kamilaJ 29.05.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 gratulacje widze że prace idą do przodu super teraz została wam tylko wykonczeniówka i niebawem pewnie się wprowadzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.05.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witaj Kamilo Powiedzmy, ze nie zwalniamy tempa Ale tak szybko nas wszystko goni, że nie wiem kiedy i kolejny etap za nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Cześć Wiolaszko Umywaleczki podobają mi się, a jakże Z czasem i telefonem mam jak Ty - dodatkowo czekam na mega obniżki ze strony Orangu....może w końcu zauważą, że te wysokie rachunki to moje Czekam na drzwi- czyli co wybrałaś (???) i cieszę się, że trawę masz skoszoną - u nas sianokosy też były ...i to jakie. Gorąco pozdrawiam w gorący dzień i jadę na działkę ( szkoda, że w stroju poganiać nie mogę, takie śliczne słońce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Hej hej Może Orange zauważy a może sama pójdziesz tam i się upomnisz? Ja wycyganiłam super ofertę szantażem: tyle lat razem a ja kilka minut tylko mam. I dostałam Teraz zostają mi jeszcze i nie wykorzystuję wszystkich a abonament 35 zł Drzwi zewn. zostają jakl były mówione. Easy door wzór prestiż czy jakoś tak. Drogie ale piękne. Czemu nie możesz się poopalać? przecież goła nie chodzisz i ludzi nie gorszysz? poza tym na swoim jesteś, grzech z natury nie skorzystać. Ja wybierałam sie do solarium ale po sobocie wolę naturę. Dłużej ale swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 02.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Zapodaj zdjęcie swoich drzwi, bo znaleźć nie mogę. Orange musiałby wymyślić ofertę bezpłatnych minut między 10 a 18 - to by mi się opłacało ostatnio z działki wszystko na telefon załatwiam więc tylko komóra A z opalania nic nie wyjdzie, bo za dużo facetów na budowie mam - jest i bez rozbierania wesoło - a robota w końcu musi ruszyć jadę kończyć malowanie podbitki. Do wieczorka. PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.06.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 To są moje drzwi ale bez doświetlenia bocznego.http://images24.fotosik.pl/224/cb2f9b3a7e7f5dd7.jpgPiękne co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.06.2008 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 02.06.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Aż się boję zapytać o cenę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.06.2008 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Kasia, nie znam aktualnej ceny, jesienią było 4300 czy coś podobnego.Zobaczymy czy jeszcze nas stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dzięki za wsparcie chyba zostaje nam robić jak pisałaś.... no a drzwi bajeczne i całkowicie w moim stylu. A moge zapytać kto je robi? może ma coś takiego do wewnątrz domu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2008 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 nitubaga witaj Drzwi są z tej firmy, wewn. chyba nie robią. A te moje to włókno szklane to chyba takich w środku sie nie daje..chyba.. http://www.euronord.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 cena jak dla mnie musiałaby być przynajmniej o połowę niższa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak mojego męża nie przeraża, to jest mi wszystko jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 no ba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.06.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Jak mojego męża nie przeraża, to jest mi wszystko jedno żeby to tylko o "przerażanie" chodziło, a nie wydolność finansową to świat byłby piękniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.06.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ja wychodzę z założenia, że jeśli coś mi się podoba, jest drogie ale warte swojej ceny a wiem też, że akurat mogę zacisnąć pasa i ją kupić- to czemu nie? W końcu już 30 lat swego życia przeżyłam ale niewiele mam z tych rzeczy, które chciałabym mieć. A nie wiadomo czy to 30 to jest choć połowa jak nie mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.06.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 dobry tok myślenia, ale to trochę przykre, jak sie tak pomyśli, że zaraz może nas nie być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.06.2008 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Aniu, toteż ja myślę, żeby jeszcze mi wystarczyło czasu na wszystko. Dużo nie mam, tylko kilka marzeń. Pieniądze raz są, raz ich nie ma, a czasu cofnąć sie nie da. No, dosyć ponurych myśli o śmierci. Jesteśmy młode i cieszmy się wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 05.06.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 myślisz, że mąż dałby Ci przyzwolenie na drugiego męża??? ja też tak miałam, to normalne, że jak się przez parę godzin nic na budowie nie dzieje, to człowiek nie wie co ze sobą zrobić wszystko by sie chciało już, teraz, zaraz i jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.06.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Aniu, nie mam pojęcia. Ale jakiś choć amant, jakiś potencjalny mógłby sie kręcić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts