Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No widzę że wanna już kupiona :) co do kuchni -to wydaje się spora -ile ma m.kw.? zazdroszczę Ci słupka z piekarnikiem, u mnie nie go gdzie wcisnąc (to jedna z wad otwartej kuchni -za mało ścian :-? ). Co do mebli -to z tej stronki można ściągnąc foty mebli BRW:

http://www.meblenajtaniej.pl/kuchenne.php

Pokaż, o które Ci chodziło.

Hej Kasia

Sorki, ale na tej stronie nie mogę ich znaleźć :-? nawet takiego koloru nie mają tutaj.

Kuchnia ma 3,48x 3,93 czyli ponad 13,6 m2 ale z kazdej strony jest albo okno, albo drzwi i taka trochę mało ustawna. ZObaczymy w trakcie ustawiania mebli jak to wyjdzie. Słupka nie zazdrość, bo jeszcze się może okazać, że w trakcie pozmieniało się. Do tej pory, co mi się podobało albo co chciałam mieć, alurat wychodziło odwrotnie.

No moja kuchnia to jest wybitnie nieustawna :-? -nie dośc że otwarta, to jeszcze są drzwi i okno, no i wąska -256cm, a ja uparłam się wstawic do niej stolik śniadankowy... ale koncepcja jest -zobaczymy czy przy niej zostanę (chyba raczej nie mam wyjścia bo wod-kan już jest). A jakąś koncepcję umywalkowo-kibelkową masz już? (o płytkach nie wspomnę :) ?)

Dzień dobry :D

Chyba jednak musisz się wybrać do mnie na kawkę :lol: :lol: :lol:

Ta neo selene wcale nie jest taka mała - tak się składa, że mam ją u siebie :wink: Tylko zamontowaną podblatowo - nawet w tym samym marmurku, co na wklejonym przez Ciebie zdjęciu :lol:

Jak dla mnie jest wystarczająca - a ja nie cierpię przymałych umywalek :x Inna sprawa, że większa by mi nie weszła :roll:

Mała nie jest - chociaż oczywiście są większe :lol:

Ja jestem pozytywnie zaskoczona, bo większej dać nie mogłam, a za małych nie lubię. U mnie jest nawet troszkę zmniejszona przez to podblatowe montowanie (otwór w blacie jest nieco mniejszy niż umywalka) - a i tak jest dobrze :lol:

Ale jeśli masz więcej miejsca, to oczywiście i większą możesz dać :lol:

Dodatkowo ona jest dość głęboka :D

Z tymi wielkościami umywalki można się nieźle naciąć, bo zazwyczaj (poza rys. techn.) podają szerokość całości, a często tam są jakieś półki z boku, szeroki kołnierz itp...

Raz mało takiej nie kupiłam - poszłam do sklepu i poprosiłam najtańszą 50tkę (to było przed remontem i musiałam wymienić ten mikrospodek pod kranem). Pan mi podał coś rzeczywiście taniego w promocji itd - ale jak zajrzałam do kartonu to się okazało, że to taki sam mikrospodek, tylko z takim kawałkiem blatu obok :evil: Zrobiłam awanturę :lol: