wiolasz 27.05.2009 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Duchu, nie pitol. Małgoś ma rację, Ja też odchowam i spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 nio fidzish..a ja tez chcialbym dzieciatka odchowac..a potem sie zajac soba ale marne szanse są za słabo się rozglądasz może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ania, na razie faktycznie cieżarówka. Potem będzie tirówka No i w tej ciąży nie mam plam hormonalnych na twarzy. Z Julką byłam cała czerwona na twarzy i szeroka na metr. Teraz chyba bedzie chłopak Oj nie byłabym tego taka pewna Ja z Wiką byłam gruba, brzydka, czerwona, wysyfiona i ogólnie bleeeee A za drugim razem zupełnie inaczej i co............... Dominika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cześć Wszystkim Duchu, jeśli mnie mój wkurzy a Ty nadal bedziesz wolny to się rozwiodę i idę do Ciebie. Za dobry chłopak z Ciebie żebyś miał sam być i zbyt dobrze mieć Magi, no to ja już nie wiem...babcine sposoby zawodzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.05.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 czesc Wiolunia jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Aniu, cześć dziś ranek w porządku. mam nawet cudowny humor: słucham sobie własnie na cały regulator Wodeckiego i innych polskich "starych" piosenek. A co? w bloku musialabym cichutko a tak, robie co chcę, najwyżej sarny przestraszę A jak u Ciebie samopoczucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.05.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 szarawo, smutno i nudno, spac mi sie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja miałam tak, jak tylko się obudziłam. Ale wtedy musze sobię jakieś energetyczne piosenki włączyć i jakoś sie budzę Masz słuchawki w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.05.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 nie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 hm...zainwestuj w słuchawki albo głośniczki i możesz w pracy słuchać, np. http://www.zrzutnia.pl/mp3,anna_jantar_-_tyle_slonca_w_calym_miescie,justyna887.wrzuta.plaxacsraxacfaxac5fwYVHFtaP5.html super szybko czas leci i wogle jakoś tak weselej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 cześć Wiolasz, przejrzałam Twój dziennik, pięknie juz mieszkasz i dzieci masz śliczne a wiecie ja też sobie czasem marzę, by kiedyś np na misje wyjechać na dwa lata ..wolontariat jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cze Wiola. Jak by co, to u Olgi odpowiedzialam na Twoje szarosciowe dylematy. Moim zdaniem dobrze kombinujesz. Nie przepadam za fioletowymi scianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja też nie Ale dwa odcienie szarości, w tym jeden ciemny... i jeszcze fiolet na oknie... noszsz... kojarzy mi się tylko z jednym pomieszczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Z zakladem pogrzebowym? Niekoniecznie. Duzo zalezy od fioletu i od rodzaju tkaniny. Na przyklad gdyby byla jakas taka glamour - blyszczaca to moze byc niezle. No i zalezy jeszcze jakie te szarosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Olga, z burdelem? Takie skojarzenie może być. Małgoś, już idę poczytać. Piątka, dzięki, na razie jedno dziecko mam. O wolontariacie to ja marzyłam jak miałam 18-22 lata bo czułam pustkę i samotność i chciałam wtedy to jakoś wykorzystać. Teraz nie mam za bardzo czasu dla siebie a właśnie takie podróże chciałabym poświecić tylko sobie. No może i mężowi, bo dużo lepiej zna angielski i przydałby mi się towarzysz podróży Poza tym te zachody słońca we dwoje, nawet jeśli bedę miała wtedy już 50 lat... Teraz uprawiam wolontariat, poświecam wszystko dla przetrwania gatunku z moimi genami i chyba już wystarczy jak na jedno życie jakie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Z zakladem pogrzebowym? Niekoniecznie. Duzo zalezy od fioletu i od rodzaju tkaniny. Na przyklad gdyby byla jakas taka glamour - blyszczaca to moze byc niezle. No i zalezy jeszcze jakie te szarosci. Niezależnie od tkaniny - nawet jakby się świeciła, jak psu... To przedsiębiorstwo raczej nie grzeszy dobrym gustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 łóżkohttp://www.mkfoam.pl/components/com_virtuemart/show_image_in_imgtag.php?filename=resized%2F80263_484641e71b2ce_170x170.jpg&newxsize=170&newysize=170&fileout= ściana za łóżkiem to ten ciemniejszy jakiś np. tenhttp://www.dulux.pl/swatch/quartz_flint_1.jpg a pozostałe to może tenhttp://www.dulux.pl/swatch/quartz_flint_3.jpg http://www.dulux.pl/c_cs_scheme.shtml?name=mineral_haze_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 No wlasnie ja mialam pierwsze skojarzenie z burdelem jak Wiola, ale wiedzialam, ze Ty masz czarniejsze skojarzenia. Generalnie kolorowe sciany dla mnie odpadaja, ale rozumiem ten klimat, ze chodzi o to, zeby bylo ciemno, bo to sypialnia... Gdzies na Forum bylo takie zdjecie szarego z fioletowym tylko se kurna nie moge przypomniec gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Wiola wklep sobie fiolet w domu i poguglaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.05.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Masa była takich zdjęć, bo to modne teraz połączenie Dla mnie pogrzebowe - to już wolę te czerwienie z czerniami i burdel To, to jest coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts