Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość justyna_m
ja jeszcze nie mam dzieciowych dylematów ale szczerze nie mogę się ich doczekać ... najchętniej już dziś urządziła bym pokój dla niemowlaka i siedziała w nim godzinami :wink: wariatka normalnie ze mnie :roll: ale za rok może już będę mogła taki urządzać :wink: na razie to już wózek sobie upatrzyłam ... :roll: mój mąż twierdzi, że zwariowałam :roll:

Gość justyna_m
Ania, i ten patetnt z łóżkiem to rewelka była :lol:

Justyś. Jak już masz takie ciągnoty to kochana czas na Ciebie :lol:

A MSzM od rana maluje mi pokój i jak do tej pory grzejnik tylko odkręcił i dwa okna taśmą zakleił :o nie ma to jak zajęcze tempo... :evil:

wiola miało być w tym roku :roll: już się nastwaiłam a tu mi niespodziankę w pracy zrobili w postaci awansu i kurna rok muszę poczekać :roll:

Gość justyna_m
No tak, dobrze, żebyś potem miała gdzie wrócić.

Mnie już dwa awanse ominęły. Teraz finansowo na tym cierpię bardzo.

właśnie dlatego dogadałam się z szefem, że jak wyszkolę sobie tutaj dziewczyny to za rok mam ich błogosławieństwo :wink: sami mi to zaproponowali więc cieszę się bardzo. akurat u mnie w firmie jest baaaardzo prorodzinna polityka :D

Gość justyna_m
To jeszcze przed odejściem załatw, zeby firma zrobiła przedszkole dla rodzin przyjeżdżających z dziećmi i jednocześnie dla pracowników. To byłoby super prorodzinne :lol:

bawialnia i plac zabaw dla dzieci jest i nianię też mamy :D

To jeszcze przed odejściem załatw, zeby firma zrobiła przedszkole dla rodzin przyjeżdżających z dziećmi i jednocześnie dla pracowników. To byłoby super prorodzinne :lol:

i pracownicy też korzystają??

Ja chcę u Ciebie pracować. Obiecuję ze sie nauczę co trzeba :lol:

Anja, podpadasz :evil: żadnych zdjec nie będzie :evil: :evil:

Gość justyna_m

i pracownicy też korzystają??

Ja chcę u Ciebie pracować. Obiecuję ze sie nauczę co trzeba :lol:

Anja, podpadasz :evil: żadnych zdjec nie będzie :evil: :evil:

przywilej kadry kierowniczej 8) tylko, że niania niestety nie jest cały rok a tylko wówczas jak jest sporo dzieci w hotelu ... najczęściej latem. teraz jest az 70 w różnym wieku ... takie małe skrzaty latają i wszędzie wchodzą :lol:

A ja nie wiem, gdzie w mieszkanku miejsce na dziecko by bylo. Chyba musze zaczac dom budowac. :-?

No chyba musisz zacząć. Mieszkanie wynajmiesz to bedziesz miała na budowę :lol: :lol:

A co? mąż wraca na stałe? :lol: :lol:

Taaaaaaaaa, wczoraj mu powiedzialam, ze czas sie ustatkowac, to on, ze trumne lepiej od razu sobie kupic. Dla niego nie ma gorszego slowa (zreszta ja wiem o tym, tak go tylko podpuscilam), nie moge liczyc na zadna ostateczna decyzje. :roll: :roll: :roll:

Gość justyna_m
Ja i tak kiedyś bedę nad morzem mieszkała. W górach jestem przez przypadek z miłości i niestety źle to współgra z moim ciśnieniem. Nad morzem jestem szczęśliwa bez kaw i takich tam....

ja nie wyobrażam sobie mieszkać gdzie indziej ... mój mąż pochodzi spod Gorzowa i myślał, że tam nad jeziorami jest najfajniej ale przekonał się do klimatu nadmorskiego i teraz jak do rodziców jedzie to źle się czuje.