Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Witojcie, jestem ale neta jeszcze nie załatwiłam. Jakoś nie mogę się zebrać :oops:

Jak już będzie to nie odejdę z forum na chwilę :lol:

Co do domu: mam narożnik, mam gdzie położyć kogokolwiek, przed nami 1 parapetówka - rodzice na przegląd przyjeżdżają. Mamy już nawet 1 drzwi wewnętrzne. Całość wygląda cudnie. Zdjęcia mam ale wrzucę innym razem. Mąż sam montował. Klął jak szewc ale piknie zrobił. :lol: Trochę długo schodzi to montowanie samemu ale warto. Konieczne jeszcze drzwi do łazienki bo nadal nie ma :lol:

Ja siedzę w domciu na zwolnieniu. Na razie do 21 maja. Jak się wszystko uda to raczej na zjazd nie pojadę, choć nie wiem nawet czy to daleko czy blisko. No ale wszystko wyjaśni się 30 kwietnia. No chyba, że rzeczywiście niedaleko to pojadę sama. Acha, bo ni wiem czy chwaliłam sie wczesniej ale już sama bezstresowo jeżdżę. Ale chyba się chwaliłam :lol:

Tak wiec pozdrawiam wszystkich baaardzo serdecznie, odezwę sie niebawem :p

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wpadne za kilka dni. Pa :p

a nie mogłabyś chociaż "kontrolnie" raz dziennie? :roll:

Kasia, nie mogę nawet raz dziennie kontrolnie, bo do neta muszę do Rzeszowa jechać specjalnie. Ale dziś już popytam gdzie to jest, obiecuję.

Dziewczyny, nie dziękuję za kciukasy bo nic nie mówię. Buzia na kłódke :lol:

wpadne za kilka dni. Pa :p

a nie mogłabyś chociaż "kontrolnie" raz dziennie? :roll:

Kasia, nie mogę nawet raz dziennie kontrolnie, bo do neta muszę do Rzeszowa jechać specjalnie. Ale dziś już popytam gdzie to jest, obiecuję.

Dziewczyny, nie dziękuję za kciukasy bo nic nie mówię. Buzia na kłódke :lol:

No przeciez wiadomo, ze masz zwolnienie z powodu anginy. :lol: :lol: :lol:

Witam koleżanki.

Anginę mam faktycznie, bo powiększyło mi węzły chłonne i gardło okropnie boli.

A oprócz tego jeszcze nie pracuję bo mam L4 i teraz chodzę za ciuchami dla dużych chwilowo kobiet. Więc ja już robię sie duża :lol: w spodnie już nie wchodzę, nudności mam okropne i wymioty też. I wszystkie dolegliwości związane ze stanem ciążowym. I niech ktoś mi powie, że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety to bez skrupułów pobiję :evil: :evil: :evil:

a poza tym powoli leci :lol: :lol: :lol: