markoto 16.06.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Aha uwazaj z silikatem bo ponoc jest bardzo wzerajacy sie i trzeba dobrze chronic okna i parapety. Nam odradzali, ze lepiej dac silikonowa jak sie nie jest pewnym ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Oki, bedę uważać. Dzieki Pan coś wczoraj bąkał, że zasłaniają i wszystko robią sami. Najwyżej będę dziamdziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć pochmurne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Cześć ale opadowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Pogoda paskudna Myślalam, że się dziś z wyrka nie zwlokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... ja się zwlokłam bo musiałam, ale teraz to nie wiem czy się z powrotem nie walną Witanko.... leje, wieje... do dooopy z takim latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Mój oczywiście zaspał, bo nastawił sobie mój mobajl zamiast swego. A że się nie zna, to mu nie zadzwonił. I co? I mam dziecko cały dzień w domu i muszę ja wszędzie ze sobą ciągnąć. Sypialni nie umiem zrobić zdjecia. Wychodzi za ciemno albo całkiem za jasno. Jedną ścianę trzeba malować 3 raz bo ma mijaki jakieś. Poczekam do soboty na mojego osobistego rodzinnego fotografa, ma taki sprzęcior, ze sam piękne zdjęcia robi. Przez tydzień mi narobi fotek że ho ho.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Pewnie, że do dupy Mam nadzieję, że nie zasnę na biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... ja się zwlokłam bo musiałam, ale teraz to nie wiem czy się z powrotem nie walną Witanko.... leje, wieje... do dooopy z takim latem To dobrze, ze taka pogoda, przynajmniej mniej mi szkoda, ze nie pojadę na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 .... ja się zwlokłam bo musiałam, ale teraz to nie wiem czy się z powrotem nie walną Witanko.... leje, wieje... do dooopy z takim latem To dobrze, ze taka pogoda, przynajmniej mniej mi szkoda, ze nie pojadę na wakacje Może to i racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregorczyk 16.06.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Oki, bedę uważać. Dzieki Pan coś wczoraj bąkał, że zasłaniają i wszystko robią sami. Najwyżej będę dziamdziać ahoj, ktoś tu mowi o tynkach? (w krakowie sie chmury przewalaja, nie pada na razie, ale ciepełko przy tym) ja wyliczam na wszystkie sposoby i kombinacje, i kurde, nie wychodzi wielkiej różnicy w cenie przy tynkach mineralnych malowanych i silikatowych np. znaczy jak jest dobry rabat na silikaty to nie wychodzi, a i zalezy jakie farby sie ma cenowo. bo przy malowaniu, dochodzi znowu robocizna, a jak sie okazuje ze nie pokrywa dobrze tynku (i takie słyszałem) to drugie malowanie i drugie farby. wtedy to juz fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gregorczyk, przed nami tynk mineralny i dwa razy malowanie silikatami. Niech już malują dwa razy oby dobrze i tyle. Przełknę jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jaka jest roznica w koszcie robocizny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Markotko, dokładne kwoty poda mi pan za tydzień, jak już przyjedzie z próbkami kolorów i wyliczy powierzchnię. Wtedy powiem co i jak, oki? Bo teraz oglądał ogólnie, mówiliśmy co chcemy i jak a wpadł tylko na chwilę po robocie i to pod wieczór. Wiem tylko, że już mi sie micha uśmiechnęła, jak za założenie podbitki max 30 zł a nie 80 jak wszystkie inne chciały, do których dzwoniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 No z podbitka u nas tez ceny od 55 do 22zl Dowiedz sie dokladnie o ceny robocizny bo moze sie okazac, ze taniej wyjdzie ci polozyc tynk silikonowy barwiony a nie malowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.06.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Policzylam teraz dla cen kabe- ceny netto mozliwy rabat do 20%tynk silikonowy (grunt+tynk ) 16.28 za m2 kolor ok 20% wiecejtynk mineralny ( grunt+tynk+podklad+farba silikatowa ) 12,40 za m2 nie wiem ile doplaty za kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Markotko, ja mam juz grunt. Tylko tynk + kolor. Jeśli ten pan kupuje to ma więcej niz 20%Muszę ze swoim podjechać do greinplastu i zobaczyć jak to z kolorami i cenami tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 16.06.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Dzień dobry -ale kichowata pogoda dzisiaj ... a wczoraj już było tak ładnie.. totalna "kratka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 16.06.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A u mnie właśnie słoneczko wyszło, hurra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.06.2009 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A ja własnie wstałam z drzemki. I nie wiem jak opisać to, co mam za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts