nitubaga 17.06.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 No wlasnie. I w co ja sie na zlot ubiore, he? w co JA się ubiore jako pani PRZYRODA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Mialam taka dziewczyne w szkole - pani wiosna na nia mowilismy, ale ona lekko pierdyknieta byla. Chcialam sukienke ku uciesze niektorych wlozyc, ale jak tak bedzie zimno to dooopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Mialam taka dziewczyne w szkole - pani wiosna na nia mowilismy, ale ona lekko pierdyknieta byla. Chcialam sukienke ku uciesze niektorych wlozyc, ale jak tak bedzie zimno to dooopa. ja jutro tez... i tez dooopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Mialam taka dziewczyne w szkole - pani wiosna na nia mowilismy, ale ona lekko pierdyknieta byla. Chcialam sukienke ku uciesze niektorych wlozyc, ale jak tak bedzie zimno to dooopa. ja jutro tez... i tez dooopa Na szczescie jak ostatnio pewien moj sekretny kochanek byl w Krakowie to sie spoznil i dzieki temu z nudow po sklepach sie przeszlam. Cos tam sie urodzilo przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ...no jak baba Z NUDÓW chodzi po sklepach - to nie ba bata by się cos nie urodziło rozumiem, ze dopisałaś do rachunku spóźnialskiemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ...no jak baba Z NUDÓW chodzi po sklepach - to nie ba bata by się cos nie urodziło rozumiem, ze dopisałaś do rachunku spóźnialskiemu ? Nie, ale mu napisalam, zeby sie pospieszyl, bo o dno limitu karty uderzylam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ...no jak baba Z NUDÓW chodzi po sklepach - to nie ba bata by się cos nie urodziło rozumiem, ze dopisałaś do rachunku spóźnialskiemu ? Nie, ale mu napisalam, zeby sie pospieszyl, bo o dno limitu karty uderzylam. eeeeee ja bym dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 ...no jak baba Z NUDÓW chodzi po sklepach - to nie ba bata by się cos nie urodziło rozumiem, ze dopisałaś do rachunku spóźnialskiemu ? Nie, ale mu napisalam, zeby sie pospieszyl, bo o dno limitu karty uderzylam. eeeeee ja bym dopisała E tam, on i tak zawsze mi dogadza wystarczajaco. Ostatnio to az mi glupio jest... Musze w naturze odrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.06.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9376.jpg Zdjecie mnie rozbroilo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 17.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 DZIEŃ DOBRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.06.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Kachna, cześć magpie Małgoś, zaczynam myśleć, że Ty i Duch ....kurdę, wyprzedziłaś mnie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.06.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Kachna, cześć magpie Małgoś, zaczynam myśleć, że Ty i Duch ....kurdę, wyprzedziłaś mnie normalnie Sorry Wiola, w tych sprawach kolezanki nie maja nic do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Kachna, cześć magpie Małgoś, zaczynam myśleć, że Ty i Duch ....kurdę, wyprzedziłaś mnie normalnie Sorry Wiola, w tych sprawach kolezanki nie maja nic do powiedzenia. A jak nie koleżanki, to kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.06.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Kachna, cześć magpie Małgoś, zaczynam myśleć, że Ty i Duch ....kurdę, wyprzedziłaś mnie normalnie Sorry Wiola, w tych sprawach kolezanki nie maja nic do powiedzenia. A jak nie koleżanki, to kto? no własnie kto....? przecie nie mężowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 17.06.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Cześć Kachna, cześć magpie Małgoś, zaczynam myśleć, że Ty i Duch ....kurdę, wyprzedziłaś mnie normalnie Sorry Wiola, w tych sprawach kolezanki nie maja nic do powiedzenia. A jak nie koleżanki, to kto? no własnie kto....? przecie nie mężowie Psy i koty raczej też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Dzień dobry mam sypialnie, mam sypialnię tra ta ta ta... Jeszcze tylko zostało przykleić pozostałe listwy bo wczoraj nie dałam rady tak stać na drabinie z rękoma w górze no i czekamy do końca czerwca na listwy podłogowe. Boska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Kachna, cześć magpie Małgoś, zaczynam myśleć, że Ty i Duch ....kurdę, wyprzedziłaś mnie normalnie Sorry Wiola, w tych sprawach kolezanki nie maja nic do powiedzenia. Znaczy chcesz powiedzieć delikatnie, że mam się nie wtrącać? Nie bój się, nie będę, ja lubię świeżynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 A foty to gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Cześć Kachna, cześć magpie Małgoś, zaczynam myśleć, że Ty i Duch ....kurdę, wyprzedziłaś mnie normalnie Sorry Wiola, w tych sprawach kolezanki nie maja nic do powiedzenia. Znaczy chcesz powiedzieć delikatnie, że mam się nie wtrącać? Nie bój się, nie będę, ja lubię świeżynkę ale się dzieje Wiola - a gdzie fotki sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nie mam fotek, mąż porozkręcał oba aparaty i nie umiem ich uruchomić. Czekam do piątku na siostrę, może mi zrobi zdjęcia swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts