efilo 02.06.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 przeczytałam o pszczole. wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ja też, Wiola Ty jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2009 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Że co pszczoła? Że jest? Nie było jej ze 2 dni i już chciałam wszystko wydłubać, ale na szczęście leń mnie ogarnął i proszę, wróciła dziś Pewnie te deszcze ją przegnały Wczoraj odkryłam gniazo pod dachem. No i przesunęłam dokonczenie elewacji bo nie wiem czy tam są małe czy nie. Muszę się upewnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 To ta pszczola juz urodzila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 02.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Że co pszczoła? Że jest? Nie było jej ze 2 dni i już chciałam wszystko wydłubać, ale na szczęście leń mnie ogarnął i proszę, wróciła dziś Pewnie te deszcze ją przegnały Wczoraj odkryłam gniazo pod dachem. No i przesunęłam dokonczenie elewacji bo nie wiem czy tam są małe czy nie. Muszę się upewnić. Mam nadzieję, że one to doceniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 to o pszczół małe chodzi ? no nie przeginajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 02.06.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Obstawialbym raczej ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Obstawialbym raczej ptaszki A! ptaszki! -to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Obstawialbym raczej ptaszki A! ptaszki! -to rozumiem Uderz w stol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Obstawialbym raczej ptaszki A! ptaszki! -to rozumiem Uderz w stol... już nie "ciąża"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.06.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Obstawialbym raczej ptaszki A! ptaszki! -to rozumiem Uderz w stol... już nie "ciąża"? Jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cześć A moja pszczoła miała rodzić?? Elewacja przesunięta ze względu na gniazdo, które mam pod dachem. Nie wiem czy są małe ptaszki, tylko słyszę jakieś ćwierkanie a nigdy nie widziałam ich na żywo. Więc nie wiem, czy tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Moja inteligencja narazie wysiada, nie kumam kto był w ciąży - pszczoła czy ptaszek - dlatego tylko dzień dobry mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cześć w ciązy jestem ja-w wielkim skrócie Ptaszek ma tylko u mnie gniazdko a pszczoła magazyn wosku w zamku drzwiowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Aaaaa...teraz już powoli nadrabiam ... A ta pszczoła to innego miejsca nie mogła sobie znaleźć? Dziwny ten magazyn, mały trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Magazyn wystarcza, jest prawie 4 większy niż pszczoła Jak zaklei całość to do domu nie wejdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ciasny ale własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 o to to i za darmo, kredytu nie trzeba Podzielę sie z osobami tu zagladającymi moim zdaniem. Jak wiedzą niektórzy, obecnie mój stan wiąże sie też z różnymi dziwnymi sytuacjami, które wymagają m.in. zainstalowania wszędzie zapachów. I tak chciałam polecić zapach do zmywarki marki Tesco, za 6,5 zł. Ja akurat mam cytrynowy. Jest super, pięknie wszystko pachnie, nie wyjmuję się go do zmywania ale zostawia zawieszony, wystarcza na ok. 60 myć. Polecam naprawdę nie polecam zmywarku, którą mam. AMica coś tam- jest w dzienniku. Nie domywa, właśnie znowu musiałam poprawiać ręcznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zapach do zmywarki? Dobrze, że w ciąży nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No kochana, to konieczność W lodówce też mam pochłaniacz, a wędlinę i mięso mam popakowane w woreczki foliowe Jak mam gorszy dzień to wogle do lodówki nei zagladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts