawiam serdecznie! :D

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych

pełnych wiary nadziei i miłości.

Radosnego, wiosennego nastroju,

serdecznych spotkań w gronie rodziny

i wśród przyjaciół

oraz wesołego "Alleluja".

http://www.imexgraf.pl/karty_swiateczne/wielkanocne/2009/imid/03.273_imexgraf_pl.jpg