kachna28 30.05.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? No co sie nie da? Komenty czesto zaklada ktos inny. Oj Ty Kasia, Kasia, moze Ty w ciazy jestes? Ale w jakim dziale mu zalozyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Hyde Park? Grupy budujące? Mężczyzna też człowiek? Aaa, takiego działu nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Oj Ty Kasia, Kasia, moze Ty w ciazy jestes? Malgos -prosze mi tu nic nie insynuować! ja tylko raz dziennik (swój) zakladałam -i tyle na psychologu? albo na psychiatryku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Hyde Park? Grupy budujące? Mężczyzna też człowiek? Aaa, takiego działu nie ma... Hyde Park moze... Albo wymiana doswiadczen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Oj Ty Kasia, Kasia, moze Ty w ciazy jestes? Malgos -prosze mi tu nic nie insynuować! ja tylko raz dziennik (swój) zakladałam -i tyle To bardzo skutecznie go zalozylas, gdyz masz tylko galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Hyde Park? Grupy budujące? Mężczyzna też człowiek? Aaa, takiego działu nie ma... Hyde Park moze... Albo wymiana doswiadczen... Z Wymiany pogonią Dom bez granic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Hyde Park? Grupy budujące? Mężczyzna też człowiek? Aaa, takiego działu nie ma... Hyde Park moze... Albo wymiana doswiadczen... Z Wymiany pogonią Dom bez granic? Tylko szybko, bo Duch byl widziany u Anoleiz i smiga po watkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To bardzo skutecznie go zalozylas, gdyz masz tylko galerie. w zasadzie to nawet galeria nie jest, tylko watek o projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To bardzo skutecznie go zalozylas, gdyz masz tylko galerie. w zasadzie to nawet galeria nie jest, tylko watek o projektach Mowilam, ze w ciazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Hyde Park? Grupy budujące? Mężczyzna też człowiek? Aaa, takiego działu nie ma... Hyde Park moze... Albo wymiana doswiadczen... Z Wymiany pogonią Dom bez granic? Tylko szybko, bo Duch byl widziany u Anoleiz i smiga po watkach. No to co? Zabroni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Hyde Park? Grupy budujące? Mężczyzna też człowiek? Aaa, takiego działu nie ma... Hyde Park moze... Albo wymiana doswiadczen... Z Wymiany pogonią Dom bez granic? Tylko szybko, bo Duch byl widziany u Anoleiz i smiga po watkach. No to co? Zabroni? Zwierze tez czlowiek mogloby byc troche za ostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 a tak się da!? A co się ma nie dać? Pytanie tylko, gdzie? Na psychologu? Nieeeeee, bo sie zdoluje jeszcze bardziej. Hyde Park? Grupy budujące? Mężczyzna też człowiek? Aaa, takiego działu nie ma... Hyde Park moze... Albo wymiana doswiadczen... Z Wymiany pogonią Dom bez granic? Tylko szybko, bo Duch byl widziany u Anoleiz i smiga po watkach. No to co? Zabroni? Zwierze tez czlowiek mogloby byc troche za ostro... Już pisałam, że brak działu Mężczyzna też człowiek Może Wykonawca doskonały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 30.05.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zwierze tez czlowiek mogloby byc troche za ostro... jestem za! a nie ma czegoś o zjawiskach nadprzyrodzonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zwierze tez czlowiek mogloby byc troche za ostro... jestem za! a nie ma czegoś o zjawiskach nadprzyrodzonych? Nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wykonawca doskonaly to jest to... Tylko ludzie by mysleli, ze to reklama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wykonawca doskonaly to jest to... Tylko ludzie by mysleli, ze to reklama... Niech myślą, co chcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.05.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Wykonawca doskonaly to jest to... Tylko ludzie by mysleli, ze to reklama... Niech myślą, co chcą To dawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts