OK 09.06.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No tak, może lepiej nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 bedziesz miala co robic w rakcie ciazy Ty nie bądź taka dowciapna, co? Ja mam co robic, na FM siedzę. No chyba że mam sobie pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No tak, może lepiej nie wiedzieć nooo, niewiedza nie boli. Przynajmniej na początku. Popatrz na NItkę i jej mało uświadomioną sąsiadke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wiolu u nas pojawiły się ostrzeżenia o tym drapieżniku. Coś zagryza kozy w okolicy. Na stronie gminy zamieścili komunikat i ostrzeżenie. A my od Was daleko, kilkaset km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nie wiem, niby daleko ale kurczę wierzyć sie nie chce Ale czemu tylko kozy? Że mleko swieże i inne? Mąż mówi, że ta noga to nie taka świeża była U nas piękny wieczór, nie pada, nie jest duszno...superowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.06.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Akurat kozy zagryzione znaleźli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ja mysle, że Duch może trochę się Ciebie boi Przyzwoitka okazala sie nieodzowna. No i co z ta sarna w koncu? Moze to ta Puma u Was grasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Wiola doocieplenia budy to liście klonu ... ale muszą być baaaardzo suche i upchane na maxa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.06.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Cześć Luna zjadła nogę sarny, albo młodego jelonka, no ale sarnina w każdym razie. Dzieki Justyś, tylko gdzie ja te liście znajdę... Jesienią chyba lepiej nie? jadę z Julką- wagarowiczką notoryczną- na zakupy dziś. Julka chce chodzić na basen i niezbędne akcesoria muszę kupić Sobie kostium też, bo mój jest za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Cześć Może wypożycz Lunę Moni - ona ma poważny problem z sarenkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.06.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 eeee niewiele chyba pomoże, Luna zjada ale nie goni już. Szkoda jej nóg chyba Sąsiadka przyszła do mnie wczoraj, zebym skleiła podanie do burmistrza o wybudowanie drogi asfaltowej u nas. I jak to pisać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Czy ja wiem Jak każde podanie Na pewno "w imieniu mieszkańców X" lub "mieszkańcy X zwracają się z prośbą" czy z czym tam o wybudowanie drogi Jakieś uzasadnienie musi być rozsądne Czyja to droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 10.06.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 wiloa najlepiej jesienią podań to ja się napisałam piszczie szybko to może jak na jesień będą ustalać budżet to w przyszłym roku Wam drogę zrobią ... bo w tym jak miasto ma już wydany każdy grosik to możecie się niedoczekać a tak będa musieli rozpatrzyć Wasze pismo i ewentualnie uwzględnić w wydatkach na przyszły rok. I niech wszyscy mieszkańcy ulicy się podpiszą, zdjęcia zróbcie jak tam droga wygląda ... i to w te najgorsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Niekoniecznie jesienią - teraz jest bardzo dobry moment, bo w okolicach sierpnia często szukają na gwałt projektów, żeby im kasa nie przepadła, którą musza wydać Jak nie, to jesienią zawsze można powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 10.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 http://lh5.google.com/image/wlodarczyk.ania/RnVIBeeC-9I/AAAAAAAAAFA/KZiZkgK_1wo/kruche%20ciasto%20z%20truskawkami%20i%20kremem%20mascarpone%202.jpg dzień doberek jak zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.06.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 No właśnie przed tym ustalaniem chcą zdążyc, podpisy sie zbierze bo ludzie chcą asfaltu. Droga jest gminna, to do gminy piszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Zdjęcia na pewno pomogą Jeśli były tam jakieś wypadki/stłuczki/uszkodzenia itd. to trzeba koniecznie napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.06.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nie ma stłuczek, bo tu jedziesz max 20/h i to ryzykuje się uszkodzeniem samochodu. dziury jak leje po bombie Po południu coś skleje i wrzucę na forum, to pomożecie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 10.06.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Pomożemy To piszcie o tych uszkodzeniach - że koszty itd... Jeśli były jakieś faktyczne, stwierdzone to wymieniać, załaczyć faktury za naprawy (jeśli są oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.06.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 dobra, coś podpytam sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts