magpie101 30.04.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Witam! Co do projektu kuchni zaowazylam, ze plyta do gotowania jest zaraz obok slupka z piekarnikiem. Obojetnie czy to bedzie plyta gazowa czy elektryczna bok tego slupka bedzie sie albo opalal (od gazowej) albo odklejal (od elektrycznej), a zadna firma nie uwzgledni na to reklamacji. Przepraszam za wtracanie ale przy ogladaniu dziennika zaraz to wpadlo mi w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.04.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 magpie101 WItaj, cieszy mnie takie wtrącanie się. Bardziej prawdopodobny jest rozkład szafek na pierwszym projekcie (tym z ciemniejszymi szafkami), ale nie pamiętałam jakie dokładnie to były szafki a koniecznie ciekawiło mnie, jak będzie wyglądać w jasnej wersji. Tak więc trochę po łebkach wyszło jak wyszło. A w rzeczywistości wyjdzie pewnie jeszcze inaczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jaki piec?? szczególowo to ujęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.04.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 jaki piec?? szczególowo to ujęłaś jak to jaki? taki do grzania. do grzania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 no dobra.. a gdzie fotorelacja?? myślisz, że nikogo takie cuś nie interesuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.04.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Dobra, dobra... foto nie ma bo zamówiony na allegro. Będzie za jakiś tydzień. Wyszedł jakieś 600 zł taniej niż w sklepie. Nazwa to KOCIOŁ ZĘBIEC Z PODAJNIKIEM NA EKO-GROSZEK KP 15kW -ale można też palić pe(a?)letami ze słomą czy czymś takim. http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/351/31/14/351311414 Cena to jakaś diabelna: 6262,26 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 no widzisz i mnie to interesuje, bo mamy podobny tylko, że ze Stalmarka, ale też nas tyle kosztował. Nawet trochę więcej. Nie wiem, czy wiesz, ale jak dostaniesz fakturę to możesz się zgłosić do UM do ochrony środowiska po zwrot 20% z ceny zakupu. To za ekologię czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.04.2008 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Nie wiedziałam ooo to mój stary sie ucieszy i to bardzo. Ja też, na waciki mi powinno wystarczyć Zadowoleni jesteście ze swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 30.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 dopiero pod koniec zimy doszliśmy do ładu ze wszystkim, dużo czasu upłynęło zanim zoriwentowaliśmy się jaki opał ma największą wydajność, ciężko było dobrze ustawić komputer, czyli co ile miał iść podajnik, co ile dmuchawa, czy z pompą czy bez, jak utrzymać zadaną temperaturę. Ale jak już doszliśmy do ładu to wystarczyło tylko co parę dni wybrać popiół i dosypać do podajnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.05.2008 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 To dobrze ze już znacie go jak własną kieszeń W sumie to kiedy mieliście się poznawać jak nie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.05.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 wiolasz co to za przystojniak w Twoim awatarku? pasowałby do mojego awatarka a piec jest fajny,też taki chcę mieć bo już mam wizję ,że zimę spędzę ze szronem na rzęsach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2008 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Cześć Stelka. ten pies to zdjęcie z netu. Kiedyś miałam suczkę a'la wyżła niemieckiego-ojciec uratował ją przed śmiercią bo nie była do końca rasowa. Jak zobaczyłam tą mordkę to właśnie Zuźka mi się przypomina. Pieca osobiście nie widziałam. Ja w tym związku pełnię często rolę na odległość -jam inwestor strategiczny. Chyba się ze słuchawką w ręku urodziłam. Nie martw się, piec bedziecie mieli. Zawsze to wielkie cielsko Waszej suni Wasz podgrzeje trochę w jesienne dni. Tak więc wizję addalmy, bądźmy optymistkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 13.05.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Hej. Mam pytanie jaki to piec i jakie ma wymiary to z znaczy jak daleko wystaje od ściany i jaki jest długi? i tak w ogóle ile zajmuje miejsca? A w ogóle to jaką macie dużą kotłownie bo u nas się pojawił problem bo mamy trochę mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.05.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 WitamCo do wymiarów "wizualnych" to mogę powiedzieć, ze jest nieduży. Ale wymiarów nie znam. Na pewno są na stronie internetowej firmy Zębiec.Kotłownia jest pokręcona ale wszystko wg projektu. Mąż mówi, że piec się zmieści. Dziś dopiero wstawili go do kotłowni i ustawili dokładnie tak jak ma być, ale ja jeszcze tego nie widziałam. Jak tylko będzie możliwość to wrzucę zdjęcia jak to wygląda w kotłowni.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.05.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 no widzisz i mnie to interesuje, bo mamy podobny tylko, że ze Stalmarka, ale też nas tyle kosztował. Nawet trochę więcej. Nie wiem, czy wiesz, ale jak dostaniesz fakturę to możesz się zgłosić do UM do ochrony środowiska po zwrot 20% z ceny zakupu. To za ekologię czy jakoś tak. Dzwoniłam. Dowiedziałam się, ze osobom fizycznym nie zwracają. Tylko osoby prawne i instytucje czyli: szkoły, przedszkola, szpitale. I podobnie wtedy jest z solarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata i Łukasz 13.05.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Ale to jest piec na eko groszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.05.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Tak, na ekogroszek, na jakieś palety- słoma czy trociny chyba też. obiecuję, że jak tylko znajdę w domu dokładny opis to odezwę się na pewno i powiem, co wiem. To jest strona z allegro, gdzie go kupiliśmy http://www.allegro.pl/item360067255_kociol_zebiec_z_podajn_na_eko_groszek_kp_15kw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.05.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 jak to nie dostaniecie skoro my dostaliśmy??? tylko sie nie przyznaj, że masz ruszta, trzeba je schować na przyjście komisji próbuj jeszcze raz taka kwota piechotą nie chodzi. Niech Ci nie pi.... głupot, przecież nie zmyślam. Mogę Ci nawet przedstawić rachunek z UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Naprawdę? to jak się to załawia? Jest na to jakiś przepis? i w jakim urzędzie byłaś?Ja dzwoniłam do Urzędu miasta do wydziału ochrony środowiska i wysłała mnie do jakiegoś inspektoratu. Zadzwoniłam tam a tam, że tylko osoby prawne i instytucje dostają.Podpowiedz coś może wiecej...a może to dlatego dostaliście, bo zmienialiscie piec ze zwykłego na ekogroszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Szukałam jeszcze raz. Każda gmina ma swoje postanowienia. Moja gmina-znaczy Rzeszów- nie ma pieniędzy na takie zwroty i nie daje zwykłemu szaraczkowi- znaczy osobie fizycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts