Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

te są ładne

http://www.plusk.pl/photo/912.jpg

u mnie też jest plafon (naścienny), ale właśnie miała być ta lampa, co wybrałaś.

Niestety takiej naściennej nie było, tylko listwa, więc dlatego został plafon.

Przy lustrze mam dwa kinkieciki z żarówkami 40W, dają one jaśniejsze światło niż ten plafon. A tam 75W, tyle, że ma jedną żarówkę.

zobacz w sklepie, widziałam takie albo w LM albo w Castoramie. Może nie takie same (inna firma), ale takie same :wink: :lol:

te białe klosze u mnie rzucają światło na całą łazienkę, które nie idzie strumieniami.

Z tego lustra, to jestem najbardziej zadowolona z tych kinkietów :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dobrze się wyraziłam??

YreQ, dzięki, już lecę oglądać.. :D

Instalator zasugerował, aby grzejnik na przedpokoju dać ( a będzie na salon otwary) - a że purmo podokienne "niezakoniecznie :wink: " się prezentuje gdy pod oknem nie stoi, to trzeba było jakiś dekoracyjny wymyśleć ....no i dobrze, że z lustrem jest.....- ten był jedyny, który pomimo nowoczesnego kształtu- ale w rystykalnym " wybarwieniu będzie myślę dobrze wyglądał na ścianie z piaskowca............ :roll: .......... tak mi się wydaje - efekty będą widoczne końcem roku. Do nowoczesnych wnętrz można sporo ładnych grzejników dekoracyjnych wybrać - jedyny ich mankament to CENA :-?

• 2 weeks później...

Prawda?? :wink:

Dzieki za gratulacje, choć moze zasłużone tylko w tym, że znaleźliśmy dobrą ekipę. Ale pochwalę, jak skończą. Na razie robią w siedmiu od środy i jeszcze tylko w poniedziałek robią. Jutro jedziemy mierzyć metry 2 żeby być przygotowanymi :D