Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no w koncu Cie zobaczylam, myslalam ze nie jestes blondynka :D :roll: :roll:

brzuch juz widac :o

no jak nie blondynka jak takim najłatwiej w życiu :wink: :lol:

wiolasz napisał:

Najbardziej to mi żal, ze będe najmniejsza w rodzinie. Julka nawet 5 lat nie ma a już 110 cm ma a ja tylko 50 wiecej..

wiola - my po prostu z tych niskopiennych jesteśmy i dobrze

ja mam o 2 cm więcej.

taaa....ja jeszcze sobie dodałam 2 cm :oops:

taaaaa

jak ja siedzę to Wy albo śpicie albo pracujecie. To gdzie tu frajda?

Dziś sie wkurzyłam :x Pojechałam z Luną do weta, wyczyścić uszy i umówić się na zabieg. Potem po Julkę i razem we trójkę na plac zabaw i do parku. I co? Luna sobie łazi luzem, Julka biega i wszystko fajnie. Az tu jakaś babcia z pieskiem mniejszym niż Maniek do mnie, że jak sie ma takiego psa to trzeba go wiązać :o Przestraszyła sie bo Luna z merdającym ogonem podeszła do jej wypłoszka. Nawet nie dała psom się powąchać, od razu psa na ręce zabrała :o

No to ja oczywiście, że jak ja mam wiązać to ona też powinna. Ona że jej pies nikogo nie skrzywdzi. Hmmmm to co? mój skrzywdzi? jak puszczam luzem to wiem, że nie gryzie, nie? No chyba odrobinę choć odpowiedzialna jestem. A poza tym, to Luny wina że wyrosła??

Gość justyna_m

wiolasz nie rozumiem ... przecież jak się patrzy na Lunę to w oczkach sama radość ... tylko tulić takiego psiaka ... ja to bym ją zagłaskała, psiara ze mnie straszna :roll: :wink:

a brzusiu śliczny!!! i mamusia z córcią też!!!

Cześć Wam ludziska kochane :lol:

Małgoś, no tak naprawdę to praktycznie wszyscy Lunę uwielbiają bo strasznie przymilasta jest. Ale wiesz, ja naiwna myślałam, że KAŻDY własciciel psa zna podstawowe sygnały wysyłane przez zwierzaka. A tu zonk!

Ech, niech już ta moja Luna nie pcha sie do miasta na spacery bo tam jacyś lękliwi ludzie mieszkają..

Oj Wszelki DUCH ... :o

No już myślałam, żeś w akcji zaginął....Dobrze, ze się pojawiasz...

brzusio..no jest, jest, rośnie i okrągły się mocno robi. Wieczorami mam już mocno napięty..