nitubaga 23.06.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ostatnio zrobilam sobie symulacje i wyszlo mi, ze gdybym dzisiaj brala taki sam kredyt, nawet biorac pod uwage wzrost ceny nieruchomosci wyszla mi rata grubo ponad 3000. Nie mowiac juz o powiekszaniu. Teraz mam cos kolo 2000. Nic z tego nie bedzie. i o zdolności kredytowej.... teraz mocno ją wyśrubowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.06.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ostatnio zrobilam sobie symulacje i wyszlo mi, ze gdybym dzisiaj brala taki sam kredyt, nawet biorac pod uwage wzrost ceny nieruchomosci wyszla mi rata grubo ponad 3000. Nie mowiac juz o powiekszaniu. Teraz mam cos kolo 2000. Nic z tego nie bedzie. i o zdolności kredytowej.... teraz mocno ją wyśrubowali Nooooo. Wiesz, byly takie promocje jeszcze niedawno, ze nie badali zdolnosci jak regularnie splacalas, ale teraz to juz jest historia. Nie chce mi sie nawet o tym myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.06.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 a my zobaczymy jak z tym powiekszaniem bedzie... bo nam jedynie tak 2stowek braklo to nieźle.... przecie Ty masz już tyle rzeczy zrobionych no nic... ja muszę poczekać... cala gora czeka na skonczenie, schody, kominek, ocieplenie, kostka chyba w totka zagram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ja chyba też to powiedz kiedy zagrasz bym Ci sprzed nosa nie buchnęła nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć Kasia, tydzień jeszcze sie nie skończył i nie zapowiada się lepiej. Powiem tylko, ze to co do tej pory pan kiero miał załatwić i jakoś nie wychodziło, ja zamierzam zrobić. Wczoraj aż się popłakałam ze złości i z bezsilności. Pewnie myślały w urzędzie że to rozpierdzielenie emocjonalne baby w ciąży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A co do totka, to ja już nie pokładam w nim nadziei..chciaż mógłby mnie zaskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 wiola - Ty się teraz nie denerwuj bo nie warto. A wygranej w Totka to Wam wszystkim żczyczę Sobie zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A weź sie nie denerwuj...co zajdę, to poprzednie wnioski nieważne, bo zmienili przepisy i od poczatku muszę kompletować dokumenty...cholerni mgr inż takim to i ja mogę być i bez specjalistycznych studiów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 a co za wnioski składasz, że tak z ciekawości zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 A weź sie nie denerwuj... Tak kochana, dokładnie tak.... nie denerwuj się..... papiery wcześniej czy później załatwisz.... nie z tym osłem to z kims innym.... a o siebie i Fasolkę musisz dbać... ono wie, że się denerwujesz, że płaczesz.... i po co???? masz ważniejsze sprawy niż kretyn i jego niekompetentność..... a jak Ci ma ulżyć... to se na niego nakrzycz... zobaczysz, że ani słówczekiem się nie odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Papiery na świety spokój taaaa...idę na czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam się Wiola, co się wściekasz? Przecież Ty oaza spokoju jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Oj od wczoraj Olga nie jestem, bliżej mi do wulkanu...Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wiola, glupolu, nie znasz wiekszych nieszczesc? Papierki ja rozlozyly no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 24.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Oj od wczoraj Olga nie jestem, bliżej mi do wulkanu... Cześć Wiola, weź coś na wstrzymanie, bo wybuchniesz przed czasem i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wiola, glupolu, nie znasz wiekszych nieszczesc? Papierki ja rozlozyly no... Na szczęście nie znam, na razie tfu tfu.... Te są wystarczające jak na razie dla mnie... Dziś po tonie czekolady przejdzie mi trochę. Jutro mam kolejną turę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dziś po tonie czekolady przejdzie mi trochę. tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dziś po tonie czekolady przejdzie mi trochę. tez tak mam czekoladka jest dobra na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dziś po tonie czekolady przejdzie mi trochę. tez tak mam czekoladka jest dobra na wszystko czekoladka jest dobra na wszystko czekoladka na drogę za śliską czekoladka na stopę za niską czekoladka podniesie Ci ją tararara...rarara..rarara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.06.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Nitka, normalnie mi radość niesiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts