Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Cześć

Nie ma ciemnej ściany. Mąż po pomalowaniu jasnym szarym zbuntował sie i powiedział, że nie bedzie za życia w grobie spał. Jest biała. Na tym zdjęciu widać też łóżko, które już mamy :lol:

http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9389-1.jpg

http://i582.photobucket.com/albums/ss263/wiolasz/DSCF9388-1.jpg

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w tym pokoju mam "gabinet" ale nie lekarski ;), komputer, ksiązki, takie tam.

sypialnia w środkowym na górze - ten z wykuszem z widokiem na ogród i las :).

My nie mamy wykończonych pokoi na górze. Więc z braku laku...W przyszłości pewnie też będzie to pokój komputerowy letko :lol: ew. sypialnia dla rodziców, gdyby chcieli.

A na górze wykusz mam rozdzilelony pomiędzy dwa pokoje, jeden pokój, właśnie ten środkowy zlikwidowalismy ze wzgledu na zbyt małe te pomieszczenia. Teraz mamy większe 3 pokoje na górze.

Iwuś, ja wiem czy służy? :roll: na razie + 10,5 kg, to pewnie służy. Mąż każe leżeć i tyć, to się słucham :lol: :wink:

Jednym słowem - rośniemy ! Będziesz sprawdzać co pod serduszkiem? Przyznam, że ja zastrzegałam od razu lekarzowi, że ma być niespodzianka :lol: :lol:

Iwuś, nie wiem co chcę, może być niespodzianka, ale jak lekarzowi się wymsknie to też nic sie nie stanie. Ważne, zeby wszystkie narządy miało i po 5 palców razy 4 :lol:

A rosnę rosnę, jestem w połowie i pewnie do końca jeszcze kolejne +10 kg bedzie :lol: :wink: