Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mąż jakiegoś powera dostał, bo chce mieć taki dom już wykończony jak u Kachny :lol: i jakieś kwiatki i listki na ścianach :lol: :lol:

a widziała Pani jakie wycieczki są pożyteczne... :p

Ja z Wiolą widziałyśmy się pierwszy raz ... a gadało się nam jakbyśmy do jednej piaskownicy całymi latami siusiały :p Wiola... do następnego razu!!! bo wiem, że na tym nie koniec :)

idę te foty wylookac :) bo bez autoryzacji się pokazały i jak zwykle wyjdzie żem pijana :)

Oj tak, zgodne bardziej niż niejedno małżeństwo :wink:

Właśnie wróciłam z Luną. Ma nałożony kubraczek i nic jej nie wycinali. Musimy poczekać na zabieg, bo okazało się w trakcie badania, że ma ciążę urojoną :o :-?

Mamy lekarstwa, mamy ciuszek zielony, żeby sama sobie mleka nie wylizywała z sutek, co skutkuje produkcją kolejnych porcji, a wtedy idziemy się ciąć.

Jaja normalnie... :-?

Mąż jakiegoś powera dostał, bo chce mieć taki dom już wykończony jak u Kachny :lol: i jakieś kwiatki i listki na ścianach :lol: :lol:

a widziała Pani jakie wycieczki są pożyteczne... :p

Ja z Wiolą widziałyśmy się pierwszy raz ... a gadało się nam jakbyśmy do jednej piaskownicy całymi latami siusiały :p Wiola... do następnego razu!!! bo wiem, że na tym nie koniec :)

Trafne porównanie :lol:

idę te foty wylookac :) bo bez autoryzacji się pokazały i jak zwykle wyjdzie żem pijana :)

No z małą nie było łatwo. Na początku nawet buziaka nie chciała dać, tylko w płacz że już teraz ja zabieramy. ALe jak obiecałam ze do wieczora zostaje, to przeszło jej.

Na koniec kuzyn sie popłakał, bo Julka jedzie, Julka też, bo on z płaczu nie chciał sie pożegnać i w końcu wredna mama wsadziła dziecko w samochód, i nie patrząc na protesty zabrała dziecko :lol:

W lipcu wypycham ją na dłużej :wink: