DarioAS 22.05.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Olga, masz pamięć... i pomyśleć, że od płytek się zaczęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2008 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Znaczy sie, ze te pierwsze? no to dobrze, ze takie zgodne jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.05.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 pierwsze, pierwsze to znak, jak taka zgodność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.05.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 oj znak, znak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 No widzę że wanna już kupiona co do kuchni -to wydaje się spora -ile ma m.kw.? zazdroszczę Ci słupka z piekarnikiem, u mnie nie go gdzie wcisnąc (to jedna z wad otwartej kuchni -za mało ścian ). Co do mebli -to z tej stronki można ściągnąc foty mebli BRW: http://www.meblenajtaniej.pl/kuchenne.php Pokaż, o które Ci chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.05.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Hej Kasia Sorki, ale na tej stronie nie mogę ich znaleźć nawet takiego koloru nie mają tutaj. Kuchnia ma 3,48x 3,93 czyli ponad 13,6 m2 ale z kazdej strony jest albo okno, albo drzwi i taka trochę mało ustawna. ZObaczymy w trakcie ustawiania mebli jak to wyjdzie. Słupka nie zazdrość, bo jeszcze się może okazać, że w trakcie pozmieniało się. Do tej pory, co mi się podobało albo co chciałam mieć, alurat wychodziło odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.05.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Acha wanna...no jeszcze nie zakupiona. Chciałabym wszystko razem zamówić do obu łazienek ale nie mam czasu posiedzieć i poszukać na necie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.05.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 No moja kuchnia to jest wybitnie nieustawna -nie dośc że otwarta, to jeszcze są drzwi i okno, no i wąska -256cm, a ja uparłam się wstawic do niej stolik śniadankowy... ale koncepcja jest -zobaczymy czy przy niej zostanę (chyba raczej nie mam wyjścia bo wod-kan już jest). A jakąś koncepcję umywalkowo-kibelkową masz już? (o płytkach nie wspomnę ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzień dobry Chyba jednak musisz się wybrać do mnie na kawkę Ta neo selene wcale nie jest taka mała - tak się składa, że mam ją u siebie Tylko zamontowaną podblatowo - nawet w tym samym marmurku, co na wklejonym przez Ciebie zdjęciu Jak dla mnie jest wystarczająca - a ja nie cierpię przymałych umywalek Inna sprawa, że większa by mi nie weszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Na razie tylko kawka wirtualna chyba. Brak sposobności W górnej łazience mam ciut wiecej miejsca, a nie chcę zbyt małej mieć. Wolę wiekszą niż za małą. To mówisz, że nie taka mała? najlepiej byłoby ją zobaczyc na żywo w jakimś sklepie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Mała nie jest - chociaż oczywiście są większe Ja jestem pozytywnie zaskoczona, bo większej dać nie mogłam, a za małych nie lubię. U mnie jest nawet troszkę zmniejszona przez to podblatowe montowanie (otwór w blacie jest nieco mniejszy niż umywalka) - a i tak jest dobrze Ale jeśli masz więcej miejsca, to oczywiście i większą możesz dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dzięki Olga za podpowiedź. Tak to bym się zastanawiała długo a tak, wezmę tylko te dwie pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Dodatkowo ona jest dość głęboka Z tymi wielkościami umywalki można się nieźle naciąć, bo zazwyczaj (poza rys. techn.) podają szerokość całości, a często tam są jakieś półki z boku, szeroki kołnierz itp... Raz mało takiej nie kupiłam - poszłam do sklepu i poprosiłam najtańszą 50tkę (to było przed remontem i musiałam wymienić ten mikrospodek pod kranem). Pan mi podał coś rzeczywiście taniego w promocji itd - ale jak zajrzałam do kartonu to się okazało, że to taki sam mikrospodek, tylko z takim kawałkiem blatu obok Zrobiłam awanturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Zrobiłam awanturę hahahaha ale numer...jakby ten facet biedny sam ją robiła hahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Zrobiłam awanturę hahahaha ale numer...jakby ten facet biedny sam ją robiła hahahhaha W danym momencie do producenta nie miałam dostępu A "biedny facet" powinien wiedzieć, czym handluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Tak to prawda. I mój maż też powinien wziać to pod uwagę a nie krzyczeć na mnie że na kogoś naskoczyłam. przekażę mu, że nie ja jedna jestem narwana. Będzie mi lżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.05.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Powinien się cieszyć, że nie na niego się drzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.05.2008 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.05.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ale daleko Cię dziś trzeba było szukać muszę tu chyba częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Aniu, dobra jesteś nawet w szukaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts