wiolasz 06.06.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, szczerze, to wolałabym lepiej niż ten Twój łazienkowy sufit. Na początku myślałam że to na ścianie jest ale koszmarnie to musi wyglądać, rozumiem Cię. Przespałam się 2 godzinki i jakoś mi lepiej. Dobrze, że dziecko samo sobą się zajęło Teraz u mnie pada porządnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dobrze, że dziecko samo sobą się zajęło Teraz u mnie pada porządnie.. które dziecko? u mnie piździ na razie jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Julka, a które Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.06.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Olga, szczerze, to wolałabym lepiej niż ten Twój łazienkowy sufit. Na początku myślałam że to na ścianie jest ale koszmarnie to musi wyglądać, rozumiem Cię. W każdym razie już wiesz, jak można spieprzyć biały sufit Da się Niewielu rzeczy w życiu można być pewnym, ale tego, że można spieprzyć wszystko - na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 cześć niedzielnie...chyba niedzielnie... Trochę zagubiona jestem bo tak intensywnym weekendzie. Mąż wczoraj wstał w końcu i wieczorem nawet posprzątał swój bałagan w garazu, bo okazało się, że czegoś szukał i znaleźć nie mógł Pies jak spał w domu tak nadal śpi. Jeśli przenoocuje na podwórzu to rano z wielkimi pretesjami do nas przychodzi i tak głośno piszczy, ze pewnie ma rację Wiec mąż stwierdził, że buda jest na wypadek deszczu, kiedy nas nie ma w domu. Luna w budzie siedzi, wiec problem ma mąż a nie pies Justyś, podrzuć nazwę tych liści, może to dobry pomysł, a jeszcze trzebaby je wysuszyć. Olga, pomaluj ładnie ten sufit, przyłóż się, bo aż szkoda patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Pomaluję Jak tylko się zbiorę To może potrwać Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.06.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Oooo to tak jak u mnie. Musi odleżeć swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 07.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Oj tak Pomyślmy W grudniu się zebrałam i oskubałam gazrurkę z resztek tynku (w remont umknęło ), i w końcu ją pomalowałam Od grudnia się zbieram, żeby pomalować sufit Do tego muszę zdjąć suszarkę... oj, może potrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzień dobry Ja w poprzednim mieszkaniu tak czekałam z pomalowaniem futryny w łazience -w końcu minęło 6 lat i się przeprowadziliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A ja od lutego zeby poodkurzac w mieszkanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.06.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A ja od lutego zeby poodkurzac w mieszkanku. no to faktycznie -jesteś z nas wszystkich najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A ja od lutego zeby poodkurzac w mieszkanku. no to faktycznie -jesteś z nas wszystkich najlepsza Bo ciagle cos robia brudzacego i nie chce mi sie jak ten Syzyf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 07.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A ja od lutego zeby poodkurzac w mieszkanku. no to faktycznie -jesteś z nas wszystkich najlepsza Bo ciagle cos robia brudzacego i nie chce mi sie jak ten Syzyf. racja -poczekaj na finał lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 A ja od lutego zeby poodkurzac w mieszkanku. no to faktycznie -jesteś z nas wszystkich najlepsza Bo ciagle cos robia brudzacego i nie chce mi sie jak ten Syzyf. racja -poczekaj na finał lepiej Poza tym chlopaki sami duzo posprzatali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzień dobry Podobno piękna pogoda wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bianca 08.06.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Dzień dobry Podobno piękna pogoda wraca Dzień dobry. U nas tylko do czwartku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Eeee dobre i to. W przyrodzie jak widać musi być równowaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 08.06.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 u nas niby troche jest slonca, ale zeby pieknie bylo to nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No tak, słońce czy nie, malowania się nie doczekam chyba poszukam jakiejś ekipy sama, bo coś mi sie nie widzi, żeby maż sie za to zabrał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 u nas niby troche jest slonca, ale zeby pieknie bylo to nie powiem Zawsze zostaje solarium na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts