OK 18.06.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Weź mnie nie wkurzaj bladym świtem Co to znaczy, że rozkręcił? Kto mu pozwolił? Nie ma nic lepszego do roboty? Komórę w łapę i focić, nie migać się Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ale ja nie mam w komórce aparatu Mam 4 cyfrówki, 2 stare nikony na kliszę- te akurat piękne zdjęcia robią ale wiesz, klisza...i już. Mój sobie dziś pojechał się integrować, aparatu nie wziął zebym go o zdjęcia nie pytała bo to przecież dowód...a pozostałe rozkręcił... A Luna pogryzła troczki od fartuszka swego, zdjęłam zeby go uprać i pozaszywać i co? nie wiem gdzie jest Musiała franca wynieść w siną dal i schować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nie mam fotek, mąż porozkręcał oba aparaty i nie umiem ich uruchomić. Czekam do piątku na siostrę, może mi zrobi zdjęcia swoim. Mam 4 cyfrówki, 2 stare nikony na kliszę- te akurat piękne zdjęcia robią ale wiesz, klisza...i już. Mój sobie dziś pojechał się integrować, aparatu nie wziął zebym go o zdjęcia nie pytała bo to przecież dowód...a pozostałe rozkręcił... Coś mi się Kochana plączesz w zeznaniach To ile on tych aparatów rozkręcił? Ęęęęę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Rozkręcił oba cyfrowe a mamy jeszcze dwa kliszowe, tylko zamiast aparaty, wpisałam cyfrówki Kliszowych nie ruszam, bo nie dośc że nie umiem zdjęc robić, to jeszcze kliszowe. Czekaj, bo śrubki jakieś znalazłam w szufladzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kutwa, śrubki nie te... na ścisk palców trzyma ale baterii jednej mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No dobra To czekam jutro na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.06.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Tez jestem ciekawa jak wyszla ta sypailnia i czekam na fotki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No dobra To czekam jutro na foty oooo dzięki Łaskawa Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.06.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 oj wiola ... chyba na najbliższą okazję aparat musisz sobie zażyczyć ... tym bardziej, że niedługo będziesz miała co fotografować ... małe baby więc leć do MediaMarkt i kup coś porządnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 wiola - jak to rozkręcił tak się nudził i rozkręcił powinnaś znaleźć mu coś do roboty bo widać, że się chłopak nudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Justyś, mam porządne w miare, tylko mój mąż chciał zobaczyć co ma w srodku chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.06.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Justyś, mam porządne w miare, tylko mój mąż chciał zobaczyć co ma w srodku chyba to niech teraz skręca!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Mąż wyjechał sie integrować. Zdjecia w dzienniku, taśmą skleiłam i baterie też mam, bo od dziecka z zabawki pożyczyłam Meble nieważne, trochę rozjaśnia aparat te kolory. Ściana z oknem jest biała, bo z ciemnym grafitowym za czarno byłoby. Jest czarne łóżko, jest wybrany czarny żyrandol szklany i planuję czarną szafę . I białe firanki ale to nieprędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Udało mi się jakimś cudem zrobić zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.06.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Nie śmiej się, palcem taśmą i bateriami z dziecięcej zabawki ale sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 18.06.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 I dobrze, bo fajnie wyszło A ta ciemna ściana, to która? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.06.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Kolorek fajnie wyszedl, a jakie czarne lozko planujesz? Pytam, bo ja tez chce czarne ale kute. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.06.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Bardzo fajnie wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 18.06.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 jak pokazałaś próbki to większe różnice w odcieniach były a na zdjęciu są nieznaczne ... ta ciemna ściana to wcale nie jest taka ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.06.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Ladniutki ten kolor. Szkoda, ze nie wiedzialam, ze Julka taka zdolna, zatrudnilabym ja u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts