kachna28 28.05.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A tu calkiem, calkiem... http://img39.imageshack.us/img39/466/bedroommain000101copy28.jpg no bjuti! a "ciemnością" sie prosze nie przejmować! mnie wszyscy uświadamiali, że mam "za ciemną" sypialnię, a jest lux! bardzo przytulnie wygląda z tymi jasnymi lampami i zasłonkami! Wiola -rób te fiolety! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja mam w sypialni 2 odcienie fioletu i jak dla mnie jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Ja mysle, ze tu nawet trzeba bedzie pograc tymi fioletami, tak jak na tym zdjeciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 28.05.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 wg mnie krawaty by sie wkomponowały i więcej ecru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 O ty! Teraz już wiem, w jakim celu pytałaś o pożyczenie zdjęć A tak naprawdę to... łezka mi się w oku zakręciła bo to takie niesamowite uczucie, kiedy komuś na Forum podoba się to, co nam; to, w czym my dobrze się czujemy....Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onna 28.05.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 bry wieczór. Widze że tu o kolorkach czyli moj konik. Powiem Ci Wiola że mnie te fiolety u Ciebie nie przekonują. Chociaż zdjęcie z fioletami mi się podoba, ale.... Ty masz kochana CZARNE łóżko, a nie brązowe jak na zdjęciu. Jak sobie zrobisz sypialnię w zimnych odcieniach to będziesz chodzić smutna, ja Ci to mówię. JA tak miałam i to zupelnie niechcący. Najpierw wywaliłam ciemnofioletowe zasłonki (nawet byly błyszczące) i zamieniłam je na srebrne. Potem kombinowałam z pościelami - jak była z czerwonym było lepiej. Na koniec pomalowałam ścianę we wnęce na fiolet ale z ciepłym odcieniem różu. albo roż z odcienem szarości jak kto woli. I dopiero teraz jest OK. Dodam jeszcze że moje łóżko i meble przy lóżku są brązowe i podłoga tez ma ciepły odcień. Oczywiście szary też może mieć cieplejsze i zimniejsze odcienie, Jeśli jednak koniecznie chcesz dodawać fiolet to wybierz taki ciepły, słoneczny odcień. Ale - zrobisz jak chcesz, w końcu Ty tu rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.05.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 A mi sie podoba polaczenie czerni szarosci i fioletu, w sypialni zwlaszcza. U mnie caly czas sa zasloniete zaslony, musze miec ciemno, sypialnia sluzy do spania i tam takie klimaty moga byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dzień dobry w piątek Nelli, proszę Cię bardzo. mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci to pożyczenie, ale jak mam w dzienniku to potem mi łatwiej znaleźć. Czasem coś mi się spodoba bardzo, pokażę swojemu i jak zyskuje jego aprobatę (a najczęściej musi) to dla pamięci wrzucam do dziennika. Nasz taras planowany jest do zrobienia przez mojego za rok. Musi mieć podgląd Fiolety to ma być dodatek. Generalnie chodzi o kolory ścian w połączeniu z czarnym łóżkiem. Jeśłi fiolety nie bedą pasowały to dam inne kolory. Np turkus, ciemna zieleń biały. Na zasłonki muszę poczekać, na dodatki pościelowe też (brak kasy a są ważniejsze rzeczy do kupienia). Jak widok bedzie koszmarny to przemaluje. tylko najpierw muszę te szarości zobaczyć w praktyce, czy wogle wyjdzie. Wczoraj mówię swojemu a on siedzi i kiwa głową. Myślę oki, zgadza sie, nie? a za chwilę do mnie z tekstem, że cały salon na szaro to troche ciemno będzie Myśle, ty dziadu jeden! to ja sie produkuję, pół forum ze mną główkuje a ty nie możesz przez 10 min. posłuchać mnie ze zrozumieniem? Więc mówię, że nie będzie, rozweseli sie jeszcze ciemnym bordo nad kominkiem a na jednej ze scian ciemnobrązowe kwadraty będą. Przeciez sie zgodził, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 szary jest ok dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ANja czy Ty nie miałaś myć podłogi w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 mialam ale montazysci kuchenni beda o 14 wiec mam duuuuzo czasu a i mam dzis wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Czesć, matko ja też miałam pomyć podłogi... ale dziś jakos weny nie mam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja w robocie ale to praktycznie juz weekend Pogoda pod psem. Jutro wykupiłam sobie lekcje i idę sie uczyć na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ania, ale dasz zdjęcia? Mayland, prawko robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mayland czego lekcje? Wiola czego zdjecia? kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ania, no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Prawko robiłam w... 89 Komputera sie uczyć będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 No coś Ty??!! przeciez znasz obsługę, to jakieś nowe programy bedziesz isę umieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Prawko robiłam w... 89 Komputera sie uczyć będę a ja w 98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja prawko robiłam dopiero 3 lata temu ale jeżdżę od lutego br. Ale zdjęcie ciacha mam. muszę swojego tak opalić bo kaloryfery już ma http://m.onet.pl/_m/4b2ec051555fb2f4b690515006f986a7,14,1.jpg a potem siądnę i se będę podziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts