OK 05.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Niezamaco Podglądam, jak mam co do powiedzenia, to gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Fakt. Zdrowe podejście.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 te są ładnehttp://www.plusk.pl/photo/912.jpg u mnie też jest plafon (naścienny), ale właśnie miała być ta lampa, co wybrałaś.Niestety takiej naściennej nie było, tylko listwa, więc dlatego został plafon.Przy lustrze mam dwa kinkieciki z żarówkami 40W, dają one jaśniejsze światło niż ten plafon. A tam 75W, tyle, że ma jedną żarówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Aniu, te mi sie najbardziej podobają.. tylko myśle że światło padać będzie wąskim strumieniem...tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.04.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 zobacz w sklepie, widziałam takie albo w LM albo w Castoramie. Może nie takie same (inna firma), ale takie same te białe klosze u mnie rzucają światło na całą łazienkę, które nie idzie strumieniami. Z tego lustra, to jestem najbardziej zadowolona z tych kinkietów Dobrze się wyraziłam?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.04.2008 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Ha! Ten kolorek z drugiego salonu mam u siebie w saloniku na jednej ścianie Dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.04.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Myślisz? Tylko nie wiem czy nie bedzie mi za ciemno jak wszystkie ściany będą takie czerwone... Jak w burdelu jakimś tylko moze eksluzywniejszym niż standardowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dlatego ja zrobiłam tylko jedną ścianę Tę na wprost okna - reszta jest jasnopistacjowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 06.04.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 hej - kolor ten pierwszy mi się podoba, a grzejniczek dekoracyjny też będę miała, tyle, że na przedpokoju - INTRA z terma technologii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2008 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 YreQ, dzięki, już lecę oglądać.. OK o jednej też myślałam, i jakby coś to na pocżatek pomalujemy dwie, tak by narożny kominek mógł na dwóch się odbijać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2008 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No fantastyczny, ja też o takim myślałam... dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 07.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 YreQ, dzięki, już lecę oglądać.. Instalator zasugerował, aby grzejnik na przedpokoju dać ( a będzie na salon otwary) - a że purmo podokienne "niezakoniecznie " się prezentuje gdy pod oknem nie stoi, to trzeba było jakiś dekoracyjny wymyśleć ....no i dobrze, że z lustrem jest.....- ten był jedyny, który pomimo nowoczesnego kształtu- ale w rystykalnym " wybarwieniu będzie myślę dobrze wyglądał na ścianie z piaskowca............ .......... tak mi się wydaje - efekty będą widoczne końcem roku. Do nowoczesnych wnętrz można sporo ładnych grzejników dekoracyjnych wybrać - jedyny ich mankament to CENA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.04.2008 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 No i bardzo dobry pomysł..Tylko wiesz już jakie to ceny są? Poczekam na Ciebie i zobaczę efekty. A jak będzie nas stać to też taki chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Gratuluję tynków Od razu przestrzeń się powiększa i robi taka bardziej domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2008 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Prawda?? Dzieki za gratulacje, choć moze zasłużone tylko w tym, że znaleźliśmy dobrą ekipę. Ale pochwalę, jak skończą. Na razie robią w siedmiu od środy i jeszcze tylko w poniedziałek robią. Jutro jedziemy mierzyć metry 2 żeby być przygotowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Znaleźć dobrą ekipę to w tej chwili największa sztuka - więc gratulacje jak najbardziej zasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Znaleźć dobrą ekipę to w tej chwili największa sztuka - więc gratulacje jak najbardziej zasłużone aaa to kłaniam sie, kłaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 19.04.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.04.2008 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Jak już widzę "ściany" a nie cegły, to mam wrażenie że teraz już blisko końca... No bo jeszcze "tylko": wylewki, płytki, malowanie, grzejniki, poddasze i resztę my...a to przecież się nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts