mayland 29.05.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Dokładnie. Mam program z którym potrzebuje pomocy bo nie wiem jak z nim ruszyć Są szkolenia ale musiałabym dojeżdżać wiec znalazłąm dziewczynę która do domu do mnie przyjedzie. Nie tracę kasy i czasu na dojazdy. No i będę pracować na swoim kompie wiec siłą rzeczy pewne sprawy sobie poustawiam tak, by potem to wykorzystywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale zdjęcie ciacha mam. muszę swojego tak opalić bo kaloryfery już ma Mój mało kaloryfer, całą kotłownie z bojlerem ma zabiłby mnie za to jakby przeczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.05.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mój mało kaloryfer, całą kotłownie z bojlerem ma sie popłakałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.05.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Mayland ale doladowalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ale zdjęcie ciacha mam. muszę swojego tak opalić bo kaloryfery już ma Mój mało kaloryfer, całą kotłownie z bojlerem ma zabiłby mnie za to jakby przeczytał no bojler ważna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 oooo w totka trafiłam i to kupon ze stycznia. dobre i 10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.05.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 to teraz 16 już jest? eee normalnie luzik, cikawe na co wydam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 29.05.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wiolu, masz piękny dom i bardzo gustownie urządzony. Szczególnie przypadły mi do gustu twoje kafelki w łazience, ten brąz jest śliczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 29.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Acha, dzika pszczoła zostaje. Tak przyjrzałam się jej, cieżko zapitalała, zeby zapchaćten zamek, coraz przynosi na du.pci ten pyłek żółty i tak buduje...niech buduje. Sama jest to biedaczki nie wyrzucę przecież. Co innego gdyby było ich więcej... No i zostaje. Takim oto sposobem mamy psa, kota-zdobyczne - rodzinę wróbelków i jeszcze jakąś świerkającą ale nie wiem jaką to pszczoła też do kompletu. Na konia mąż nie zgodził sie. Powiedział ze gdybyśmy mieszkali u teściów z ich zabudowaniami i polami to bez mrugnięcia okiem. Nasze podwórze jest za małe. Trudno. Będzie bez konia. Przynajmniej póki się żaden nie przypałęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wiola byłas u tego lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.05.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ja prawko robiłam dopiero 3 lata temu ale jeżdżę od lutego br. Ale zdjęcie ciacha mam. muszę swojego tak opalić bo kaloryfery już ma http://m.onet.pl/_m/4b2ec051555fb2f4b690515006f986a7,14,1.jpg a potem siądnę i se będę podziwiać Wiola, przeciez widac, ze on dziewczynami sie nie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Wiolcia zajrzyj tam http://forum.muratordom.pl/guzek-na-wezlach,t160813.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć Z pracy pisżę to troche mi przeszkadzają. Mayland, u lekarza nie byłam bo nie zdążyłam Musiałam zjeść obiad- długo się gotował- i potem w korku stałam, a potem to już musiałam na kawę z koleżanką zdążyć to do lekarza dojdę mam nadzieję w poniedziałek. Dzięki za linka. Problem taki, że ja nie jestem alergiczką, nie choruję, no rzadko...to nie wiem...i nie znika a to już 4 dzień. Poczekam do poniedziałku bo skierowanie na krew mam od gina i niedługo robię ale robiłam miesiąc temu i wszystko było książkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Małgoś, nie musi lecieć na panienki, bo ja już mężatka, to nawet niezbyt atrakcyjna dla niego byłabym. Ale ładne ciałko ma, miło popatrzeć. Olga, z tym koniem to normalnie mnie ciągnie od 2-3 lat. Jakoś boję sie, ze jak kiedys trafi sie jakiś zabiedaczony i ja akurat bedę przy kasie to pewnie sprowadzę do domu. Będzie w salonie jak u Pippi mieszkał Maciejka2, bardzo dziękuję za komplementy ale jakos ja nie widzę tego gustu w tych gołych ścianach... Za jakieś 3-4 lata może coś bedzie juz na rzeczy ale teraz?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mi się taki guzek pojawia i znika od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No żartujesz? ale to jakieś nienormalne, poza tym boli.. moze to od fajek? organizm odtrucie robi czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Mój czasem też boli Chwilowo jest w odwrocie i prawie go nie ma Ale Ty na pewno powinnaś to sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.05.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ty się nie nabijaj.Nie lubie jak coś mam a nie wiem co to jest i dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts