Gość justyna_m 15.06.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Justyś, zrobie zdjęcia jak już bedą listwy. Maż ma się do końca tygodnia wyrobić, żeby zrobić sypialnię na tip top już bo potem jedzie integrować się z pracą poprzez picie a ja fajna się zgodzilam więc czekam z niecierpliwością na te szarości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Uwierz mi że ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dlaczego nie widze nowych fotek Lunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dlaczego nie widze nowych fotek Lunki? dzisiaj Luna ma sterylkę ... Wiolu -czekamy na relację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kachna nie czytała komentów.... ha ha ha... podkabluję Luna ma ciążę urojoną i dostała wdzianko i czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 15.06.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dlaczego nie widze nowych fotek Lunki? dzisiaj Luna ma sterylkę ... Wiolu -czekamy na relację! Nie ma, Wiola pisała, że Luna ma ciążę urojoną i najpierw trzeba to wyleczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dlaczego nie widze nowych fotek Lunki? dzisiaj Luna ma sterylkę ... Wiolu -czekamy na relację! Nie ma, Wiola pisała, że Luna ma ciążę urojoną i najpierw trzeba to wyleczyć pierwsza byłam ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 oooo lekcje odrobiły widzę Luna jest biedna w tym wdzianku i nie bardzo chce wychodzić z domu. Chyba wstydzi się kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.06.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 oooo lekcje odrobiły widzę Luna jest biedna w tym wdzianku i nie bardzo chce wychodzić z domu. Chyba wstydzi się kolegów no jak to kobieta jak się objawia taka ciąża? jak się to leczy? mów, bo moz emi się przydac i żebym kiedyś czegoś nie przegapiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ale po co to wdzianko? Moja tez miala ciagle ciaze urojona - najgorsze jest, ze psice maja wtedy mleko, a niesciagniete mleko to wiadomo... klopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Kachna nie czytała komentów.... ha ha ha... podkabluję Luna ma ciążę urojoną i dostała wdzianko i czekają no nie czytałam nie bijcie mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 BYłyśmy już u weta, wtedy wet bada suczkę, żeby dokłądnie sprawdzić czy pies jest chory czy zdrowy. A wiadomo, że jak zabieg po narkozą to ma być zdrowa i na czczo. Sprawdziła oczy, zęby, dziąsła, uszy no i zaczęła macać brzuch. Przydusiła sutki i z sutków zaczęło lecieć mleko. W głowie suki jest taka myśl, ze jest w ciąży i wtedy hormony szaleją i gruczoły produkują mleko. Luna liże sutki i tym samym wyciąga własne mleko a gruczoły myślą, że skoro mleko jest ściągane to trzeba je produkować. I błędne koło. Jeśli robi się zabieg sterylki w trakcie takiej ciązy, to nawracają one ciągle w tym czasie, kiedy normalnie pies bez sterylki miałaby cieczkę i byłaby w ciąży w takich cyklach. A to z kolei grozi zapaleniem sutków a w konsekwencji rakiem. WIęc mamy tabletki na powstrzymanie produkcji tego mleka i kubraczek, żeby nie wypijała go sobie. Mieliśmy wizytę Pana od elewacji. Będziemy malować dom Trza oszczędzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 15.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Mieliśmy wizytę Pana od elewacji. Będziemy malować dom ale jak to "malować"?! zamiast tynku?.. kurczę Wiolu jesteś pewna? ja widziałam kilka takich "malowanych" domów i porazka totalna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Hejo dziś Oczywiście że będzie tynk + kolor, tylko tak mi sie napisało w skrócie strasznie dużo to wyniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Kaśka Maciejowa ma elewacje malowaną, bez baranka. Wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 16.06.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 jak tam psica dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czesć Gosia, dawno Cię nie było psina ok, pół nocy przez nią nie spałam, bo ciągle się lizała tam gdzie nie trzeba. Dziurę zrobiła w kubraczku Ostatecznie wylądałam z głową przy jej głowie, bo musiałam ją głaskać. I uśpiła mnie Nie pytajcie jaka to była pozycja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Wiolasz tynk mineralny jest duzo tanszy niz akryl. Tylko jest w odcieniu bialym ale jak masz malowac to mzoe mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Martuniu, tynk mineralny ale kolor bedzie robiony farbą silikatową. POdobno jest o niebo lepsza niż akrylowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Aha no to nie zablyslam My mamy tynk silikonowy twoje rozwiazani pewnie tansze Przy samym tynku nie powinno byc tak zle jesli chodzi o koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts