malgos2 08.06.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Solarium nie dla ciezarowek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja mam naturalne za oknem, to solarium to dla Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Tez mam naturalne. A jutro ma byc 30 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.06.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 zapytam dziś męża o te liście, z tego co wiem to zbiera się je suche i ewentualnie tylko dosusza. dam znać wieczorkem u mnie właśnie okropna burza!!!!!!! piorunami wali i błyska się strasznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 U mnie pogoda super, wiaterek wieje, cieplutko..Wieczorem bedzie burza pewnie a od jutra z Krakowa gorąc straszny przyjdzie... Justyś, dziękiJak Ci się nowe Simy podobają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 U mnie pogoda super, wiaterek wieje, cieplutko.. Wieczorem bedzie burza pewnie a od jutra z Krakowa gorąc straszny przyjdzie... Justyś, dzięki Jak Ci się nowe Simy podobają? jeszcze nie rozgryzłam do końca simów ... nie mam kiedy grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Z Krakowa mowisz? A ja myslalam, ze Tarnobrzeg to najcieplejszy punkt w Polsce, przynajmniej takie newsy chodza w pociagu z Balic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja na podstawie Twoich newsów pogodowych kraczę Małgoś Justyś, jak doczekasz w nieświadomości do gwiazdki to Ci powiem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Eeeee, wiesz jak pogodowa mapa wyglada - mniej wiecej na poludniu ma byc tyle. Ciekawe czy pojde jutro na ta randke czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 08.06.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ja na podstawie Twoich newsów pogodowych kraczę Małgoś Justyś, jak doczekasz w nieświadomości do gwiazdki to Ci powiem co i jak nie no mam nadzieję, że w czwartek siądę i pogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Eeeee, wiesz jak pogodowa mapa wyglada - mniej wiecej na poludniu ma byc tyle. Ciekawe czy pojde jutro na ta randke czy nie. I co? źle Ci bez męza? chociaż na randki chodzisz...ja tylko obiady gotuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Eeeee, wiesz jak pogodowa mapa wyglada - mniej wiecej na poludniu ma byc tyle. Ciekawe czy pojde jutro na ta randke czy nie. I co? źle Ci bez męza? chociaż na randki chodzisz...ja tylko obiady gotuje.. Eeeeeee, obiady gotujemy razem, pijemy sobie winko i gadamy. Zadna randka mi tego nie zastapi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Eeeee, wiesz jak pogodowa mapa wyglada - mniej wiecej na poludniu ma byc tyle. Ciekawe czy pojde jutro na ta randke czy nie. I co? źle Ci bez męza? chociaż na randki chodzisz...ja tylko obiady gotuje.. Eeeeeee, obiady gotujemy razem, pijemy sobie winko i gadamy. Zadna randka mi tego nie zastapi. To czemu Tego Naszego w końcu do siebie nie zabierzesz na dłużej? Nawet mogę Ci dopłacić, ale min. pół roku, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Eeeee, wiesz jak pogodowa mapa wyglada - mniej wiecej na poludniu ma byc tyle. Ciekawe czy pojde jutro na ta randke czy nie. I co? źle Ci bez męza? chociaż na randki chodzisz...ja tylko obiady gotuje.. Eeeeeee, obiady gotujemy razem, pijemy sobie winko i gadamy. Zadna randka mi tego nie zastapi. To czemu Tego Naszego w końcu do siebie nie zabierzesz na dłużej? Nawet mogę Ci dopłacić, ale min. pół roku, oki? Na pol roku to za dlugo. Ide sobie zrobic maseczke na biust przed randka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Widzisz jaka z Ciebie koleżanka? A żona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Widzisz jaka z Ciebie koleżanka? A żona?? Trzeba mi bylo to w styczniu zaproponowac. Nie bede potem dwoch mezow utrzymywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Widzisz jaka z Ciebie koleżanka? A żona?? Trzeba mi bylo to w styczniu zaproponowac. Nie bede potem dwoch mezow utrzymywac. Ale ja chciałam dopłacić To nic, znajdę nabywcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Widzisz jaka z Ciebie koleżanka? A żona?? Trzeba mi bylo to w styczniu zaproponowac. Nie bede potem dwoch mezow utrzymywac. Ale ja chciałam dopłacić To nic, znajdę nabywcę. Ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 withanko Paniom burdello w firmie uprzatniete..jeszcze tylko fryzjer i bede na fhorumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.06.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Widzisz jaka z Ciebie koleżanka? A żona?? Trzeba mi bylo to w styczniu zaproponowac. Nie bede potem dwoch mezow utrzymywac. Ale ja chciałam dopłacić To nic, znajdę nabywcę. Ile? Na Ciebie to mnie nie stać, poszukam jakiejś frajerki, takiej jak ja co za darmo będzie chciała. Jak już sie gapnie to będzie za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts