Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Wiolaszko :D

Umywaleczki podobają mi się, a jakże :D

Z czasem i telefonem mam jak Ty - dodatkowo czekam na mega obniżki ze strony Orangu....może w końcu zauważą, że te wysokie rachunki to moje :oops: Czekam na drzwi- czyli co wybrałaś (???) i cieszę się, że trawę masz skoszoną - u nas sianokosy też były ...i to jakie.

Gorąco pozdrawiam w gorący dzień i jadę na działkę ( szkoda, że w stroju poganiać nie mogę, takie śliczne słońce) :wink:

Hej hej

Może Orange zauważy a może sama pójdziesz tam i się upomnisz? Ja wycyganiłam super ofertę szantażem: tyle lat razem a ja kilka minut tylko mam. I dostałam :D Teraz zostają mi jeszcze i nie wykorzystuję wszystkich a abonament 35 zł :D

Drzwi zewn. zostają jakl były mówione. Easy door wzór prestiż czy jakoś tak. Drogie ale piękne.

Czemu nie możesz się poopalać? przecież goła nie chodzisz i ludzi nie gorszysz? :wink: poza tym na swoim jesteś, grzech z natury nie skorzystać.

Ja wybierałam sie do solarium ale po sobocie wolę naturę. Dłużej ale swojsko :D

Zapodaj zdjęcie swoich drzwi, bo znaleźć nie mogę. :oops:

Orange musiałby wymyślić ofertę bezpłatnych minut między 10 a 18 - to by mi się opłacało :wink: ostatnio z działki wszystko na telefon załatwiam więc tylko komóra :oops:

A z opalania nic nie wyjdzie, bo za dużo facetów na budowie mam - jest i bez rozbierania wesoło 8) - a robota w końcu musi ruszyć :roll: jadę kończyć malowanie podbitki.

Do wieczorka. PA

Ja wychodzę z założenia, że jeśli coś mi się podoba, jest drogie ale warte swojej ceny a wiem też, że akurat mogę zacisnąć pasa i ją kupić- to czemu nie? W końcu już 30 lat swego życia przeżyłam ale niewiele mam z tych rzeczy, które chciałabym mieć. A nie wiadomo czy to 30 to jest choć połowa jak nie mniej...