Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Kurcze, dobrze, że mi przypomniałaś, bo oglądałam już rano :oops: I zapomniało mi się :oops:

Łazienka super, drzwi też (choć nie mój kolor) :D

Z kosmetyków nie musisz się tłumaczyć - ja mam jedną łazienkę, użytkowo-gościnną i też wszystko stoi porozstawiane :lol: Nie mam zamiaru pięć razy dziennie chować wszystkiego do szafki :x W końcu używam i lubię mieć pod ręką :wink: To może skandal, ale u mnie nawet czasem pranie wisi :o :wink:

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O nie nie, nie tak dobrze. Jeszcze jedna czeka na górze. Potrzebuję wanny do mycia dziecka starszego. Julka już sie w swoją wanienkę nie mieści a nie przepada za prysznicem. Ale mam nadzieję, że kasę jakoś oszczędzimy i się zrobi..

Odnośnie kosmetyków na wierzchu: jak ktoś ma bałaganiarzy w domu to niestety żadne ich obietnice sytuacji nie poprawią. Ja chowam, oni wyciągną i zostawią...tragedia w podwójnym wydaniu.

Ja jestem jedynym bałaganiarzem u siebie w domu... no, oprócz kota, ale ona nie używa kosmetyków :roll: Natomiast po prostu nie widzę sensu w utrudnianiu sobie życia i chowaniu tego wszystkiego po to, żeby za moment znów wyciągać :roll:

Nie rozumiem tej filozofii - pochować kosmetyki, żeby poustawiać durnostojki typu kamyczki czy inne świczki.... (bo pusto) :-? To jest w końcu pomieszczenie użytkowe, w którym owszem ma być znośnie dla oka - ale bez utrudniania sobie życia :roll: Wygoda przede wszystkim :wink:

W mojej łazience wciąż brak szafki z lustrem nad umywalką (jest jedna, która mi się podoba, ale kosztuje 800 :x ), drzwiczek do szafki i obróbek dookoła drzwi :-? A sufit już by się przydało pomalować :lol:

Ja jestem jedynym bałaganiarzem u siebie w domu... no, oprócz kota, ale ona nie używa kosmetyków :roll: Natomiast po prostu nie widzę sensu w utrudnianiu sobie życia i chowaniu tego wszystkiego po to, żeby za moment znów wyciągać :roll:

Nie rozumiem tej filozofii - pochować kosmetyki, żeby poustawiać durnostojki typu kamyczki czy inne świczki.... (bo pusto) :-? To jest w końcu pomieszczenie użytkowe, w którym owszem ma być znośnie dla oka - ale bez utrudniania sobie życia :roll: Wygoda przede wszystkim :wink:

W mojej łazience wciąż brak szafki z lustrem nad umywalką (jest jedna, która mi się podoba, ale kosztuje 800 :x ), drzwiczek do szafki i obróbek dookoła drzwi :-? A sufit już by się przydało pomalować :lol:

moja TY MUZO :D

Ja w końcu nazbierałam cichaczem kasę na kilkiety :lol: Mąż sie uparł ze sam zrobi, ale czekając na niego to starości sie czybciej doczekam :lol:

moja TY MUZO :D

Ja w końcu nazbierałam cichaczem kasę na kilkiety :lol: Mąż sie uparł ze sam zrobi, ale czekając na niego to starości sie czybciej doczekam :lol:

tiaaa, ja swoje na korytarz też robię już 1,5 roku :lol: :lol: :lol:

Fajna, jasna, duża kuchnia :D łŁazienka ma też fajny widoczek. A co do durnostojek w łazienkach... to ja też się przyznam :oops: Fajnie to wyglada, ale u mnie ten stan może nastapi dopiero jakl mi wnuki wyrosną :o , a troche czasu musi minąć bo moje gwiazdy maja dopiero 2 i 7 lat, więc... nie utrudniam sobie życia i ... wszystko mam na wierzchu bo narazie nie ma kasy na szafki, są wazniejsze rzeczy do zrobienia. Może kiedyś będę miała czas na te fanaberie łazienkowe, ale narazie to wieczorem przysypiam ze zmęczenia myjąc sie w łazience, dlatego też nie dostrzegam być może "wulgarnego obrazu mojej łazienki" :oops: :o ... ważne że jest czysta :D

Pozdrawiam dziewczyny :lol:

Natomiast po prostu nie widzę sensu w utrudnianiu sobie życia i chowaniu tego wszystkiego po to, żeby za moment znów wyciągać :roll:

Nie rozumiem tej filozofii - pochować kosmetyki, żeby poustawiać durnostojki typu kamyczki czy inne świczki.... (bo pusto) :-?

a ja mam na wierzchu i kosmetyki, i popierdółki typu świeczki :)

Wiolasz- bjuti jest! kuchnia super -jak z katalogu, taka "biała" i jaśniutka :)

Ja lubię akurat w łazience jak mam wszystko pochowane. Otwieram dużą szafke i tam mam całe centrum dowodzenia gotowe do użytku. Tam jest bałagan. Jak skończę to zamykam i po sprawie 8)

Ale ja to z tych jestem co poprawiaja reczniki jak wychodzą z łazienki zeby równo wisiały :oops: :lol:

a ja mam najgorzej z Was, bo ja z tych co najchetniej papier toaletowy jak wisi to bym go zagiela zeby ladnie wisial jak w hotelu :oops:

reczniki tez lubie jak w rzadku wisza

ale w szufladach mam burdel :oops: :D :D :D

No to teraz mi musisz powiedziec, jak w hotelu wisi... :roll: :roll: :roll:

polecam artykul

http://www.swiatobrazu.pl/origami_anonima_i_inne_dziwy.html

a ja mam najgorzej z Was, bo ja z tych co najchetniej papier toaletowy jak wisi to bym go zagiela zeby ladnie wisial jak w hotelu :oops:

reczniki tez lubie jak w rzadku wisza

ale w szufladach mam burdel :oops: :D :D :D

No to teraz mi musisz powiedziec, jak w hotelu wisi... :roll: :roll: :roll:

polecam artykul

http://www.swiatobrazu.pl/origami_anonima_i_inne_dziwy.html

Ale jaja. :lol: :lol: :lol: :wink:

Wiloaszko, po pierwsze to moje szczere, ogromne gratulacje :p

Tak się cieszę, że sie odważyłaś i nie czekałaś bardzo, bardzo długo :wink:

Po drugie zdjęcie Twoich jedzących zwierzaków to powala na łopatki.. :lol: :lol: :lol: :lol:

no, a łazienka jesr piękna, wygląda na taką elegancką i świeżą :p :p

u mnie ręczniki też muszą równo wisieć 8) :lol: :lol: