ghost34 01.07.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 cze wiolaszku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Cze Duszku Jak zdrówko? pogoda nie dokucza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 nioo słonce w chaliere wylasło ale siedze na sklepie wieć loozik jutro juz mnie boli jak beda jechoł we stolyca ..bydsie przerąbane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dobra, latam dzisiś za Duszkiem A kto Cię Duszku chce w stolicy naszej cudnej przerąbać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Racja, w miescie jest jeszcze gorzej niż na wsi. Ani cienia, ani wiatru, tylko spaliny jeszcze dogrzewają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dobra, latam dzisiś za Duszkiem A kto Cię Duszku chce w stolicy naszej cudnej przerąbać hehe mam nadsiejem se nikht..z pogodom chaliernym heliosem jezd przerabane wis maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Klime trzeba miec, wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Klime trzeba miec, wis? Małgosia, trafnie to ujęłaś Wiolcia, nie będę juz chwalić Twojego męża.. ale latawiec niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Ale latawiec to ja Mąż tylko wyciął deseczki i robił, jak mu kazałam. Ale to mój koncept był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 no zrozumiałam, że pod twoje dyktando, tak? A skąd ty takie rzeczy wiesz? Wiolaszko, no to Ciebie pochwalić mogę, zdolna bestyjko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Właściwie, to kupił kiedyś ale jakis chiński. Tylko krowy nim straszył na polu a i tak nie chciał latać. To wynalazł jakiś super-hiper do zrobienia. jak zobaczyłam ile kasy to wyniesie, to mu mówię, że na ZPT kiedyś w szkole robiło się normalne latawce i latały. To musiałam mu pokazać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.07.2009 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 a no oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witaj Wiolasz:) a latawiec jeszcze cały po tych deszczach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Jakich deszczach? Od soboty nic nie pada Latawiec ma swoje honorowe miejsce w domu. Wisi w przedpokoju na kablu od kinkietu Muszę pilnować, żeby ogona różowego nie wciągnąć odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.07.2009 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Dzień dobry! Przywitać się przyszłam. Ładny latawiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2009 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cześć Latawiec codziennie odbywa swój lot treningowy Zaspałam W nocy burza, centralnie nad nami. Na początku się bałam ale potem już ze zmęczenia zasnęłam Teraz poszlo wszystko na Rzeszów. Luna ma sterydy. Ciąża urojona nie minęła po tych ziołowych, które dostała wcześniej, i teraz ma sterydy. Chodzę za nią, bo mam pilnować czy nie wymiotuje. Od razu jakaś inna, żwawsza się zrobiła I czarna cała jest, bo śpi na węglu, który przywieźli. POtem mi czarne placki zostawia na kostce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.07.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Hej Wiolaszku A jak się czujesz przy tej pogodzie? Wszystko ok? I po co Ci węgiel na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.07.2009 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cześć U mnie lepiej niż na początku, tym sobie tłumaczę wszystko "jeszcze tylko" połowa Węgiel kupujemy wcześniej niż przed zimą, bo tańszy. Teraz kosztuje tyle ile rok temu we wrześniu, czyli przed sezonem jeszcze podrożeje. Nasz jest luzem i trzeba go lekko podsuszyć i zworkować, bo w garażu leżakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Jakies fotki tej czarnej Lunki bys zapodala albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Ja też muszę kupić ze 2 tony węgla. Potem dokupie jeszcze 2. Teraz chyba najlepiej bo i cena dobra. W ubiegłym roku płaciłam po 610zł/tonę workowanego. W tym nie wiem jakie są ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts