OK 03.06.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Powtarzam, przerąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No dzęki, dzięki dlatego włąśnie odpoczywać musze na forum, zeby nie myślec o przykrych rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 03.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 O, to bardzo rozsądne podejście do sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Też tak miałam. Ale po prostu nie zaglądałam ani do lodówki ani do zmywarki. Na szczęście zapachy mi nie przyszły do głowy. Jeszcze bym się musiała za jakąś robotę chwycić a tak na poważnie to ja prawie całą ciążę pracowałam i to do późna więc o zaglądaniu do lodówki nie było mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Efilo, to nie tak, że o nich myśle. Ja po sekundzie po wejsciu do kuchni potrafię się na zakrętach nie wyrabiać Też chciałam pracować, nosić ładne ciuchy ciążowe i wogle dumna chodzić z brzucha. ALe d.pa. Jest jak jest i nei muszę kupować ciuchów ciążowych, bo większość dnia mam zalecane leżeć. Wczoraj dostałam od męża spodnie dresowe. Na najbliższe miesiące to mój domowy strój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja też mam amice i też nie domywa ale ja ją dostałam za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Efilo, to nie tak, że o nich myśle. Ja po sekundzie po wejsciu do kuchni potrafię się na zakrętach nie wyrabiać Też chciałam pracować, nosić ładne ciuchy ciążowe i wogle dumna chodzić z brzucha. ALe d.pa. Jest jak jest i nei muszę kupować ciuchów ciążowych, bo większość dnia mam zalecane leżeć. Wczoraj dostałam od męża spodnie dresowe. Na najbliższe miesiące to mój domowy strój wiolciu współczuję. ja miałam super ciążę. bardzo dobrze się czułam. pracowałam jeszcze w 9 miesiącu i poszłam na L-4 tylko dlatego że się za biurkiem nie mogłam zmieścić i mi było niewygodnie. a o tej pracy to napisałam żeby nie było że ja taki leń byłam i mi się nawet obiadu nie chciało zrobić mam jeszcze jakieś ładne bluzeczki może chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Nie, dzięki, jeszcze Ci sie mogą przydać Ja muszę mieć swoje, sama chcę wybierać i kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wiola współczuje siedzenia w domu i takiego samopoczucia ... moja koleżanka a właściwie dwie, które urodziły kilka dni temu całą ciąże musiały w domu przesiedzieć. nie wiem co się teraz dzieje ale co raz więcej jest dziewczyn, które muszą siedzieć w domu podczas ciąży ... u mnie w pracy nie było jeszcze żadnej, która by nie była na zwolnieniu ... trzeci miesiąc przychodzi a one L4 przynoszą ... nie to żebym się złościła ale martwi mnie to ... mam wrażenie, że kiedyś tak nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 nie polecam zmywarku, którą mam. AMica coś tam- jest w dzienniku. Nie domywa, właśnie znowu musiałam poprawiać ręcznie. ale we wszystkich programach nie domywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wiola współczuje siedzenia w domu i takiego samopoczucia ... moja koleżanka a właściwie dwie, które urodziły kilka dni temu całą ciąże musiały w domu przesiedzieć. nie wiem co się teraz dzieje ale co raz więcej jest dziewczyn, które muszą siedzieć w domu podczas ciąży ... u mnie w pracy nie było jeszcze żadnej, która by nie była na zwolnieniu ... trzeci miesiąc przychodzi a one L4 przynoszą ... nie to żebym się złościła ale martwi mnie to ... mam wrażenie, że kiedyś tak nie było. Z jednej strony lekarze chetnie daja te zwolnienia, z drugiej chyba kiedys mlodsze kobiety zachodzily w ciaze, nie bylo problemow ciaz zagrozonych, bo po prostu nie robilo sie standardowo USG, a przecietnie kobieta szla do lekarza w 4 miesiacu. Chyba mniej sie dbalo o to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wiola współczuje siedzenia w domu i takiego samopoczucia ... moja koleżanka a właściwie dwie, które urodziły kilka dni temu całą ciąże musiały w domu przesiedzieć. nie wiem co się teraz dzieje ale co raz więcej jest dziewczyn, które muszą siedzieć w domu podczas ciąży ... u mnie w pracy nie było jeszcze żadnej, która by nie była na zwolnieniu ... trzeci miesiąc przychodzi a one L4 przynoszą ... nie to żebym się złościła ale martwi mnie to ... mam wrażenie, że kiedyś tak nie było. Z jednej strony lekarze chetnie daja te zwolnienia, z drugiej chyba kiedys mlodsze kobiety zachodzily w ciaze, nie bylo problemow ciaz zagrozonych, bo po prostu nie robilo sie standardowo USG, a przecietnie kobieta szla do lekarza w 4 miesiacu. Chyba mniej sie dbalo o to wszystko. też tak myśle, kiedyś 20sto latki rodziły dziś granica przesuwa się o prawie 10 lat ... kurcze jak u nas wszystko dobrze pójdzie tak jak planujemy to będę miała 31 lat ja urodzę pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.06.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 kurcze jak u nas wszystko dobrze pójdzie tak jak planujemy to będę miała 31 lat ja urodzę pierwsze identycznie jak u nas planujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.06.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wiola współczuje siedzenia w domu i takiego samopoczucia ... moja koleżanka a właściwie dwie, które urodziły kilka dni temu całą ciąże musiały w domu przesiedzieć. nie wiem co się teraz dzieje ale co raz więcej jest dziewczyn, które muszą siedzieć w domu podczas ciąży ... u mnie w pracy nie było jeszcze żadnej, która by nie była na zwolnieniu ... trzeci miesiąc przychodzi a one L4 przynoszą ... nie to żebym się złościła ale martwi mnie to ... mam wrażenie, że kiedyś tak nie było. Z jednej strony lekarze chetnie daja te zwolnienia, z drugiej chyba kiedys mlodsze kobiety zachodzily w ciaze, nie bylo problemow ciaz zagrozonych, bo po prostu nie robilo sie standardowo USG, a przecietnie kobieta szla do lekarza w 4 miesiacu. Chyba mniej sie dbalo o to wszystko. też tak myśle, kiedyś 20sto latki rodziły dziś granica przesuwa się o prawie 10 lat ... kurcze jak u nas wszystko dobrze pójdzie tak jak planujemy to będę miała 31 lat ja urodzę pierwsze Noooooo, ja wczesniej nie mam szans na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 03.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 kurcze jak u nas wszystko dobrze pójdzie tak jak planujemy to będę miała 31 lat ja urodzę pierwsze identycznie jak u nas planujemy miejmy tylko nadzieję, że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2009 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Cześć nie polecam zmywarku, którą mam. AMica coś tam- jest w dzienniku. Nie domywa, właśnie znowu musiałam poprawiać ręcznie. ale we wszystkich programach nie domywa? Nie wiem, używam tylko jednego, bo tylko jeden jest mi potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2009 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 wiola współczuje siedzenia w domu i takiego samopoczucia ... moja koleżanka a właściwie dwie, które urodziły kilka dni temu całą ciąże musiały w domu przesiedzieć. nie wiem co się teraz dzieje ale co raz więcej jest dziewczyn, które muszą siedzieć w domu podczas ciąży ... u mnie w pracy nie było jeszcze żadnej, która by nie była na zwolnieniu ... trzeci miesiąc przychodzi a one L4 przynoszą ... nie to żebym się złościła ale martwi mnie to ... mam wrażenie, że kiedyś tak nie było. Z jednej strony lekarze chetnie daja te zwolnienia, z drugiej chyba kiedys mlodsze kobiety zachodzily w ciaze, nie bylo problemow ciaz zagrozonych, bo po prostu nie robilo sie standardowo USG, a przecietnie kobieta szla do lekarza w 4 miesiacu. Chyba mniej sie dbalo o to wszystko. Samo to, że lekarz chętniej daje L4 to raz, dwa to to, że kobiety czuja się pewniej będąc na zwolnieniu a mając umowę o pracę. Pomyśl tylko: dostajesz wypłatę 100% a nie musisz pracować. Poza tym teraz organizm po 25 jest dużo słabszy niż ten nastolatki. Ja w 1 ciąży lepiej sie czułam niż teraz, tylko te nudności a pracowałam w McDonaldzie i strasznie mi to przeszkadzało. Poza tym, sam kierownik wysłał mnie na L4 bo bał się, że mogę sie uderzyć nawet niechcący w jakiś kant podczas takiego ruchu. No dobra, koniec o ciązy. Ja ją mam na codzień Dziś okropnie pochmurny dzień. Okropnie... Wypiłam kawę i nadal śpię. Wszyscy zaspali, więc do pracy pojechał tylko mąż, Julka jeszcze śpi bo ma wagary Ależ mnie cieszy to, że non stop po przedszkolu biega po dworze. Jest taka wybiegana jak koń jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 04.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 no wreszcie, myslalem ze o ciążach się nie skończy . My jestemy po dwóch i wystarczy, zdecydowanie wystarczy. Ale oczywiscie gratulawki, lubie takie male dzieci - u innych rzecz jasna . A u mnie w Małopolsce się biega po polu a nie po dworze . I powiem, że nawet te 14ar (minus dom) młodemu nie wystarcza. Wozimy go na inne ruchowe zajęcia, bo by dom rozniósł, adhd czy coś? i po kim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Cześć gregorczyk, dawno Cię nie było Na podkarpaciu też na polu A syn? może jest tylko niewybiegany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts