kachna28 20.06.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Kachna, łóżko zobaczysz kiedyś na żywo. Nawet będziesz mogła położyć się na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.06.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Kachna, łóżko zobaczysz kiedyś na żywo. Nawet będziesz mogła położyć się na nim sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Kachna, łóżko zobaczysz kiedyś na żywo. Nawet będziesz mogła położyć się na nim sama? No nie wiem własnie, a może "na nim" jest określeniem dwuznacznym? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Kachna, łóżko zobaczysz kiedyś na żywo. Nawet będziesz mogła położyć się na nim sama? No nie wiem własnie, a może "na nim" jest określeniem dwuznacznym? ... Na Manku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 20.06.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2009 Kachna, łóżko zobaczysz kiedyś na żywo. Nawet będziesz mogła położyć się na nim sama? No nie wiem własnie, a może "na nim" jest określeniem dwuznacznym? ... Na Manku? chyba by tego nie przezył moze po prostu mnie wiola z małżem zaprosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2009 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Cześć Kaśka, no przecież samej nawet nie chcę Cie u mnie widzieć Ucałuj męża ode mnie Maniek wyniósł się do Luny, razem śpią w budzie, przytulają się do siebie Luna chyba traktuje go jak swoje dziecko trochę, bo jakaś osowiała chodzi, a przestała Mańka nawet od miski odganiać. Wczoraj wzięłam ja do domu, to nawet obiadu nie chciała jeść. Cosik mi sie wydaje, że jakąś deprechę ma po tych tabletkach na wstrzymanie laktacji WOgle to martwię sie o nią bo jest po prostu za spokojna jak na nią... Ale zdała egzamin stróża domowego Do tej pory nie było jak sprawdzić a wczoraj przyjechała rodzinka, której Luna nie znała. My jeszcze nie wróciliśmy ale byliśmy umówieni, że poczekają na nas na podwórzu. Lało jak cholera. Dopóki samochód nie wjechał na podwórze-Luna grzecznie siedziała w budzie, bo cóż może ją obchodzić samochód obcy jak pogoda na dworze nie sprzyja, prawda? Jak tylko zakręcili na podwórze, kierowca wysiadł z samochodu a Luna z budy. Obszczekała tak skutecznie, że siedzieli w środku, w samochodzie do naszego przyjazdu Teraz już jestem pewna, że nie swoich nie wpuści Mam już listwy w szarym pokoju. Fajnie jest rano otworzyć oczy i ładne, równe ściany zobaczyć Wczoraj skorzystaliśmy z okazji przyjazdu rodzinki i faceci dokleili do końca listwy sufitowe. Fajnie wygląda to z listwami. W świetle dziennym nie widać za bardzo różnicy- biały/szary a właśnie listwy ją uwidaczniają, bo na nie cień nie pada. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 jestem z rewizytą!!!przyznam sie,że już wczesniej ciut, ciut podgladalam Twój dziennik;)Na poczatku powiem, że psiaczek jest boski !!a masz jeszcze u siebie kuchnie taka jak ja chcialabym miec....śliczna biała kuchnia!! czy ona jest z IKEA ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Witam i ja Fajnie, ze podgladasz. Ależ sie czaimy, nie? Kuchnia jest robiona na zamówienie, ze zdjecia. Poszłam tylko w prostszą formę, bo za drogo wyszłyby te udziwnienia i rowki i takie tam jak w prawdziwej angielskiej. No i myć musiałabym toto. Fronty ma dębowe, boki zwykłe płytowe, tylko malowane a nie oklejane. Z Ikea mam stół i krzesła- które polecam, rewelka są. Nawet flamastry zmywa sie bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 na poczatku troche sie czaiłam:) Ale teraz gdy mam juz swoj dziennik to czuje sie pełnoprawnym czlonkiem forum:))Kuchnia naprawde REWELACJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2009 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 dzieki za kompleksy Pies i kuchnia cieszą się i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Z listwami napewno lepiej wyglada sypialnia a i pasuja do całego domu takie wykończenia ścian. Zrób zdjećia całej sypialni jak ją już dopicujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 21.06.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Nie mam jak zrobić zdjęć całości, bo pokój ma 12 m2 a 4/5 jego powierzchni zajmuje łóżko Cieżko zrobić takie zdjęcie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.06.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 o to tak bedzie tymczasowo u mnie pokoj 12 m2 a lozko 2x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Cześć Wiolasz !zauważyłam w dzienniku ,że pies z kotem żyją w niebywałej przyjaźni możesz mi napisać jak to jest możliwe ,czyżby razem sie od małego wychowywały? ja mam dwa husky i nie będę tu opisywać jak się kończy żywot kotów na mojej działce. Powiedziałam sobie ,że więcej kotow nie będzie ,ale moja córka od wujka (mojego brata) dostała ślicznego ,czarnego ,który jest bardzo energiczny.Żyję teraz w stresie ,czy nie odważy się wejść do psów ,jak tamte i pilnujemy go na zmianę rodzinnie.Masz jakiś cudowny środek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Wiola, ale Lunka w takim razie nie jest tak calkiem husky skoro szczeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.06.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 u mnie pies dopiero dociera sie z kotem:))piesek jeszcz szczeniakiem a kota mamy prawie 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 u mnie pies dopiero dociera sie z kotem:)) piesek jeszcz szczeniakiem a kota mamy prawie 3 lata. Chyba w takiej sytuacji nie ma zagrożenia ,że kot pożre psa,u mnie jest niestety odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 u mnie pies dopiero dociera sie z kotem:)) piesek jeszcz szczeniakiem a kota mamy prawie 3 lata. Chyba w takiej sytuacji nie ma zagrożenia ,że kot pożre psa,u mnie jest niestety odwrotnie U Wioli tez najpierw byl kot, wiec sie dogadali... Lunka jest jeszcze mala. Moze trzeba sie zglosic do jakiegos trenera psiego, na pewno sa jakies sposoby na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.06.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Niestety moje psy są nie do ułożenia,taka rasa Są cudowne ,ale w naturze maja tylko gnanie do przodu ,niekiedy nie reagują nawet na swoje imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 21.06.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 dobry dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts