Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale ja nie mam w komórce aparatu :cry:

Mam 4 cyfrówki, 2 stare nikony na kliszę- te akurat piękne zdjęcia robią ale wiesz, klisza...i już. Mój sobie dziś pojechał się integrować, aparatu nie wziął zebym go o zdjęcia nie pytała bo to przecież dowód...a pozostałe rozkręcił...

A Luna pogryzła troczki od fartuszka swego, zdjęłam zeby go uprać i pozaszywać i co? nie wiem gdzie jest :o Musiała franca wynieść w siną dal i schować...

Nie mam fotek, mąż porozkręcał oba aparaty i nie umiem ich uruchomić. Czekam do piątku na siostrę, może mi zrobi zdjęcia swoim.

Mam 4 cyfrówki, 2 stare nikony na kliszę- te akurat piękne zdjęcia robią ale wiesz, klisza...i już. Mój sobie dziś pojechał się integrować, aparatu nie wziął zebym go o zdjęcia nie pytała bo to przecież dowód...a pozostałe rozkręcił...

Coś mi się Kochana plączesz w zeznaniach :x

To ile on tych aparatów rozkręcił? Ęęęęę?

Gość justyna_m

oj wiola ... chyba na najbliższą okazję aparat musisz sobie zażyczyć ... tym bardziej, że niedługo będziesz miała co fotografować ... małe baby 8)

więc leć do MediaMarkt i kup coś porządnego :wink:

Mąż wyjechał sie integrować. Zdjecia w dzienniku, taśmą skleiłam :lol: :wink: i baterie też mam, bo od dziecka z zabawki pożyczyłam :lol:

Meble nieważne, trochę rozjaśnia aparat te kolory. Ściana z oknem jest biała, bo z ciemnym grafitowym za czarno byłoby. Jest czarne łóżko, jest wybrany czarny żyrandol szklany i planuję czarną szafę . I białe firanki ale to nieprędko :lol: