Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Truskawek

wiolasz

Recommended Posts

Ostatnio zrobilam sobie symulacje i wyszlo mi, ze gdybym dzisiaj brala taki sam kredyt, nawet biorac pod uwage wzrost ceny nieruchomosci wyszla mi rata grubo ponad 3000. Nie mowiac juz o powiekszaniu. Teraz mam cos kolo 2000. Nic z tego nie bedzie. :-?

i o zdolności kredytowej.... :roll: teraz mocno ją wyśrubowali

• Odpowiedzi 13,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ostatnio zrobilam sobie symulacje i wyszlo mi, ze gdybym dzisiaj brala taki sam kredyt, nawet biorac pod uwage wzrost ceny nieruchomosci wyszla mi rata grubo ponad 3000. Nie mowiac juz o powiekszaniu. Teraz mam cos kolo 2000. Nic z tego nie bedzie. :-?

i o zdolności kredytowej.... :roll: teraz mocno ją wyśrubowali

Nooooo. Wiesz, byly takie promocje jeszcze niedawno, ze nie badali zdolnosci jak regularnie splacalas, ale teraz to juz jest historia. Nie chce mi sie nawet o tym myslec. :x

Cześć

Kasia, tydzień jeszcze sie nie skończył i nie zapowiada się lepiej. Powiem tylko, ze to co do tej pory pan kiero miał załatwić i jakoś nie wychodziło, ja zamierzam zrobić. Wczoraj aż się popłakałam ze złości i z bezsilności. Pewnie myślały w urzędzie że to rozpierdzielenie emocjonalne baby w ciąży... :-?

A weź sie nie denerwuj...

Tak kochana, dokładnie tak.... nie denerwuj się..... :)

papiery wcześniej czy później załatwisz.... nie z tym osłem to z kims innym.... a o siebie i Fasolkę musisz dbać... ono wie, że się denerwujesz, że płaczesz....

i po co???? masz ważniejsze sprawy niż kretyn i jego niekompetentność..... a jak Ci ma ulżyć... to se na niego nakrzycz... zobaczysz, że ani słówczekiem się nie odezwie :)

Dziś po tonie czekolady przejdzie mi trochę.

tez tak mam :p

czekoladka jest dobra na wszystko :D

czekoladka jest dobra na wszystko

czekoladka na drogę za śliską

czekoladka na stopę za niską

czekoladka podniesie Ci ją

tararara...rarara..rarara...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: