dardurdka 22.06.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Witaj Wioluś Dawno mnie tu nie było Ale jak zobaczyłam jak to Twoje dzieciątko prezentuje się na tej jaśniutkiej, jakby lnianej podłodze w kuchni to oniemiałam... Pewnie super już mieszkać na swoim... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Lampa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.06.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Lampa super. nooo zwłaszcza ta druga fota jest 'debeściarska' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.06.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Corka sliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.06.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Maniek tez niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.06.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No tak, moglam dać zdjęcie samego pokloju, a nie inwentarza Justyś, ta przytulność to wina fotografa, tam jest dosyć surowo w tym pokoju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.06.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 i ja się dołączam.......cudna córcie masz!!pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2009 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień dobry cześć i czołem..ale mam pop...ony tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.06.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 No tak, moglam dać zdjęcie samego pokloju, a nie inwentarza Justyś, ta przytulność to wina fotografa, tam jest dosyć surowo w tym pokoju.. i tak zostawiasz czy będziesz jakoś jeszcze upiększać sypialnię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 23.06.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 witam, przepraszam, ale ja z tych co kartka na stół, produkty w rządku i jechane... I bęc, wszystko zamieszane, wlane, położone na blaszkę, wkładam do piekarnika i - o mamuniu . I co teraz? na ile stopni i na jak długo? Włączyłam na 180 na 30 minut, szturcham-a to pływa, no to jeszcze na 15 minut, już mniej pływa, ale jeszcze nie to; na 15 minut i 220 stopni, i jeszcze, aż widzę, że truskawki robią się czarne (owszem były dojrzałe, ale nie aż tak). Tak więc wyszedł, ale mocno przesuszony. Trochę długi wstęp, ale poproszę o czas i temperaturę, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.06.2009 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Rubinowa, przepis ukradłam od magpie101, możesz jej zapytać? ja jeszcze nie robiłam, dopiero się przymierzam Justyś, będę dodawać jeszcze w miarę mozliwości finansowych. Na razie musi wystarczyć to co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dzień dobry cześć i czołem..ale mam pop...ony tydzień a czemu, że tak zapytam ze zwykłej babskiej, niepohamowanej i wścibskiej ciekawości z tymi możliwościami finansowymi tez tak mam... tyle, że ja jestem sto lat 'za murzynami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 23.06.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Rubinowa, przepis ukradłam od magpie101, możesz jej zapytać? ja jeszcze nie robiłam, dopiero się przymierzam Justyś, będę dodawać jeszcze w miarę mozliwości finansowych. Na razie musi wystarczyć to co jest. ja też w planach mam zakup tylko materaca i tak pewnie rok albo dwa będziemy spać i kaskę zbierać ... ostatnia transza się zaczęła i szybciutko się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A mnie nawet na materac nie stac w tym momencie, a tak chcialam go juz kupic. Niestety wyciag z karty mnie z lekka porazil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A mnie nawet na materac nie stac w tym momencie, a tak chcialam go juz kupic. Niestety wyciag z karty mnie z lekka porazil. Małgoś uszy do góry... u nas jest podobnie... było kilka wydatków, których absolutnie nie żałujemy, ale które były dużo za duże, i w ogóle nie planowane.... i cóż... nic.... co mamy zrobimy a potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A mnie nawet na materac nie stac w tym momencie, a tak chcialam go juz kupic. Niestety wyciag z karty mnie z lekka porazil. Małgoś uszy do góry... u nas jest podobnie... było kilka wydatków, których absolutnie nie żałujemy, ale które były dużo za duże, i w ogóle nie planowane.... i cóż... nic.... co mamy zrobimy a potem się zobaczy No kurde mam straszliwy dol teraz i nie wiem, kiedy bedzie lepiej. Jeszcze jakis czas temu moglabym powiekszyc kredyt hipoteczny, teraz to bylby totalny nonsens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 A mnie nawet na materac nie stac w tym momencie, a tak chcialam go juz kupic. Niestety wyciag z karty mnie z lekka porazil. Małgoś uszy do góry... u nas jest podobnie... było kilka wydatków, których absolutnie nie żałujemy, ale które były dużo za duże, i w ogóle nie planowane.... i cóż... nic.... co mamy zrobimy a potem się zobaczy No kurde mam straszliwy dol teraz i nie wiem, kiedy bedzie lepiej. Jeszcze jakis czas temu moglabym powiekszyc kredyt hipoteczny, teraz to bylby totalny nonsens. no .... my to już nawet nie chcemy niczego powiększać, bo to co mamy w zupełności nam wsytarczy.. i tak do końca żywota jestem na sznureczku Millennium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a my zobaczymy jak z tym powiekszaniem bedzie... bo nam jedynie tak 2stowek braklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ostatnio zrobilam sobie symulacje i wyszlo mi, ze gdybym dzisiaj brala taki sam kredyt, nawet biorac pod uwage wzrost ceny nieruchomosci wyszla mi rata grubo ponad 3000. Nie mowiac juz o powiekszaniu. Teraz mam cos kolo 2000. Nic z tego nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a my zobaczymy jak z tym powiekszaniem bedzie... bo nam jedynie tak 2stowek braklo to nieźle.... przecie Ty masz już tyle rzeczy zrobionych no nic... ja muszę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts