Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Dokładnie. Mam program z którym potrzebuje pomocy bo nie wiem jak z nim ruszyć :lol: Są szkolenia ale musiałabym dojeżdżać wiec znalazłąm dziewczynę która do domu do mnie przyjedzie. Nie tracę kasy i czasu na dojazdy. No i będę pracować na swoim kompie wiec siłą rzeczy pewne sprawy sobie poustawiam tak, by potem to wykorzystywać.

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Acha, dzika pszczoła zostaje. Tak przyjrzałam się jej, cieżko zapitalała, zeby zapchaćten zamek, coraz przynosi na du.pci ten pyłek żółty i tak buduje...niech buduje. Sama jest to biedaczki nie wyrzucę przecież. Co innego gdyby było ich więcej...

No i zostaje. :lol:

Takim oto sposobem mamy psa, kota-zdobyczne :lol: - rodzinę wróbelków i jeszcze jakąś świerkającą ale nie wiem jaką to pszczoła też do kompletu.

Na konia mąż nie zgodził sie. Powiedział ze gdybyśmy mieszkali u teściów z ich zabudowaniami i polami to bez mrugnięcia okiem. Nasze podwórze jest za małe.

Trudno. Będzie bez konia.

Przynajmniej póki się żaden nie przypałęta :lol: :lol: :lol:

Ja prawko robiłam dopiero 3 lata temu ale jeżdżę od lutego br. :lol:

Ale zdjęcie ciacha mam. muszę swojego tak opalić bo kaloryfery już ma :lol:

http://m.onet.pl/_m/4b2ec051555fb2f4b690515006f986a7,14,1.jpg

a potem siądnę i se będę podziwiać :lol:

Wiola, przeciez widac, ze on dziewczynami sie nie interesuje. :roll: :roll: :roll:

Cześć

Z pracy pisżę to troche mi przeszkadzają.

Mayland, u lekarza nie byłam bo nie zdążyłam :oops: Musiałam zjeść obiad- długo się gotował- i potem w korku stałam, a potem to już musiałam na kawę z koleżanką zdążyć to do lekarza dojdę mam nadzieję w poniedziałek.

Dzięki za linka. Problem taki, że ja nie jestem alergiczką, nie choruję, no rzadko...to nie wiem...i nie znika a to już 4 dzień.

Poczekam do poniedziałku bo skierowanie na krew mam od gina i niedługo robię ale robiłam miesiąc temu i wszystko było książkowe.

Małgoś, nie musi lecieć na panienki, bo ja już mężatka, to nawet niezbyt atrakcyjna dla niego byłabym. Ale ładne ciałko ma, miło popatrzeć. :lol:

Olga, z tym koniem to normalnie mnie ciągnie od 2-3 lat. Jakoś boję sie, ze jak kiedys trafi sie jakiś zabiedaczony i ja akurat bedę przy kasie to pewnie sprowadzę do domu. Będzie w salonie jak u Pippi mieszkał :lol:

Maciejka2, bardzo dziękuję za komplementy ale jakos ja nie widzę tego gustu w tych gołych ścianach... :oops:

Za jakieś 3-4 lata może coś bedzie juz na rzeczy ale teraz?.... :roll: