wiolasz 27.04.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witojcie, jestem ale neta jeszcze nie załatwiłam. Jakoś nie mogę się zebrać Jak już będzie to nie odejdę z forum na chwilę Co do domu: mam narożnik, mam gdzie położyć kogokolwiek, przed nami 1 parapetówka - rodzice na przegląd przyjeżdżają. Mamy już nawet 1 drzwi wewnętrzne. Całość wygląda cudnie. Zdjęcia mam ale wrzucę innym razem. Mąż sam montował. Klął jak szewc ale piknie zrobił. Trochę długo schodzi to montowanie samemu ale warto. Konieczne jeszcze drzwi do łazienki bo nadal nie ma Ja siedzę w domciu na zwolnieniu. Na razie do 21 maja. Jak się wszystko uda to raczej na zjazd nie pojadę, choć nie wiem nawet czy to daleko czy blisko. No ale wszystko wyjaśni się 30 kwietnia. No chyba, że rzeczywiście niedaleko to pojadę sama. Acha, bo ni wiem czy chwaliłam sie wczesniej ale już sama bezstresowo jeżdżę. Ale chyba się chwaliłam Tak wiec pozdrawiam wszystkich baaardzo serdecznie, odezwę sie niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Wiola, trzymam kciuki bardzo mocno i martwie sie jak Cie tu nie ma tak dlugo, wiec racz kochana sie odezwac czasami, jak nie tu to na Skype albo SMSa wyslij, albo cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.04.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Małgoś, jak sie nie odzywam to dobry znak, bo nie pracuję, nie? A jak nie pracuję, to z jakiegoś ważnego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 O tym nie pomyslalam, AZ taka inteligentna nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.04.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 O tym nie pomyslalam, AZ taka inteligentna nie jestem. oj Małgoś, Małgoś wpadne za kilka dni. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 O tym nie pomyslalam, AZ taka inteligentna nie jestem. oj Małgoś, Małgoś wpadne za kilka dni. Pa Dawaj znac koniecznie. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.04.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 wpadne za kilka dni. Pa a nie mogłabyś chociaż "kontrolnie" raz dziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.04.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 witanko jeśli to że nie pracujesz to dobrze - to się cieszę a jeśli to z TEGO powodu - to się ciesze tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Małgoś, jak sie nie odzywam to dobry znak, bo nie pracuję, nie? A jak nie pracuję, to z jakiegoś ważnego powodu Mam nadzieję, że dobrze wyczuwam TEN powód Jeśli tak to tym bardziej zdrowia i spokoju życzę Wracaj do nas szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.04.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wpadne za kilka dni. Pa a nie mogłabyś chociaż "kontrolnie" raz dziennie? Kasia, nie mogę nawet raz dziennie kontrolnie, bo do neta muszę do Rzeszowa jechać specjalnie. Ale dziś już popytam gdzie to jest, obiecuję. Dziewczyny, nie dziękuję za kciukasy bo nic nie mówię. Buzia na kłódke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.04.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wpadne za kilka dni. Pa a nie mogłabyś chociaż "kontrolnie" raz dziennie? Kasia, nie mogę nawet raz dziennie kontrolnie, bo do neta muszę do Rzeszowa jechać specjalnie. Ale dziś już popytam gdzie to jest, obiecuję. Dziewczyny, nie dziękuję za kciukasy bo nic nie mówię. Buzia na kłódke No przeciez wiadomo, ze masz zwolnienie z powodu anginy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam i o zdrówko pytam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 ja też pytam i cieszę się ogrmnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.05.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 i cieszę się ogrmnie ja też bym sie cieszyła jakbym wiedziała z czego? a może wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.05.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 i cieszę się ogrmnie ja też bym sie cieszyła jakbym wiedziała z czego? a może wiem? Z anginy kolezanki sie cieszysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.05.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 .......... a kto ma anginę? bom chyba ciut nie w temacie dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 A nikt, nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.05.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i cieszę się ogrmnie ja też bym sie cieszyła jakbym wiedziała z czego? a może wiem? Z anginy kolezanki sie cieszysz? to jednak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.05.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 i cieszę się ogrmnie ja też bym sie cieszyła jakbym wiedziała z czego? a może wiem? Z anginy kolezanki sie cieszysz? to jednak nie wiem Mysl Kasia, mysl... Myslenie ma kolosalna przyszlosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.05.2009 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam koleżanki. Anginę mam faktycznie, bo powiększyło mi węzły chłonne i gardło okropnie boli. A oprócz tego jeszcze nie pracuję bo mam L4 i teraz chodzę za ciuchami dla dużych chwilowo kobiet. Więc ja już robię sie duża w spodnie już nie wchodzę, nudności mam okropne i wymioty też. I wszystkie dolegliwości związane ze stanem ciążowym. I niech ktoś mi powie, że ciąża to najpiękniejszy okres w życiu kobiety to bez skrupułów pobiję a poza tym powoli leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts