kachna28 11.06.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 A co Ty Wiola o takiej nieludzkiej porze wstajesz, co? widocznie "te w ciąży" tak mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.06.2009 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 hej dziś byliśmy u teściów i musieliśmy wczesnie wyjechać. Normalnie przecież też wstajję o 6, no co? ktoś musi wypchnąć rodzinkę z domu, żeby ktoś odpoczywać mógł, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.06.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Wiolaszko, to pismo to Twoje dzieło ?? Zdolna bestia z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Cześć Anulu, to pisemko to pomoc dziewczyn na szczęście Matko, Julki nie ma, dziwnie mi. Wczoraj sama dzwoniła do nas, ale ja oczywiście spałam i nie pogadałam z nią. Dziecko mi dorasta normalnie, no dorasta w zastraszającym tempie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dzień dobry dobrze, że Julka dorasta pomoże przy maluszku Pismo ok. Oby się udało!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Witanko Wiola, powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 W malowaniu? To mąż bedzie szalał z wałkiem Jakby co, będzie na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 W malowaniu tyż, ale głównie o drogę mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... dzień dobry czytałam ciut na temat szkoleń... chyba się będziemy na nie zapisywać po kolei. Mamy bardzo mądrego psa i nie chciałabym jej popsuć swoją niewiedzą aaaaaaa widziałam budę , no no no.... i jak się tam Juleczce dobrze bawi i Mańkowi tyż widzę pasi.... a Luna się przekona, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ale wiadomość przegapiłam Wiolu gratuluję rosnącego brzuszka Teraz już chyba nie masz wyjscia i trzeba będzie odzwyczaić córcię od spania z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Olga, trzymaj kciuki. Mam nadzieję, że się uda Nituś, idź bo warto. Wiem z własnego doswiadczenia, że pies tylko czeka na takie zainteresowanie z naszej strony. Luna w budzie już śpi i siedzi i wogle nie trzeba było jej za bardzo namawiać. Sama weszła Maniek tez Razem ich jeszcze w środku nie widziałam ale pewnie też się tam spotykają Monia, dzięki. Julka czeka niecierpliwie i chyba sama pójdzie do siebie, bo już jej mówiłam, że wszyscy sie nie zmieszczą w jednym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.06.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Trzymam, trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Olga, trzymaj kciuki. Mam nadzieję, że się uda Nituś, idź bo warto. Wiem z własnego doswiadczenia, że pies tylko czeka na takie zainteresowanie z naszej strony. Luna w budzie już śpi i siedzi i wogle nie trzeba było jej za bardzo namawiać. Sama weszła Maniek tez Razem ich jeszcze w środku nie widziałam ale pewnie też się tam spotykają Monia, dzięki. Julka czeka niecierpliwie i chyba sama pójdzie do siebie, bo już jej mówiłam, że wszyscy sie nie zmieszczą w jednym pokoju No to super. Oby udała się ta eksmisja bez bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 .... no u nas się to odbyło z bólami a i do tej pory o 6 rano mamy w łózku gościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja dzisiaj o 3 rano miałam goscia Wioli córeczka jest chyba starsza niż Twoje dzieci Nitus więc moze będzie trochę lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Julka jest pośrodku wiekowo ale to nie o wiek chodzi tylko o sam fakt wyrzucenia z domu. Chcę ją przygotować do tego, robimy razem pokój dla niej, kupimy łóżko takie, żeby tata usypiając Julkę mógł się zmieścić. Już wybrała sobie naklejki wróżek na ścianę, kolor farby (ku...ewski różowy ). Zobaczymy, powoli małymi kroczkami się da Idę, bo mąż już pół pokoju wyniósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Julka jest pośrodku wiekowo ale to nie o wiek chodzi tylko o sam fakt wyrzucenia z domu. Chcę ją przygotować do tego, robimy razem pokój dla niej, kupimy łóżko takie, żeby tata usypiając Julkę mógł się zmieścić. Już wybrała sobie naklejki wróżek na ścianę, kolor farby (ku...ewski różowy ). Zobaczymy, powoli małymi kroczkami się da Idę, bo mąż już pół pokoju wyniósł ale czego się nie robi żeby dzieci uszczęśliwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Julka jest pośrodku wiekowo ale to nie o wiek chodzi tylko o sam fakt wyrzucenia z domu. Chcę ją przygotować do tego, robimy razem pokój dla niej, kupimy łóżko takie, żeby tata usypiając Julkę mógł się zmieścić. Już wybrała sobie naklejki wróżek na ścianę, kolor farby (ku...ewski różowy ). Zobaczymy, powoli małymi kroczkami się da Idę, bo mąż już pół pokoju wyniósł Swietna metoda dać dziecku wolą rękę w urządzaniu pokoju. Naogół takie pokoje nam rodzicom średnio się podobają ale dzieci czują się wtedy bardzo ważne i dorosłe bo mogą o czymś decydowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... i w takim 'swoim' pokoju chętniej przebywają ze spaniem włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Mam nadzieję. niech sobie maluje jak chce. chcę jej zrobić jedną ścianę z kartkami do malowania przyczepionymi do ściany, taki flipczart, żeby mogła mazać ile chce. A co? Ja w swoim pokoju miałam trupie czaszki i plakaty z dziwnymi hasłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts