Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Dla mnie bezkofeinowa, bo potem muszę sie godzinkę zdrzemnąć :lol: ale dla Was w końcu mogę postawić normalną :lol:

http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg

Jest tu gdzieś Cappuccino dla Nitu, ale nie wiem która

http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/latte_art.jpg

i słodkości

http://img59.imageshack.us/img59/2954/rogaliki4xw.jpg

Cześć Bianca

Ano jest dzień, że budzę się i wszystko jest w porządku a są dni, ze jeszcze śpiąc lecę do łazienki. Krakersy czasem pomagają i banany też.

Najgorzej z zapachami, koszmar kiedy muszę otworzyć lodówkę i żarcie dla zwierzaków. Zrywa mnie na samą myśl. Wtedy udaję nurka i oddech wstrzymuję :lol:

Idę wrzucać zdjecia :lol:

ANia nie chcę straszyć, ale to chyba indywidualne jest dla każdej ciężarnej. Z Julką odrzuciło mnie od papierosów ale piłam kawę jak szalona. Haftowałam po 5-6 razy dziennie a potem jadłam. Zapachy każdego dnia inne mi przeszkadzały.

Teraz jest podobnie ale wymiotuję mniej, tylko nudności mam okropne. Przeszkadzają mi praktycznie wszystkie zapachy. Psa w domu wyczuję że był, jak tylko drzwi otworzę. Mąż się śmieje, że mogłabym narkotyki na lotnisku wykrywać :lol: Najgorzej cierpi rodzina na tym bo jeść nie mają co.

Garnka umyć nie mogę bo potem cały dzień zapach czuję.

Koszmar.

Aniu - ja też nie miałam mdłości :D To chyba różnie jest :D

Markoto - cieszę się, że już lepiej się czujesz :D

A Luna to mądre psisko - proszę cmoknąć ją w nosa :D

Kota też mądra :D

nie cmoknę bo straszne rzeczy je mój pies po polach to wolę potarmosić, może być? :lol:

kilka dni temu przyniosła głowę kury :o co chwila poluje na krety i to z powodzeniem a potem ja muszę je martwe z podwórka zbierać :x

Aniu - ja też nie miałam mdłości :D To chyba różnie jest :D

Markoto - cieszę się, że już lepiej się czujesz :D

A Luna to mądre psisko - proszę cmoknąć ją w nosa :D

Kota też mądra :D

nie cmoknę bo straszne rzeczy je mój pies po polach to wolę potarmosić, może być? :lol:

kilka dni temu przyniosła głowę kury :o co chwila poluje na krety i to z powodzeniem a potem ja muszę je martwe z podwórka zbierać :x

oczywiście, że może być :D

stara się bidulka zapracować za to, że stworzyliście jej tak miły dom :D

Fakt piachu jest dużo - zwłaszcza po deszczu. Sucz mója uwielbia być mokra i brudna. Misiek delikatny jest, więc zawsze tylko stópki ma brudne :lol: Koty są domowe, więc z nimi nie ma problemu. Na noc psy zostają w domu i ostanio śpią w salonie na kanapie :-?

Ja się cieszę, że narożnik kupiliśmy jeden z najtańszych bo już ma plamy. Jak odchowam dzieci i zwierzaki to kupię sobie taki wypasiony i biały :lol: :lol: :lol:

Ja też chcę biały narożnik albo sofę, ale teraz to muszę poczekać bo moje dwa gałgany jak tylko wpuszczam je do domu to ładują się na kanapę. Chociaż ostatnio łaskawie czekają, aż położę im pod dupeczki ichniejszy kocyk. Normalnie kabarety wieczorami odchodzą :lol: