wiolasz 12.06.2009 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Widzisz, Ty tam od początku jesteś to Tobie łatwiej. A ja co? do Marynarki mnie nie przyjęli to jak miałam meża z nad morza szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 mój z Gorzowa i jego mama upierała się żebyśmy tam zostali ... w sumie pracę tam miałam i podczas ostatniego roku studiów tam byłam i pracowałam ale później wyjechaliśmy za granicę na jakiś czas i jak wróciliśmy to usilnie szukałam dobrej pracy w Kołobrzegu żeby już blisko teściów nie mieszkać ... i na szczęście się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.06.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 to mieliscie szczescie a Ty Justynka skad pochodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 sorry, że się wetnę, ale tu padło ważne pytanie a nie chcę by gdzies się zapodziało MAłgoś odpowiedz Małgoś, to Tobie też sie dzieciaka chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 to mieliscie szczescie a Ty Justynka skad pochodzisz? ja od 3go roku życia w Kołobrzegu wcześniej rodzice mieszkali w Dębnie pod Gorzowem ale dostali pracę nad morzem i tutaj się przeprowadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 sorry, że się wetnę, ale tu padło ważne pytanie a nie chcę by gdzies się zapodziało MAłgoś odpowiedz Małgoś, to Tobie też sie dzieciaka chce? Powariowaly... Chce mi sie z rozsadku, bo zegar tyka i mysle, ze to moze byc fajne. Na pewno zachcialoby mi sie jak juz bym je miala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 sorry, że się wetnę, ale tu padło ważne pytanie a nie chcę by gdzies się zapodziało MAłgoś odpowiedz Małgoś, to Tobie też sie dzieciaka chce? Powariowaly... Chce mi sie z rozsadku, bo zegar tyka i mysle, ze to moze byc fajne. Na pewno zachcialoby mi sie jak juz bym je miala... Małgoś mi też się chce ... ja już wózek wybrałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 sorry, że się wetnę, ale tu padło ważne pytanie a nie chcę by gdzies się zapodziało MAłgoś odpowiedz Małgoś, to Tobie też sie dzieciaka chce? Powariowaly... Chce mi sie z rozsadku, bo zegar tyka i mysle, ze to moze byc fajne. Na pewno zachcialoby mi sie jak juz bym je miala... Małgoś to słuchaj w ramach mobilizacji to na parapetówę Ci sprawię fotelik samochodowy baby born , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jak mi się chciało dzieciaka, to wszędzie widziałam ciężarne i babki z wózkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 sorry, że się wetnę, ale tu padło ważne pytanie a nie chcę by gdzies się zapodziało MAłgoś odpowiedz Małgoś, to Tobie też sie dzieciaka chce? Powariowaly... Chce mi sie z rozsadku, bo zegar tyka i mysle, ze to moze byc fajne. Na pewno zachcialoby mi sie jak juz bym je miala... Małgoś to słuchaj w ramach mobilizacji to na parapetówę Ci sprawię fotelik samochodowy baby born , co? Fajnie, tylko najpierw mi musisz kupic samochod... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 eeeeee samochód to Ci chłop kupi raz dwa - jak tylko zobaczy ile chabetów trzeba do jednego dziecka ze sobą wozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Jak mi się chciało dzieciaka, to wszędzie widziałam ciężarne i babki z wózkami ja też tak miałam jak byłam w ciąży... a wcześniej jakoś się to nie rzucało mi w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 eeeeee samochód to Ci chłop kupi raz dwa - jak tylko zobaczy ile chabetów trzeba do jednego dziecka ze sobą wozić Tylko mu tego nie mow teraz, OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 eeeeee samochód to Ci chłop kupi raz dwa - jak tylko zobaczy ile chabetów trzeba do jednego dziecka ze sobą wozić Tylko mu tego nie mow teraz, OK? oki oki ale Ci jeszcze powiem, że wozić dla jednego czy dla dwojga to już żadna różnica... więc jak co, to się nie rozdrabniajcie tylko raz - a z rozmachem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 12.06.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Dzień dobry -wiolasz -widzisz jak się nam towarzystwo wykruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.06.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 ... a czemu Ty płakusiasz? nie moga teraz przyjada następną razą nie oni do Ciebie to Ty do nich Kasiaaaa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.06.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 dsień dobhry dziefcynki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 nie oni do Ciebie to Ty do nich Kasiaaaa ..... No włąśnie ja skorzystałabym na tym, bo w najbliższym czasie raczej nigdzie wiecej się nie wybieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Cześć Duchu Oblatywaczu Zdjęcie koloru sypialni jest w dzienniku. Trochę skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 12.06.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 wiola nie wiem jak planujesz pomalować ściany tzn ... gdzie jaki kolor ale jak się boisz o ten ciemny to daj go na najbardziej oświetloną ścianę wówczas nie będzie się wydawał taki ciemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts