braza 28.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Cześć Przyszłam się przywitać, to raz, a dwa ... już jakiś czas użytkujesz swoją kuchnię. Powiedz mi proszę, ale tak szczerze, czy te jasne fronty nie są uciążliwe?? Jak często musisz - jeśli musisz - je czyścić?? Zaczynają mi się podobać jasne kuchnie, cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 no to całe szczęście:) bo wiem, że niektórzy nie lubia jak im sie zasmieca dziennik budowy!!! Natomiast ja mam wszystko w jednym zeby sie nie zagubić w tym skakaniu po watkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Cześć Przyszłam się przywitać, to raz, a dwa ... już jakiś czas użytkujesz swoją kuchnię. Powiedz mi proszę, ale tak szczerze, czy te jasne fronty nie są uciążliwe?? Jak często musisz - jeśli musisz - je czyścić?? Zaczynają mi się podobać jasne kuchnie, cholera Brazuniu, z czystym sumieniem odpowiadam. Na jasnych frontach widzę najmniejszą nawet plamkę. Jeśli mam coś brudnego obok uchwytu- bo tam najczęsciej- to ścieram od razu nawet zwykłą wilgotną ścierką. Wszystko jak na dłoni widać, wiec ścieram na bieżąco. Podobnie jest z zaciekami na szafkach dolnych w okolicach zlewu: widać wiec ścieram. Takie generalne mycie miałam do tej pory dwa razy, jak miałam zapowiedzianych gości dzieki temu, ze ścieram na bieżąco jakieś plamki czy zacieki, nie ma wstydu, jeśli pojawi się niezapowiedziany ktoś a tu zonk, szafka brudna.. Moja mama ma jasny brąz, na którym niby brudu nie widać. Jednak wolę jasną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O, dzięki! Chyba się jednak wyleczę z jasnej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dobry Brazunia, ja mam drewnianą, naturalny dąb - to jest bajka, jeśli chodzi o czystość Ona się w ogóle nie brudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O, dzięki! Chyba się jednak wyleczę z jasnej kuchni brazuniu -moja ciemna jeszcze gorsza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dobry Brazunia, ja mam drewnianą, naturalny dąb - to jest bajka, jeśli chodzi o czystość Ona się w ogóle nie brudzi O .... to już mi się bardziej podoba Idę do Ciebie podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dobry Brazunia, ja mam drewnianą, naturalny dąb - to jest bajka, jeśli chodzi o czystość Ona się w ogóle nie brudzi O .... to już mi się bardziej podoba Idę do Ciebie podpatrzeć To wal na pierwszą stronę - bo dalej same ploty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Na jasnych frontach faktycznie widac kazda plamke (latem najgorsze sa te od much), a na ciemnych kurz sie "lepi", wiec nie wiem co gorsze . Ja wybralam posrednie i to byl strzal w dziesiatke . Nie widac ani kurzu ani paluchow pomimo, ze mam frez na drzwiczkach. Dlugo myslalam nad kolorem, bo patrzylam bardziej praktycznie, kolor mam dab angielski. U nas z rana 2 godziny byla ulewa i cala dzialka w wodzie stala pomimo drenarki, a z rynien sie przelewalo , kwiatki sa tak polamane i oblocone, ze szkoda gadac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 O, dzięki! Chyba się jednak wyleczę z jasnej kuchni Ale ja wcale nie chciałam Cię zniechęcić Moja jest super, cudna i wogle naj naj naj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 28.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Moja jest super, cudna i wogle naj naj naj.. Moja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Moja jest super, cudna i wogle naj naj naj.. Moja też No nie zaprzeczam, rzeczywiscie fajoska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 magpie, współczuję. Może to i dobrze, ze kwiatków nie mam...serce by mi pękło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Piękne macie kuchnie, pewnie, że tak, ale ... moja i tak będzie najśliczniejsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 ja tez marze o białej kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Duchu, dzieki za zdjecia Ty jeden o mnie pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wiolasz....a Ty byłas na zlocie wczoraj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No cos Ty, kala. Ja mam problem z jazdą samochodem obecnie. W grę wchodzi najbliższy teren, a nie trasa Rzeszów-Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 oj to nie wiedzialam, przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts