markoto 20.05.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Super sie z Luna ulozylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Na pewno Ikea wyszłaby mnie połowę taniej niż ta, którą mam. A tez są śliczne. Tylko dla mnie najbliższa Ikea to aż w Krakowie. Ooooo, i tu sie wykluwa sluszna koncepcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dzień dobry Dla mnie bezkofeinowa, bo potem muszę sie godzinkę zdrzemnąć ale dla Was w końcu mogę postawić normalną http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpg Jest tu gdzieś Cappuccino dla Nitu, ale nie wiem która http://www.artstore.pl/wp-content/gfx/latte_art.jpg i słodkości http://img59.imageshack.us/img59/2954/rogaliki4xw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 21.05.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dzięki i życzę przyjemnego dnia. Dolegliwości mijają?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Cześć Bianca Ano jest dzień, że budzę się i wszystko jest w porządku a są dni, ze jeszcze śpiąc lecę do łazienki. Krakersy czasem pomagają i banany też. Najgorzej z zapachami, koszmar kiedy muszę otworzyć lodówkę i żarcie dla zwierzaków. Zrywa mnie na samą myśl. Wtedy udaję nurka i oddech wstrzymuję Idę wrzucać zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 czy wszystkie kobuety tak maja? czesc czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja nie mialam mdlosci, no moze raz sobie haftnelam, ale zapachy, nie moglam zniesc takije salatki z ogorkow,ktora zwykle uwielbiam, papierosy, no lodowka tez mnie czsami odstraszala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Aniu - ja też nie miałam mdłości To chyba różnie jest Wiolasz - cieszę się, że już lepiej się czujesz A Luna to mądre psisko - proszę cmoknąć ją w nosa Kota też mądra Markoto - cieszę się, że kolanko ma się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ANia nie chcę straszyć, ale to chyba indywidualne jest dla każdej ciężarnej. Z Julką odrzuciło mnie od papierosów ale piłam kawę jak szalona. Haftowałam po 5-6 razy dziennie a potem jadłam. Zapachy każdego dnia inne mi przeszkadzały. Teraz jest podobnie ale wymiotuję mniej, tylko nudności mam okropne. Przeszkadzają mi praktycznie wszystkie zapachy. Psa w domu wyczuję że był, jak tylko drzwi otworzę. Mąż się śmieje, że mogłabym narkotyki na lotnisku wykrywać Najgorzej cierpi rodzina na tym bo jeść nie mają co. Garnka umyć nie mogę bo potem cały dzień zapach czuję. Koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Aniu - ja też nie miałam mdłości To chyba różnie jest Markoto - cieszę się, że już lepiej się czujesz A Luna to mądre psisko - proszę cmoknąć ją w nosa Kota też mądra nie cmoknę bo straszne rzeczy je mój pies po polach to wolę potarmosić, może być? kilka dni temu przyniosła głowę kury co chwila poluje na krety i to z powodzeniem a potem ja muszę je martwe z podwórka zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Aniu - ja też nie miałam mdłości To chyba różnie jest Markoto - cieszę się, że już lepiej się czujesz A Luna to mądre psisko - proszę cmoknąć ją w nosa Kota też mądra nie cmoknę bo straszne rzeczy je mój pies po polach to wolę potarmosić, może być? kilka dni temu przyniosła głowę kury co chwila poluje na krety i to z powodzeniem a potem ja muszę je martwe z podwórka zbierać oczywiście, że może być stara się bidulka zapracować za to, że stworzyliście jej tak miły dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 ...albo taka glodna chodzi To jest wg mnie rewelka zdjęcie jak razem jedzą. Nawet warknięcia nie słychać http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9122.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Zdjęcie super Wygląda tak jakby kota lizała Lunę po paszczy U mnie jest to samo Koty z piesami swietnie się dogadują i na odwrót tak samo A mam większe stadko 2 piesy i 3 koty Razem jedzą, śpią, bawią się W domu jest istny sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 O Matko!!! współczuję tego bałaganu z sierścią i piachem Ja wariacji dostaję. A jaka Luna jest obrażona, jak ją na noc zostawię na dworze Rano cała ubłocona wraca i do domu się pcha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Fakt piachu jest dużo - zwłaszcza po deszczu. Sucz mója uwielbia być mokra i brudna. Misiek delikatny jest, więc zawsze tylko stópki ma brudne Koty są domowe, więc z nimi nie ma problemu. Na noc psy zostają w domu i ostanio śpią w salonie na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Fakt piachu jest dużo - zwłaszcza po deszczu. Sucz mója uwielbia być mokra i brudna. Misiek delikatny jest, więc zawsze tylko stópki ma brudne Koty są domowe, więc z nimi nie ma problemu. Na noc psy zostają w domu i ostanio śpią w salonie na kanapie Ja się cieszę, że narożnik kupiliśmy jeden z najtańszych bo już ma plamy. Jak odchowam dzieci i zwierzaki to kupię sobie taki wypasiony i biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja też chcę biały narożnik albo sofę, ale teraz to muszę poczekać bo moje dwa gałgany jak tylko wpuszczam je do domu to ładują się na kanapę. Chociaż ostatnio łaskawie czekają, aż położę im pod dupeczki ichniejszy kocyk. Normalnie kabarety wieczorami odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Zdjęcia w dzienniku są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts