DarioAS 12.06.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 u mnie łóżko dla Dawidka przeważyło szalę, sam sobie wybrał i jak przyszło to już zejść z niego nie chciał Oczywiście był za mały, żeby niewiadomo jak decydować, ale jak zobaczył to auto na internecie, to juz wiedziałam, że to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ja jeszcze nie mam dzieciowych dylematów ale szczerze nie mogę się ich doczekać ... najchętniej już dziś urządziła bym pokój dla niemowlaka i siedziała w nim godzinami wariatka normalnie ze mnie ale za rok może już będę mogła taki urządzać na razie to już wózek sobie upatrzyłam ... mój mąż twierdzi, że zwariowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ania, i ten patetnt z łóżkiem to rewelka była Justyś. Jak już masz takie ciągnoty to kochana czas na Ciebie A MSzM od rana maluje mi pokój i jak do tej pory grzejnik tylko odkręcił i dwa okna taśmą zakleił nie ma to jak zajęcze tempo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ania, i ten patetnt z łóżkiem to rewelka była Justyś. Jak już masz takie ciągnoty to kochana czas na Ciebie A MSzM od rana maluje mi pokój i jak do tej pory grzejnik tylko odkręcił i dwa okna taśmą zakleił nie ma to jak zajęcze tempo... wiola miało być w tym roku już się nastwaiłam a tu mi niespodziankę w pracy zrobili w postaci awansu i kurna rok muszę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No tak, dobrze, żebyś potem miała gdzie wrócić.Mnie już dwa awanse ominęły. Teraz finansowo na tym cierpię bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 No tak, dobrze, żebyś potem miała gdzie wrócić. Mnie już dwa awanse ominęły. Teraz finansowo na tym cierpię bardzo. właśnie dlatego dogadałam się z szefem, że jak wyszkolę sobie tutaj dziewczyny to za rok mam ich błogosławieństwo sami mi to zaproponowali więc cieszę się bardzo. akurat u mnie w firmie jest baaaardzo prorodzinna polityka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To jeszcze przed odejściem załatw, zeby firma zrobiła przedszkole dla rodzin przyjeżdżających z dziećmi i jednocześnie dla pracowników. To byłoby super prorodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wiola zdjecia pokazuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To jeszcze przed odejściem załatw, zeby firma zrobiła przedszkole dla rodzin przyjeżdżających z dziećmi i jednocześnie dla pracowników. To byłoby super prorodzinne bawialnia i plac zabaw dla dzieci jest i nianię też mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... to super! bo teraz to wcale takie oczywiste nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... to super! bo teraz to wcale takie oczywiste nie jest a teraz kupujemy dla dzieci taki dmuchany zamek z trampoliną i zjeżdżalnią ale te dzieci fajnie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A ja nie wiem, gdzie w mieszkanku miejsce na dziecko by bylo. Chyba musze zaczac dom budowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To jeszcze przed odejściem załatw, zeby firma zrobiła przedszkole dla rodzin przyjeżdżających z dziećmi i jednocześnie dla pracowników. To byłoby super prorodzinne bawialnia i plac zabaw dla dzieci jest i nianię też mamy i pracownicy też korzystają?? Ja chcę u Ciebie pracować. Obiecuję ze sie nauczę co trzeba Anja, podpadasz żadnych zdjec nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A ja nie wiem, gdzie w mieszkanku miejsce na dziecko by bylo. Chyba musze zaczac dom budowac. No chyba musisz zacząć. Mieszkanie wynajmiesz to bedziesz miała na budowę A co? mąż wraca na stałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 To jeszcze przed odejściem załatw, zeby firma zrobiła przedszkole dla rodzin przyjeżdżających z dziećmi i jednocześnie dla pracowników. To byłoby super prorodzinne bawialnia i plac zabaw dla dzieci jest i nianię też mamy i pracownicy też korzystają?? Ja chcę u Ciebie pracować. Obiecuję ze sie nauczę co trzeba Anja, podpadasz żadnych zdjec nie będzie przywilej kadry kierowniczej tylko, że niania niestety nie jest cały rok a tylko wówczas jak jest sporo dzieci w hotelu ... najczęściej latem. teraz jest az 70 w różnym wieku ... takie małe skrzaty latają i wszędzie wchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 A ja nie wiem, gdzie w mieszkanku miejsce na dziecko by bylo. Chyba musze zaczac dom budowac. No chyba musisz zacząć. Mieszkanie wynajmiesz to bedziesz miała na budowę A co? mąż wraca na stałe? Taaaaaaaaa, wczoraj mu powiedzialam, ze czas sie ustatkowac, to on, ze trumne lepiej od razu sobie kupic. Dla niego nie ma gorszego slowa (zreszta ja wiem o tym, tak go tylko podpuscilam), nie moge liczyc na zadna ostateczna decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Małgoś, to Tobie też sie dzieciaka chce? Justyś, ale ja na kierowniczkę chce iść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Justyś, ale ja na kierowniczkę chce iść. tylko mala przeprowadzka by Cię czekała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja i tak kiedyś bedę nad morzem mieszkała. W górach jestem przez przypadek z miłości i niestety źle to współgra z moim ciśnieniem. Nad morzem jestem szczęśliwa bez kaw i takich tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ja i tak kiedyś bedę nad morzem mieszkała. W górach jestem przez przypadek z miłości i niestety źle to współgra z moim ciśnieniem. Nad morzem jestem szczęśliwa bez kaw i takich tam.... ja nie wyobrażam sobie mieszkać gdzie indziej ... mój mąż pochodzi spod Gorzowa i myślał, że tam nad jeziorami jest najfajniej ale przekonał się do klimatu nadmorskiego i teraz jak do rodziców jedzie to źle się czuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts