Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ania, na razie faktycznie cieżarówka. Potem będzie tirówka :wink: :lol:

No i w tej ciąży nie mam plam hormonalnych na twarzy. Z Julką byłam cała czerwona na twarzy i szeroka na metr. Teraz chyba bedzie chłopak :lol:

Oj nie byłabym tego taka pewna :lol:

Ja z Wiką byłam gruba, brzydka, czerwona, wysyfiona i ogólnie bleeeee :o

A za drugim razem zupełnie inaczej i co............... Dominika :lol: :roll: :lol:

Aniu, cześć

dziś ranek w porządku. mam nawet cudowny humor: słucham sobie własnie na cały regulator Wodeckiego i innych polskich "starych" piosenek. A co? w bloku musialabym cichutko a tak, robie co chcę, najwyżej sarny przestraszę :lol:

A jak u Ciebie samopoczucie?

Olga, z burdelem? :lol:

Takie skojarzenie może być.

Małgoś, już idę poczytać.

Piątka, dzięki, na razie jedno dziecko mam. O wolontariacie to ja marzyłam jak miałam 18-22 lata bo czułam pustkę i samotność i chciałam wtedy to jakoś wykorzystać. Teraz nie mam za bardzo czasu dla siebie a właśnie takie podróże chciałabym poświecić tylko sobie. No może i mężowi, bo dużo lepiej zna angielski i przydałby mi się towarzysz podróży :lol:

Poza tym te zachody słońca we dwoje, nawet jeśli bedę miała wtedy już 50 lat... :lol: :lol: :lol:

Teraz uprawiam wolontariat, poświecam wszystko dla przetrwania gatunku z moimi genami i chyba już wystarczy jak na jedno życie jakie mam :wink: :p :p

Z zakladem pogrzebowym? :lol: :lol: :lol: Niekoniecznie. Duzo zalezy od fioletu i od rodzaju tkaniny. Na przyklad gdyby byla jakas taka glamour - blyszczaca to moze byc niezle. No i zalezy jeszcze jakie te szarosci. :roll:

Niezależnie od tkaniny - nawet jakby się świeciła, jak psu... :wink:

To przedsiębiorstwo raczej nie grzeszy dobrym gustem :lol:

No wlasnie ja mialam pierwsze skojarzenie z burdelem jak Wiola, ale wiedzialam, ze Ty masz czarniejsze skojarzenia. :lol: :lol: :lol:

Generalnie kolorowe sciany dla mnie odpadaja, ale rozumiem ten klimat, ze chodzi o to, zeby bylo ciemno, bo to sypialnia... Gdzies na Forum bylo takie zdjecie szarego z fioletowym tylko se kurna nie moge przypomniec gdzie... :roll: :roll: :roll: