malgos2 08.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 No dobra, nie wiem, ktora jest pierwsza, ktora druga, w kazdym razie jesli bedziesz chcial, zeby Ci "polonista" rzucil okiem to mow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.06.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 łokej ...polonaistkho:) senkjujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.06.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Sugeruje zrobic tez wersje w jezyku duchowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 08.06.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 lece do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 08.06.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Jak Ci się nowe Simy podobają? Gracie w SIMSy? ja też tylko się wstydziłam przyznać .. ale trójki jeszcze nie mam -na pensje czekałam i własnie dzisiaj przelali -jutro kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.06.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Się witam wieczorkiem U mnie w domu, to Wika głownie w simsy gra i właśnie w środę jedziemy kupić 3 Ja tradycjonalistka najwięcej grywałam w 1 i ta mi się najbardziej podobała a teraz nie mam czasu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jak Ci się nowe Simy podobają? Gracie w SIMSy? ja też tylko się wstydziłam przyznać .. ale trójki jeszcze nie mam -na pensje czekałam i własnie dzisiaj przelali -jutro kupuję Cześć Kachna, Ty teraz korzystaj bo jak dzieci przyjdą to nijak czasu nie bedzie. Ja nawet w 1 grać nie mogłam jak Julka już umiała myszke w ręku trzymać Mąż też mi jaja robił, mordował te moje simy, zamykał w pokoju bez drzwi i okien ech... Ja kupię dopiero jak kasa luzem będzie. Może jak becikowe dostane Na razie nawet na simy brak. Przygotowuję się do operacji Luny psychicznie. Nie wiem jak ja to zniosę Wczoraj byłam na szkoleniu Luny. Matko, jaki ten mój pies wyszkolony Siad, waruj, zostań- wszystko na jedno słowo wykonuje Ona tylko w domu taka luzara jest A dziś nocowała na dworze, chyba w budzie bo taka czyściutka była rano. Wychodzi mąż fotelik przełożyć i woła ją, Luna siadła ciut dalej, głowę wysoko w drugą stronę odwróciła i nic Obrażona normalnie, że jej do domu nie wpuściliśmy na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 berek i mykam krakuffek ) wóla nomalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Cze Duchu Randke słyszałam że masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 09.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 ty tysz ni mosh dalyko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Tak ale mi podróże niewskazane. Wczoraj pojechałam 20 km na szkolenie z psem. KOszmar 20 w jedną, 20 w drugą i spowrotem prosto do łazienki musiałam Na dłuższą drogę tylko Kachnę planuję odwiedzić bo już obiecałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Widze, ze ktos mi tu jakas przyzwoitke chce przyprowadzic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja mysle, że Duch może trochę się Ciebie boi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Bry U mnie grzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Jako dobra gospodyni i wzorowa hodowczyni swego psa, pomyślałam że rozpieszczę ją trochę i ugotuję jej maleńki fragmencik kaczki. No, nie taki znowu maleńki ale do garnka wszedł. Dodałam co trzeba, wyciągnęłam kaszę i już gotowa byłam te torebkę dorzucić do garnuszka, kiedy MSzM (Mój Szanowny Mąż) przyszedł do mnie z nowiną: Luna je nogę sarny. Ja co? jak? skąd? No idę ja, patrzę a ta moja psina rzeczywiście kopytko niewielkie obgryza. I nie to, że wydrapała z ziemi i teraz obgryza sobie starą kostkę. O nie! Świeżutka, czyściutka, z sierścią...i jeszcze z krwią Przecież cały dzień była ze mną, było tak gorąco, że spała w domu i ledwo zipiała. Poza tym już jakiś czas temu, kiedy zorientowała się że ona nie jest formułą 1 i kogo jak kogo ale sarny nie złapie- odpuściła im. Czasem dla relaksu pogoniła je z łąki. A tu noga?? I wtedy MSzM przypomniał sobie, że poprzedniej nocy coś sporawej wielkości łaziło w krzakach za naszym domem i Luna jakby ze strachem w oczach pchała się do domu. Matko! złapali już to zwierzę, co porywało zwierzęta w innej części kraju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Upolowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Matko, chyba nie... ale głowy sobie uciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.06.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Może przeszukaj te krzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Toż to prawie hektar jest. POza tym mnóstwo kleszczy tam jest. Aż tak mi nie zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bedziesz miala co robic w rakcie ciazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts