Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój oczywiście zaspał, bo nastawił sobie mój mobajl zamiast swego. A że się nie zna, to mu nie zadzwonił. I co? I mam dziecko cały dzień w domu i muszę ja wszędzie ze sobą ciągnąć.

Sypialni nie umiem zrobić zdjecia. Wychodzi za ciemno albo całkiem za jasno. Jedną ścianę trzeba malować 3 raz bo ma mijaki jakieś. Poczekam do soboty na mojego osobistego rodzinnego fotografa, ma taki sprzęcior, ze sam piękne zdjęcia robi. Przez tydzień mi narobi fotek że ho ho.. :lol:

.... ja się zwlokłam bo musiałam, ale teraz to nie wiem czy się z powrotem nie walną :roll:

Witanko....

leje, wieje... do dooopy z takim latem :x

To dobrze, ze taka pogoda, przynajmniej mniej mi szkoda, ze nie pojadę na wakacje :-?

Może to i racja :roll: :wink:

Oki, bedę uważać. Dzieki

Pan coś wczoraj bąkał, że zasłaniają i wszystko robią sami. Najwyżej będę dziamdziać :lol:

ahoj,

ktoś tu mowi o tynkach? :)

(w krakowie sie chmury przewalaja, nie pada na razie, ale ciepełko przy tym)

ja wyliczam na wszystkie sposoby i kombinacje, i kurde, nie wychodzi wielkiej różnicy w cenie przy tynkach mineralnych malowanych i silikatowych np. znaczy jak jest dobry rabat na silikaty to nie wychodzi, a i zalezy jakie farby sie ma cenowo.

bo przy malowaniu, dochodzi znowu robocizna, a jak sie okazuje ze nie pokrywa dobrze tynku (i takie słyszałem) to drugie malowanie i drugie farby. wtedy to juz fatalnie.

Markotko, dokładne kwoty poda mi pan za tydzień, jak już przyjedzie z próbkami kolorów i wyliczy powierzchnię. Wtedy powiem co i jak, oki? Bo teraz oglądał ogólnie, mówiliśmy co chcemy i jak a wpadł tylko na chwilę po robocie i to pod wieczór.

Wiem tylko, że już mi sie micha uśmiechnęła, jak za założenie podbitki max 30 zł a nie 80 jak wszystkie inne chciały, do których dzwoniłam.