malgos2 05.06.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ufff. No wreszcie cos pozytywnego. Bo na razie to cala dyskusja musi sie toczyc wedlug zasady Olgi. Małgoś cholercia, pisz, ze podpuszczasz W ubiegłym tygodniu chorowalismy na raka od płyt osb, w tym od styropianu... Co zaplanowałaś na następny tydzień? Uprzedź mnei zanim sie w role wczuje No jasne, przeciez mnie znasz. Uprzedze Cie na priv jak cos znajde w necie. Małgoś a od betonu to też chyba możńa raka dostać ... No co Ty! Od piasku i cementu? Zreszta ja nie mam betonu... no dobra ... podpuszczam Cię Predzej od deski barlineckiej. Jestem na siebie tak wkurzona, ze ja mam, ze nie masz pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.06.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Brązowe plamy powiatasz.....marmurkowe....hmmm..... A co piłaś dzień wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Brązowe plamy powiatasz.....marmurkowe....hmmm..... A co piłaś dzień wcześniej? Herbate. Powaznie Ci mowie Mayland, i to nie ja je tylko widze, tylko mama mi dziure w brzuchu wierci, ze cos mi sie dzieje. Jest to powazna choroba odforumowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 DObra, lece do domu Na odwyk odforumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Brązowe plamy powiatasz.....marmurkowe....hmmm..... A co piłaś dzień wcześniej? Herbate. Powaznie Ci mowie Mayland, i to nie ja je tylko widze, tylko mama mi dziure w brzuchu wierci, ze cos mi sie dzieje. Jest to powazna choroba odforumowa. To nie od foruma, tylko od roboty Ci się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Brązowe plamy powiatasz.....marmurkowe....hmmm..... A co piłaś dzień wcześniej? Herbate. Powaznie Ci mowie Mayland, i to nie ja je tylko widze, tylko mama mi dziure w brzuchu wierci, ze cos mi sie dzieje. Jest to powazna choroba odforumowa. To nie od foruma, tylko od roboty Ci się robi Aaaaaaaaaaaaaaa, no widzisz. Tez tak podejrzewalam... Musze sie na urlop wyslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ufff. No wreszcie cos pozytywnego. Bo na razie to cala dyskusja musi sie toczyc wedlug zasady Olgi. Małgoś cholercia, pisz, ze podpuszczasz W ubiegłym tygodniu chorowalismy na raka od płyt osb, w tym od styropianu... Co zaplanowałaś na następny tydzień? Uprzedź mnei zanim sie w role wczuje No jasne, przeciez mnie znasz. Uprzedze Cie na priv jak cos znajde w necie. Małgoś a od betonu to też chyba możńa raka dostać ... No co Ty! Od piasku i cementu? Zreszta ja nie mam betonu... no dobra ... podpuszczam Cię Predzej od deski barlineckiej. Jestem na siebie tak wkurzona, ze ja mam, ze nie masz pojecia. o cholera! a od jakiej ilości? bo ja mam ok 45m.kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Ufff. No wreszcie cos pozytywnego. Bo na razie to cala dyskusja musi sie toczyc wedlug zasady Olgi. Małgoś cholercia, pisz, ze podpuszczasz W ubiegłym tygodniu chorowalismy na raka od płyt osb, w tym od styropianu... Co zaplanowałaś na następny tydzień? Uprzedź mnei zanim sie w role wczuje No jasne, przeciez mnie znasz. Uprzedze Cie na priv jak cos znajde w necie. Małgoś a od betonu to też chyba możńa raka dostać ... No co Ty! Od piasku i cementu? Zreszta ja nie mam betonu... no dobra ... podpuszczam Cię Predzej od deski barlineckiej. Jestem na siebie tak wkurzona, ze ja mam, ze nie masz pojecia. o cholera! a od jakiej ilości? bo ja mam ok 45m.kw. Niezaleznie od ilosci dostaje od niej bialej goraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a połączenie podłogówki+deski barlineckiej to murowana bezplodność jest podobno [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 a połączenie podłogówki+deski barlineckiej to murowana bezplodność jest podobno Ufff... dobrze, ze nie mam podlogowki. Ale ona mnie wkurza nie ze wzgledow zdrowotnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 mnie jeszcze nie zdążyła wkurzyć , ta bezpłodność to jak się gołymi jajkami na niej siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 mnie jeszcze nie zdążyła wkurzyć , ta bezpłodność to jak się gołymi jajkami na niej siedzi To Ci na szczescie nie grozi. Mnie wkurza, ale wypierdziele ja przy najblizszej okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mnie wkurza, ale wypierdziele ja przy najblizszej okazji... czyli co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.06.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Małgoś a od betonu to też chyba możńa raka dostać ... A ceramika jaka rakotwórcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mnie wkurza, ale wypierdziele ja przy najblizszej okazji... czyli co? Gola wylewka a na niej linoleum. Nie wiem jeszcze co, ale patrzec na nia nie moge, bo jest efektem wkrecenia mnie w nia przez fachoffcuff. A i tak ja spierdzielili i to jest normalnie mistrzostwo swiata, zeby nie umiec barlinka polozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.06.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mnie wkurza, ale wypierdziele ja przy najblizszej okazji... czyli co? Gola wylewka a na niej linoleum. Nie wiem jeszcze co, ale patrzec na nia nie moge, bo jest efektem wkrecenia mnie w nia przez fachoffcuff. A i tak ja spierdzielili i to jest normalnie mistrzostwo swiata, zeby nie umiec barlinka polozyc. no ale Ty będziesz mieć beton przecież?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Mnie wkurza, ale wypierdziele ja przy najblizszej okazji... czyli co? Gola wylewka a na niej linoleum. Nie wiem jeszcze co, ale patrzec na nia nie moge, bo jest efektem wkrecenia mnie w nia przez fachoffcuff. A i tak ja spierdzielili i to jest normalnie mistrzostwo swiata, zeby nie umiec barlinka polozyc. no ale Ty będziesz mieć beton przecież?! A nie slyszalas, ze jakis tam beton to ja juz mam? Widac jak czesto do dziennika zagladasz. Mam tfu, barlinek w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzień dobryGłowa mnie boli, idę poczytać i nic już nie piszę, bo słabo myślę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2009 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 eeeeeeeeeeeeech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts