Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

no bjuti! a "ciemnością" sie prosze nie przejmować! mnie wszyscy uświadamiali, że mam "za ciemną" sypialnię, a jest lux! bardzo przytulnie wygląda z tymi jasnymi lampami i zasłonkami! Wiola -rób te fiolety!

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bry wieczór. Widze że tu o kolorkach czyli moj konik.

Powiem Ci Wiola że mnie te fiolety u Ciebie nie przekonują. Chociaż zdjęcie z fioletami mi się podoba, ale.... Ty masz kochana CZARNE łóżko, a nie brązowe jak na zdjęciu. Jak sobie zrobisz sypialnię w zimnych odcieniach to będziesz chodzić smutna, ja Ci to mówię. JA tak miałam i to zupelnie niechcący. Najpierw wywaliłam ciemnofioletowe zasłonki (nawet byly błyszczące) i zamieniłam je na srebrne. Potem kombinowałam z pościelami - jak była z czerwonym było lepiej. Na koniec pomalowałam ścianę we wnęce na fiolet ale z ciepłym odcieniem różu. albo roż z odcienem szarości jak kto woli. I dopiero teraz jest OK. Dodam jeszcze że moje łóżko i meble przy lóżku są brązowe i podłoga tez ma ciepły odcień. Oczywiście szary też może mieć cieplejsze i zimniejsze odcienie, Jeśli jednak koniecznie chcesz dodawać fiolet to wybierz taki ciepły, słoneczny odcień.

Ale - zrobisz jak chcesz, w końcu Ty tu rządzisz :p

Dzień dobry w piątek

Nelli, proszę Cię bardzo. mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci to pożyczenie, ale jak mam w dzienniku to potem mi łatwiej znaleźć. Czasem coś mi się spodoba bardzo, pokażę swojemu i jak zyskuje jego aprobatę (a najczęściej musi) to dla pamięci wrzucam do dziennika.

Nasz taras planowany jest do zrobienia przez mojego za rok. Musi mieć podgląd :lol:

Fiolety to ma być dodatek. Generalnie chodzi o kolory ścian w połączeniu z czarnym łóżkiem. Jeśłi fiolety nie bedą pasowały to dam inne kolory. Np turkus, ciemna zieleń :lol: biały. Na zasłonki muszę poczekać, na dodatki pościelowe też (brak kasy a są ważniejsze rzeczy do kupienia).

Jak widok bedzie koszmarny to przemaluje. tylko najpierw muszę te szarości zobaczyć w praktyce, czy wogle wyjdzie.

Wczoraj mówię swojemu a on siedzi i kiwa głową. Myślę oki, zgadza sie, nie? a za chwilę do mnie z tekstem, że cały salon na szaro to troche ciemno będzie :o :o :o

Myśle, ty dziadu jeden! to ja sie produkuję, pół forum ze mną główkuje a ty nie możesz przez 10 min. posłuchać mnie ze zrozumieniem? Więc mówię, że nie będzie, rozweseli sie jeszcze ciemnym bordo nad kominkiem a na jednej ze scian ciemnobrązowe kwadraty będą. Przeciez sie zgodził, nie?