OK 21.05.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Kurcze, dobrze, że mi przypomniałaś, bo oglądałam już rano I zapomniało mi się Łazienka super, drzwi też (choć nie mój kolor) Z kosmetyków nie musisz się tłumaczyć - ja mam jedną łazienkę, użytkowo-gościnną i też wszystko stoi porozstawiane Nie mam zamiaru pięć razy dziennie chować wszystkiego do szafki W końcu używam i lubię mieć pod ręką To może skandal, ale u mnie nawet czasem pranie wisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nie skandal kochana Ważne że jak prane to czyste, nie? Dzięki za opinię. tak sobie myślałam, że to jedyne pomieszczenie w domu zrobione już do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Nooo, brudnego mi się nie chce wieszać... raczej ląduje gdzieś na podłodze A u mnie łazienka wciąż nie skończona Masz fart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 O nie nie, nie tak dobrze. Jeszcze jedna czeka na górze. Potrzebuję wanny do mycia dziecka starszego. Julka już sie w swoją wanienkę nie mieści a nie przepada za prysznicem. Ale mam nadzieję, że kasę jakoś oszczędzimy i się zrobi.. Odnośnie kosmetyków na wierzchu: jak ktoś ma bałaganiarzy w domu to niestety żadne ich obietnice sytuacji nie poprawią. Ja chowam, oni wyciągną i zostawią...tragedia w podwójnym wydaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja jestem jedynym bałaganiarzem u siebie w domu... no, oprócz kota, ale ona nie używa kosmetyków Natomiast po prostu nie widzę sensu w utrudnianiu sobie życia i chowaniu tego wszystkiego po to, żeby za moment znów wyciągać Nie rozumiem tej filozofii - pochować kosmetyki, żeby poustawiać durnostojki typu kamyczki czy inne świczki.... (bo pusto) To jest w końcu pomieszczenie użytkowe, w którym owszem ma być znośnie dla oka - ale bez utrudniania sobie życia Wygoda przede wszystkim W mojej łazience wciąż brak szafki z lustrem nad umywalką (jest jedna, która mi się podoba, ale kosztuje 800 ), drzwiczek do szafki i obróbek dookoła drzwi A sufit już by się przydało pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.05.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja jestem jedynym bałaganiarzem u siebie w domu... no, oprócz kota, ale ona nie używa kosmetyków Natomiast po prostu nie widzę sensu w utrudnianiu sobie życia i chowaniu tego wszystkiego po to, żeby za moment znów wyciągać Nie rozumiem tej filozofii - pochować kosmetyki, żeby poustawiać durnostojki typu kamyczki czy inne świczki.... (bo pusto) To jest w końcu pomieszczenie użytkowe, w którym owszem ma być znośnie dla oka - ale bez utrudniania sobie życia Wygoda przede wszystkim W mojej łazience wciąż brak szafki z lustrem nad umywalką (jest jedna, która mi się podoba, ale kosztuje 800 ), drzwiczek do szafki i obróbek dookoła drzwi A sufit już by się przydało pomalować moja TY MUZO Ja w końcu nazbierałam cichaczem kasę na kilkiety Mąż sie uparł ze sam zrobi, ale czekając na niego to starości sie czybciej doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 21.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja jestem jedynym bałaganiarzem u siebie w domu... no, oprócz kota, ale ona nie używa kosmetyków Natomiast po prostu nie widzę sensu w utrudnianiu sobie życia i chowaniu tego wszystkiego po to, żeby za moment znów wyciągać Nie rozumiem tej filozofii - pochować kosmetyki, żeby poustawiać durnostojki typu kamyczki czy inne świczki.... (bo pusto) To jest w końcu pomieszczenie użytkowe, w którym owszem ma być znośnie dla oka - ale bez utrudniania sobie życia Wygoda przede wszystkim W mojej łazience wciąż brak szafki z lustrem nad umywalką (jest jedna, która mi się podoba, ale kosztuje 800 ), drzwiczek do szafki i obróbek dookoła drzwi A sufit już by się przydało pomalować moja TY MUZO Ja w końcu nazbierałam cichaczem kasę na kilkiety Mąż sie uparł ze sam zrobi, ale czekając na niego to starości sie czybciej doczekam tiaaa, ja swoje na korytarz też robię już 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 21.05.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Fajna, jasna, duża kuchnia łŁazienka ma też fajny widoczek. A co do durnostojek w łazienkach... to ja też się przyznam Fajnie to wyglada, ale u mnie ten stan może nastapi dopiero jakl mi wnuki wyrosną , a troche czasu musi minąć bo moje gwiazdy maja dopiero 2 i 7 lat, więc... nie utrudniam sobie życia i ... wszystko mam na wierzchu bo narazie nie ma kasy na szafki, są wazniejsze rzeczy do zrobienia. Może kiedyś będę miała czas na te fanaberie łazienkowe, ale narazie to wieczorem przysypiam ze zmęczenia myjąc sie w łazience, dlatego też nie dostrzegam być może "wulgarnego obrazu mojej łazienki" ... ważne że jest czysta Pozdrawiam dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Natomiast po prostu nie widzę sensu w utrudnianiu sobie życia i chowaniu tego wszystkiego po to, żeby za moment znów wyciągać Nie rozumiem tej filozofii - pochować kosmetyki, żeby poustawiać durnostojki typu kamyczki czy inne świczki.... (bo pusto) a ja mam na wierzchu i kosmetyki, i popierdółki typu świeczki Wiolasz- bjuti jest! kuchnia super -jak z katalogu, taka "biała" i jaśniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.05.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ja lubię akurat w łazience jak mam wszystko pochowane. Otwieram dużą szafke i tam mam całe centrum dowodzenia gotowe do użytku. Tam jest bałagan. Jak skończę to zamykam i po sprawie Ale ja to z tych jestem co poprawiaja reczniki jak wychodzą z łazienki zeby równo wisiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Wiolu bardzo ładna ta łazienka. Fajnie wyglądają te płytki. Podoba mi się też....mydelniczka Sama mam plastikową bo szukam własnei takiej jak Twoja ale w prostokącie A drzwi faktycznie, ładnie wygladają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja mam najgorzej z Was, bo ja z tych co najchetniej papier toaletowy jak wisi to bym go zagiela zeby ladnie wisial jak w hotelu reczniki tez lubie jak w rzadku wisza ale w szufladach mam burdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.05.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja mam najgorzej z Was, bo ja z tych co najchetniej papier toaletowy jak wisi to bym go zagiela zeby ladnie wisial jak w hotelu reczniki tez lubie jak w rzadku wisza ale w szufladach mam burdel wariatka ale burdel też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja mam najgorzej z Was, bo ja z tych co najchetniej papier toaletowy jak wisi to bym go zagiela zeby ladnie wisial jak w hotelu reczniki tez lubie jak w rzadku wisza ale w szufladach mam burdel No to teraz mi musisz powiedziec, jak w hotelu wisi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja mam najgorzej z Was, bo ja z tych co najchetniej papier toaletowy jak wisi to bym go zagiela zeby ladnie wisial jak w hotelu reczniki tez lubie jak w rzadku wisza ale w szufladach mam burdel No to teraz mi musisz powiedziec, jak w hotelu wisi... polecam artykul http://www.swiatobrazu.pl/origami_anonima_i_inne_dziwy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 a ja mam najgorzej z Was, bo ja z tych co najchetniej papier toaletowy jak wisi to bym go zagiela zeby ladnie wisial jak w hotelu reczniki tez lubie jak w rzadku wisza ale w szufladach mam burdel No to teraz mi musisz powiedziec, jak w hotelu wisi... polecam artykul http://www.swiatobrazu.pl/origami_anonima_i_inne_dziwy.html Ale jaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 to mi zostalo jak za czasow studenckich pracowalam w hotelach w Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.05.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Takas Ty spryciara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Wiloaszko, po pierwsze to moje szczere, ogromne gratulacje Tak się cieszę, że sie odważyłaś i nie czekałaś bardzo, bardzo długo Po drugie zdjęcie Twoich jedzących zwierzaków to powala na łopatki.. no, a łazienka jesr piękna, wygląda na taką elegancką i świeżą u mnie ręczniki też muszą równo wisieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 wiolasz - bardzo ładne drzwi W łazience mam bardo podobny do Twojego artystyczny nieład i jest dobrze Ania - niezła jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts